Trabzonspor - Galatasaray ( 2 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Trabzonspor taraftarı ciddi anlamda akıldan eksik. Hakaret aşağılama için demiyorum bunu.

Hiçbir zaman düzelmezler. 2 kere Trabzon a deplasmana gittim 2 sinde de durduk yere otobüsümüzü taşladılar.

Uğurcan ı vatan haini ilan ediyorlar. Yahu çalıştığın özel sektörde 3 kuruş fazla verse başka bi şirket,topukların götüne vura vura koşarak çalıştığın işi bırakıp gidersin kalkmış burda milyon euroların döndüğü piyasada niye gitmiş diye adamı hain ilan ediyorsun.

Onur Kıvrak gitmedi de n'oldu? Adama 31 yaşında futbolu bıraktırdınız la.
Volkan Şen i maç esnasında ağlatarak oyundan çıkarttınız la.

Gs akıllı davranır tahrik ederse bu salaklar maçı bile oynatmaz hükmen 3 puanı alıp terlemeden döner Gs

bu kadar iyi performans göstermesini beklemiyorlardı.
trabzonspor'un amacı fenerbahçe'yi yenmek ve galatasaray'a oyuncu yetiştirmek. bunu unutmasınlar.
Ertuğrul Doğan öyle düşünüyor sadece biraderim. Taraftar ayrı kafada. Neymiş teklif verdikleri adama biz daha çok verip aldık diye böyle triplenmişler.

Yav ne alaka? Her sene Galatasaray'ın gündemindeki adama Fenerbahçe daha fazla teklif verip alıyor veya almaya çalışıyor.:) Şimdi kulüp taraftarına deseler ki 36 milyon euroyu GS e ver Uğurcanı al. Almazlar ahaha. Çok değişik kulüp.

yeni haterınız hayırlı olsun djjfjfj

icardi ile başlıyoruz. son bir şarkı.

maça küfürlü şarkıyla başlıyorlar. bu ne gerginlik, be ne düşmanlık. bunları o sahaya gömmeyen takımın ...

takım çok çok kötü. barış dışında mücadele eden yok. bu maç sabaha kadar oynansa bile gol atamayız.

Onuachu tam bizlik oyuncu. Hemen alalım jfjfnfj

Kırmızı kartlık pozisyonu vermedi aynı hareket Galatasaray'a yapılsaydı şu an neler oldu tahmin edemiyorum fetösaray'ı kollamaya devam :d

ah, kazaniyor muyuz? :d iyi
sabahtan beri hazir maci bekleyen babam whatsapp durumunda da mac selfisi ve sloganini paylasmisti:
1000034782.jpg

Son düzenleme:
şu anons yapan adam maç boyunca susmadı. sürekli taraftarı gaza getirmeye çalışıyor. maç mı izliyoruz düğün salonunda mıyız belli değil. bunlar yasak değil mi, ne yapıyor bunlar.

Geri