Trabzonspor - Galatasaray ( 2 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şimdi şu Asprilla, Yunus’tan ne kadar kötü? Yunus’un 80 dk’da yapamadığını 5 dk’da yaptı çocuk. Haftalardır kayıp olan Yunus’un şu maça da 11 başlaması nedir mesela? Icardi’yi maç boyunca sadece 5 kez topla buluşturmuş takım. Okan’ın hiçbir zaman ikinci bir planı olmadı. Hep bireysel ayaklar iki al ver yapsın, yanda iyi bi orta gelsin gol olsun… Billur geçiyor adam bizimle. Kurtarıcı olarak oyuna giren adam Ahmet Kutucu mesela. Okan misyonunu doldurdu. O kadar para saçabiliyorsan sağa sola adam gibi bi hocaya bas parayı getir şu takımın başına da top oynasınlar. Sokacam Okan aşkınıza.

@Randius tebrikler Mesut güzel futbol güzel galibiyet ses tellerin kısılmamıştır umarım : )

Şimdi şu Asprilla, Yunus’tan ne kadar kötü? Yunus’un 80 dk’da yapamadığını 5 dk’da yaptı çocuk. Haftalardır kayıp olan Yunus’un şu maça da 11 başlaması nedir mesela? Icardi’yi maç boyunca sadece 5 kez topla buluşturmuş takım. Okan’ın hiçbir zaman ikinci bir planı olmadı. Hep bireysel ayaklar iki al ver yapsın, yanda iyi bi orta gelsin gol olsun… Billur geçiyor adam bizimle. Kurtarıcı olarak oyuna giren adam Ahmet Kutucu mesela. Okan misyonunu doldurdu. O kadar para saçabiliyorsan sağa sola adam gibi bi hocaya bas parayı getir şu takımın başına da top oynasınlar. Sokacam Okan aşkınıza.
Ben seviniyorum belki uyanır siktir ederler diye..:)

trabzon hak ederek kazandı, tebrikler.
ilk düdüğe kadar küfürlü şarkı çalınan, maç esnasında sürekli anons yapılan bir maça ilk kez şahit oldum. bizimkiler dostluk mesajı verirken trabzon anlamsız bir düşmanlığa girişti. öncelikle uğurcan'a fazlasıyla para verip aldık, o hamsi kafanıza sokacaksınız bunu.
anons konusuna gelirsek de bu öyle es geçilecek bir konu değil. kaç yaşındayız ilk kez böyle bir şeye şahit olduk. adam eline almış mikrofonu haydi taraftar haydi diyerek taraftara direktif veriyor. takım atağa çıktıkça coşuyor. hakemin maçı durdurup şu mikrofonu bir tarafına sokun şunun demesini bekledim, olmadı.

Okan Buruk siktir git artık!!! Bu herif olduğu sürece bize huzur yok..

12. adam da yetmiyor Gs'ye
13. adamı bulmalı.

Trabzonlular Gs'nin paf takımı olmaya isyan bayrağı açtılar bence.
Bu galibiyet ligin üstünü karıştırır.
Gs, Liverpool deplasmanı dönüşü Göztepe'ye gitseydi Ts daha avantajlıydı.
Adalet, rekabet ve spor ruhunun zedelendiği ligde sıralama mühim değil.

trabzon hak ederek kazandı, tebrikler.
ilk düdüğe kadar küfürlü şarkı çalınan, maç esnasında sürekli anons yapılan bir maça ilk kez şahit oldum. bizimkiler dostluk mesajı verirken trabzon anlamsız bir düşmanlığa girişti. öncelikle uğurcan'a fazlasıyla para verip aldık, o hamsi kafanıza sokacaksınız bunu.
anons konusuna gelirsek de bu öyle es geçilecek bir konu değil. kaç yaşındayız ilk kez böyle bir şeye şahit olduk. adam eline almış mikrofonu haydi taraftar haydi diyerek taraftara direktif veriyor. takım atağa çıktıkça coşuyor. hakemin maçı durdurup şu mikrofonu bir tarafına sokun şunun demesini bekledim, olmadı.

bu trabzon camiasında son dönemde artan galatasaray düşmanlığının sebebi güzel özetlenmiş.

"Eğri oturup doğru konuşmak lazım, Trabzonspor için beka sorunu olan Fenerbahçe değil GALATASARAY' dır. Neden mi?

💥 2011' den sonra hiç bir Trabzonlu yerli oyuncunun aklına Fenerbahçe de oynamak gelmez, çünkü Fenerbahçe düşmanlığı onlarında ruhunu sarmıştır. Sadece benim hatırladığım Egemen Fenerbahçe ye gitmiştir o da ipleri tamamen kopardığı için gitmiştir. O süreçten sonra başarılı yerli futbolculardan İstanbul hayali kuranların tercihi bir dönem bjk olsa da çoğunlukla Galatasaray olmuştur.

💥Düşman oldukları, nefret ettikleri Fenerbahçe nin Galatasaray karşısında düştükleri aciz durumları çocukları gördükçe, Galatasaray' a duydukları sempati artmış ve tarihde görülmemiş şekilde Trabzonspor dan başka takıma gönül veren çocuk sayısında artış görülmüştür. Bunu da en çok kendileri idrak ettiği için şu dönemde ki nefretleri bundan dolayıdır.

💥 Uğurcan Trabzonspor altyapısında firma giyen her gencin idolü konumunda ve büyük bir rol model idi. O gençler Uğurcan in ne kadar isabetli bir karar aldığını gördükçe benzer bir kariyer planlaması yapacaklardır. Bu da geleceklerini tehdit etmektedir.

Bandana başta olmak üzere bir çocuk Trabzonspor taraftarı bu durumun farkında olduklarından, bilinçli olarak Trabzonspor camiasına Galatasaray nefreti aşılayarak, geleceklerini kurtarma derdindeler. Ama bu yapay nefret ne çocukların gönlünde ne de genç futbolcuların gönlünde yer tutamayacaktır. Tarih her camiaya farklı bir rol vermiştir. Trabzonspor da bunu kabullenmek zorundadır."

. evlatları top oynayın top, bu kadar rahatlık götünze patlar,

ya.
Neyse çarşamba böyle oynayın da, size nasıl hardcore giriyoruz bir bakın.

BURASI GALATASARAY, ANANIZIN EMDİĞİ SÜT BURNUNUZDAN GELİR.

Yıllarca Beşiktaş maçlarında küfür yiyordu ama ilk kez Trabzon’da tepki görmüş. Futbolda var böyle şeyler, tepki görürsün ama profesyonel olarak devam edersin. Bu ülke Volkan Demirel’e yapılanları defalarca gördü ki yapılanların bir kısmını bugün mağdur rolüne bürünmeye çalışan takım yaptı.

Trabzon 10 maç sonra yemiş Gs’yi. Gs için paf takım maçları daha zor olurdu ama alışık olmadıkları bir durumdan sonra camiaca maç sonu ağlamışlar.
Benim “Cimbom Ağlama” başlığıma girerler yine.

O değil de Trabzon şampiyon mu olacak :) bizle evimizde maçları var sanırım. Malum camiayı rencide eden Trabzon’u ve forumun sayıca yükselen Trabzonlularını tebrik ederim. Hakemi de yendiler!

bu trabzon camiasında son dönemde artan galatasaray düşmanlığının sebebi güzel özetlenmiş.

"Eğri oturup doğru konuşmak lazım, Trabzonspor için beka sorunu olan Fenerbahçe değil GALATASARAY' dır. Neden mi?

💥 2011' den sonra hiç bir Trabzonlu yerli oyuncunun aklına Fenerbahçe de oynamak gelmez, çünkü Fenerbahçe düşmanlığı onlarında ruhunu sarmıştır. Sadece benim hatırladığım Egemen Fenerbahçe ye gitmiştir o da ipleri tamamen kopardığı için gitmiştir. O süreçten sonra başarılı yerli futbolculardan İstanbul hayali kuranların tercihi bir dönem bjk olsa da çoğunlukla Galatasaray olmuştur.

💥Düşman oldukları, nefret ettikleri Fenerbahçe nin Galatasaray karşısında düştükleri aciz durumları çocukları gördükçe, Galatasaray' a duydukları sempati artmış ve tarihde görülmemiş şekilde Trabzonspor dan başka takıma gönül veren çocuk sayısında artış görülmüştür. Bunu da en çok kendileri idrak ettiği için şu dönemde ki nefretleri bundan dolayıdır.

💥 Uğurcan Trabzonspor altyapısında firma giyen her gencin idolü konumunda ve büyük bir rol model idi. O gençler Uğurcan in ne kadar isabetli bir karar aldığını gördükçe benzer bir kariyer planlaması yapacaklardır. Bu da geleceklerini tehdit etmektedir.

Bandana başta olmak üzere bir çocuk Trabzonspor taraftarı bu durumun farkında olduklarından, bilinçli olarak Trabzonspor camiasına Galatasaray nefreti aşılayarak, geleceklerini kurtarma derdindeler. Ama bu yapay nefret ne çocukların gönlünde ne de genç futbolcuların gönlünde yer tutamayacaktır. Tarih her camiaya farklı bir rol vermiştir. Trabzonspor da bunu kabullenmek zorundadır."

tarihlerinin bonservis rekorunu kırarak satışına onay verip teşekkürlerle gönderdikleri Uğurcan’a çıkıp “Kalbimden sildim” diye açıklama yapan boklu başkanları sırf taraftara yalanmak için, istifaya zorlanmasın diye aptal aptal işler yapıyor. Uğurcan sayesinde takım kurdunuz lan. Taraftar da gitmiş Uğurcan’ın fotoğrafını asıp “Hainlerin boynu vurulur” diye gönderme yapmış. Allah Allah. Hayır bunların karın ağrısı nereden geliyor? Kendi sahalarında meydan dayağı yedikleri Fenerbahçe’ye yapamadıkları erkekliği bize mi yapıyorlar bunlar ben anlamadım. İlk defa mı adam aldık bunlardan? Romanya maçında bile küfrettiler çocuğa 😃

Yaprak hakem avantaj oynatsaydı 2. golü yemeyecekti gs. Gol olmasaydı da tsliler aglayacaktı atagımız kesildi diye, ilginc bi durum.

O degil de ne caktılar ama be. Neyse arada olur böyle kazalar önümüzdeki maçlara bi zahmet icardisiz bakacagiz.

Ts taraftarı sunu anlamıyor: GS ile kim atışmaya girse kim gs taraftarının nefretini bir şekilde kazansa bir daha iflah olmuyor(liverpool, fb,jk). Sen neyine güveniyon da türkiye'nin yarısının destekledigi bi camiayı karsına alıyon. Ve bunun tek sebebi parasını verip kaleci almamız.

Geri