Togg'un fiyatı açıklandı

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Heykel yapsınlar yeter en çok ihtiyaç duyduğumuz şey sanat, sanayi bizim neyimize
İba boş yapma, sat elindeki arabanı al bir TOGG, hani resimlerini çekip paylaştığın gayri milli arabanı sat olum. Siparişini verki görelim ciddiyetini.

Yine kaybedeceksiniz melnur. Görünen Köy klavuz istemez. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olurmuş.
Ben kaybetmem olum, kaybeden Türkiye olur, yani sen. Kendine de mi acımıyorsun?
Hala soruma cevap veremiyorsun. Motosiklet parasını toplayabildin mi?

Ln melnur, senin bu Türkiye nefretin gercekten cok enteresan.
Kendini icine katmiyosan durumlarin,ne diye her bka yorum atiyorsun?

togg u durduramayacaksınız, daha ne yapsınlar, cincik gibi araba fiyatı uygun, bu insanlar daha bu ülkeye ne yapsın, nankör bizim millet ya.

Bu her şeye bk atan karatrollerin hakkı suratına kürektir adfsjdh
hangi parayla alacakmışız ...
Ulan saloz sanki BMW Merc, audi falan üreten ülkelerde herkes sıfır arabaya biniyor. En zengini bile ya Leasing yapıyor, yada taksitle alıyor. Gtündeki pantolona bile 3 taksit yaptıran gerzek bu arabanın hangi parayla alınacağını sorguluyor.
Beyinsiz herif türkiyede Mercedese binen adam o arabaya nasıl biniyorsa buna da öyle binecek.

Son düzenleme:
Ln melnur, senin bu Türkiye nefretin gercekten cok enteresan.
Kendini icine katmiyosan durumlarin,ne diye her bka yorum atiyorsun?
Gerçekleri konuşmak nefret değil. İyi yaşamaları beni mutlu eder. Amaan kime ne anlatıyorum yaaa ben.

Gerçekleri konuşmak nefret değil. İyi yaşamaları beni mutlu eder. Amaan kime ne anlatıyorum yaaa ben.
Sanki Almanya da dünyalari kazaniyon da,burda zirvaliyorsun..hep bi üstden bakmalar..türkiyede tatil yapan teyzeler gibisin..görgüsüz görgüsüz altin bileziklerini gösterenler gibi..
Sisteme harika entegre edilmis bir zavallisin iste.
Neyin pesindesin?

Sanki Almanya da dünyalari kazaniyon da,burda zirvaliyorsun..hep bi üstden bakmalar..türkiyede tatil yapan teyzeler gibisin..görgüsüz görgüsüz altin bileziklerini gösterenler gibi..
Sisteme harika entegre edilmis bir zavallisin iste.
Neyin pesindesin?
Komik dahi olamıyorsun. Konuşmaya değmezsin zavallı.

Türkiye'yi kaybedenlere teslim etmeyiz, sen endişelenme.

Geri