ibadeath
Elmas Üye
Şöyle düşün Almanya'da herkes Mercedes e mi biniyorBogg alırız...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şöyle düşün Almanya'da herkes Mercedes e mi biniyorBogg alırız...
Yine kaybedeceksiniz melnur. Görünen Köy klavuz istemez. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olurmuş.Motosiklet parası toplayabildinmi?
TOGG seni aşar motosiklet bile aşıyor.
İba boş yapma, sat elindeki arabanı al bir TOGG, hani resimlerini çekip paylaştığın gayri milli arabanı sat olum. Siparişini verki görelim ciddiyetini.Heykel yapsınlar yeter en çok ihtiyaç duyduğumuz şey sanat, sanayi bizim neyimize
Ben kaybetmem olum, kaybeden Türkiye olur, yani sen. Kendine de mi acımıyorsun?Yine kaybedeceksiniz melnur. Görünen Köy klavuz istemez. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olurmuş.
Sattım zaten yazlık aldımİba boş yapma, sat elindeki arabanı al bir TOGG, hani resimlerini çekip paylaştığın gayri milli arabanı sat olum. Siparişini verki görelim ciddiyetini.
çogg tirbiyisissin…Bogg alırız...
Ln melnur, senin bu Türkiye nefretin gercekten cok enteresan.Ben kaybetmem olum, kaybeden Türkiye olur, yani sen. Kendine de mi acımıyorsun?
Hala soruma cevap veremiyorsun. Motosiklet parasını toplayabildin mi?
Güzel hayırlı olsun, artık o yazlığa da TOGG yakışır. Ver siparişini şimdiden yoksa fazla talep olduğu için uzun süre beklersin.Sattım zaten yazlık aldım
Başka hayallerim var cnc alıp dükkan acıcamGüzel hayırlı olsun, artık o yazlığa da TOGG yakışır. Ver siparişini şimdiden yoksa fazla talep olduğu için uzun süre beklersin.
Gerçekleri konuşmak nefret değil. İyi yaşamaları beni mutlu eder. Amaan kime ne anlatıyorum yaaa ben.Ln melnur, senin bu Türkiye nefretin gercekten cok enteresan.
Kendini icine katmiyosan durumlarin,ne diye her bka yorum atiyorsun?
Umarım hayallerini gerçekleştirirsin dostum.Başka hayallerim var cnc alıp dükkan acıcam
Bir şey olursa gerçekleşmez o da millet ittifakı seçimi kazanırsa bu ihtimal de çok düşükUmarım hayallerini gerçekleştirirsin dostum.
Sanki Almanya da dünyalari kazaniyon da,burda zirvaliyorsun..hep bi üstden bakmalar..türkiyede tatil yapan teyzeler gibisin..görgüsüz görgüsüz altin bileziklerini gösterenler gibi..Gerçekleri konuşmak nefret değil. İyi yaşamaları beni mutlu eder. Amaan kime ne anlatıyorum yaaa ben.
Yav 22 yıldır hayalini gerçekleştirememişsin Tayyyib sayesinde şimdi suçu muhalefete atıyorsun.Bir şey olursa gerçekleşmez o da millet ittifakı seçimi kazanırsa bu ihtimal de çok düşük
Komik dahi olamıyorsun. Konuşmaya değmezsin zavallı.Sanki Almanya da dünyalari kazaniyon da,burda zirvaliyorsun..hep bi üstden bakmalar..türkiyede tatil yapan teyzeler gibisin..görgüsüz görgüsüz altin bileziklerini gösterenler gibi..
Sisteme harika entegre edilmis bir zavallisin iste.
Neyin pesindesin?
Türkiye'yi kaybedenlere teslim etmeyiz, sen endişelenme.Ben kaybetmem olum, kaybeden Türkiye olur, yani sen. Kendine de mi acımıyorsun?
Hala soruma cevap veremiyorsun. Motosiklet parasını toplayabildin mi?
Motosiklet noldu?Türkiye'yi kaybedenlere teslim etmeyiz, sen endişelenme.