Valla aciyorum sana..burada bu konularda ego kasman...AKP yanlilari kadar rezil ediyorsun gurbetci tayfasini.Komik dahi olamıyorsun. Konuşmaya değmezsin zavallı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla aciyorum sana..burada bu konularda ego kasman...AKP yanlilari kadar rezil ediyorsun gurbetci tayfasini.Komik dahi olamıyorsun. Konuşmaya değmezsin zavallı.
Yaptınız , alın, kullanın bizde bakalım yaaa sizin olsun haydi pamuk eller cebeYaptık işte, ne zırvalıyorsunuz. Biz yaparız, siz bakarsınız.
Sana kaç kez dedim, Borç ver diye. Merkel de gitti, sende kaldın açıkta.Motosiklet noldu?
Ömrün boyunca bu marka arabayı satın alıp yada başkasınınkine binmeyeceğine yemin edermisin?Yaptınız , alın, kullanın bizde bakalım yaaa sizin olsun haydi pamuk eller cebe![]()
Teşekkürler.Yaptınız , alın, kullanın bizde bakalım yaaa sizin olsun haydi pamuk eller cebe![]()
Açıkta kalan birisinden borç istenmez ki ama. Daha sağlamları var onlardan iste.Sana kaç kez dedim, Borç ver diye. Merkel de gitti, sende kaldın açıkta.
Benim hayalimde ki araba değil Alpa'cım ben almam söz veriyorum sana:=)Ömrün boyunca bu marka arabayı satın alıp yada başkasınınkine binmeyeceğine yemin edermisin?
Bu kadar eleştiriden sonra eğer bunu yaparsan ayıp .p
Şeye benziyo, köprülere, havalimanına, marmaraya karşı çıkanların herkesten daha fazla kullanması gibi sdjdjd
Kılışdar yapsaydı alırdın ama dimi agshsjsBenim hayalimde ki araba değil Alpa'cım ben almam söz veriyorum sana:=)
Sanki beleş veriyorlar da ben almıyorum gibi algı yapma lütfen:=)
Bizim ailemizin reisi benim bu arada aldırmam beni sadece kendi ailem bağlar:=)
yok siyasi bakmayalım olaya:=)Kılışdar yapsaydı alırdın ama dimi agshsjs
İba sen öyle dediğime bakma.. beğenmeyen gitsin 9 yaşında bmw'ye bir milyon versin...Şöyle düşün Almanya'da herkes Mercedes e mi biniyor
Iba biraz hashtagli ol da, etiketle..yiyiyorsa..cubuktan korkup,vatan savunmaya kalkan iba..En çok kendi ego kasıyor bu da her şeye muhalefet melnur un rengi belli en azından
Iyyy kadın espirisiBen doydum togg’um hiç almıyım
Kadınlar kadar taş düşsün başına emiIyyy kadın espirisi![]()
E ben de onu diyom. Bana niye dislike atıyon'daha ne kadar kötüsü olabilir' derken siri'nin yorumunu görmem şoku.......
sen kadın düşmanısın.... ben öyle miyim?E ben de onu diyom. Bana niye dislike atıyon![]()