Togg'un fiyatı açıklandı

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Yaptık işte, ne zırvalıyorsunuz. Biz yaparız, siz bakarsınız.

Evinde şarj edebiliyorsun. Biraz uzun sürüyormuş. Bana bir tane alsana.
Mutfağında çay demlerken doldurursun. Uzun yola çıkınca eve geri getirecek enerjiyi unutursan yandın desene.
Normalde her benzin istasyonunda olması gerekli.

Sen önce al, dene sonra bakarız.
Hem biz burada sefillik çekiyoruz, senin gibi refah içerisinde yaşamıyoruz. Senin bana alman gerekli.

Alacak mısınız?
Elektrikli araçlar ile henüz ilgilenmiyorum. Ancak gelecek elektrikli ataçlarda, çünkü Fosil yakıtların tamamen tükenmesi yakın. Bu nedenle tüm üreticiler bir an önce çözüm bulmaya çabalıyor. Şarj süresi bir gün kısalırsa düşünürüm. Bence teknolojinin daha gelişmesi ve oturması gerekiyor. Günümüzün elektrikli araçları Şehir arabası olmaktan öte gidemiyor. Tabi bu da büyük bir gelişme. Şehirlerde hava kirliliğinin azalması için önemli bir önlem.

Elektrikli araçlar ile henüz ilgilenmiyorum. Ancak gelecek elektrikli ataçlarda, çünkü Fosil yakıtların tamamen tükenmesi yakın. Bu nedenle tüm üreticiler bir an önce çözüm bulmaya çabalıyor. Şarj süresi bir gün kısalırsa düşünürüm. Bence teknolojinin daha gelişmesi ve oturması gerekiyor. Günümüzün elektrikli araçları Şehir arabası olmaktan öte gidemiyor. Tabi bu da büyük bir gelişme. Şehirlerde hava kirliliğinin azalması için önemli bir önlem.
Kaç yıldır hayalindeki motosikleti alamıyorsun bir gün TOGG alacakmışsın. Hayal gücün bayağı güçlü. Seçim sonrası zaten unutulacak.

Yerli otomobil üretmek için güçlü bir siyasi irade, vatan sevgisi, bayrak ve insan sevgisi lazım. Kemal Kılıçdaroğlu!

Patentiyle, marka hakkıyla Yerli ve Milli TOGG.

hemen gideyim 5 tane alayım ben bu kadar ucuz olacağını hiç düşünmemiştim, baksana sudan ucuz yahu.

araba yapıyoruz ama kura ile dağıtıyoruz.
karadeniz fıkrası gibi ülkeyiz.
aktrol eğlendirir.

gerizekalının biri diyor ki fiat egea'nın sıfırı bile 500k tl, o yüzden togg'un 1,25m olması gayet normal, üstelik elektrikli. ama demiyor ki kıçı kırık bir egea neden 500k bunu sorgulamaya beyni yetmiyor. ismi lazım değil trollün biri de 5 sene sonra alırsınız demiş, asgari ücretli 30 sene para biriktirip ancak alabilecek, matematiği de yok sefilin. 15 mayıs 2023 sabahı böyle bir aracın değil fabrikası, kendisinin dahi olmadığını anlayınca ne yapacaklar çok merak ediyorum bu hayalperestlerin. daha euroncap çarpışma testlerine bile girmemiş araba enayi kandırıyorlar.

Hiçbir zaman seri üretime geçilmeyecek.

Sembolik 1000/2000 tane üretir bir iki sermayedar ve kentlere gönderirler.

Seri üretime geçse dahi hiçbir zaman bu fiyattan alamayacaksınız.

Hava civa bir şey işte, yıllar sonra meme olarak kullanacaz TOGG u da.

Hiçbir zaman seri üretime geçilmeyecek.

Sembolik 1000/2000 tane üretir bir iki sermayedar ve kentlere gönderirler.

Seri üretime geçse dahi hiçbir zaman bu fiyattan alamayacaksınız.

Hava civa bir şey işte, yıllar sonra meme olarak kullanacaz TOGG u da.
Sırf kendi egoları ve algı uğruna yapılan hayal ürünü.

Sırf kendi egoları ve algı uğruna yapılan hayal ürünü.
Tabi tabi bugüne kadar ne yaptılar da farklı bir şey söylediniz ki, İHA siha için de aynı şeyleri söylediniz sizin gözünüzde Türkiye bu yapamaz edemez

Tabi tabi bugüne kadar ne yaptılar da farklı bir şey söylediniz ki, İHA siha için de aynı şeyleri söylediniz sizin gözünüzde Türkiye bu yapamaz edemez
Çok şekersin İba.
La olum yapamaz diyen yok, bu devirde sen dahi o bilginle araba yaparsın. Yani araba üretmek artık zor bir şey değil, yeni hiç değil. Sorun o ürettiğin arabaları piyasaya sürmek ve konkure edebilmek.
Bak mesela beğenmediğimiz Romanya yıllar önce kendi arabasını üretmeye başladı ama şimdi Renault grubuna ait, keza İspanya ve Çek cumhuriyeti için de gene aynısı, onların arabalarıda VW'e ait şimdi.
Hayali projelere umut bağlama, sen akıllı birisin.

Herzaman kaybeden adamı başlarına aday getirdiler ve 15 Mayıs'ta bir şey değişeceğini umuyorlar. Ne komik adamlar var.
Sol partililerin tipik ortak bir kuruntusu da "Türkiye bir tarım ülkesi, Türkler köylü halkı". Yapamazlar, yaptırmayız modundalar her zamanki gibi. Ve herzamanki gibi yine kaybedecekler.

Herzaman kaybeden adamı başlarına aday getirdiler ve 15 Mayıs'ta bir şey değişeceğini umuyorlar. Ne komik adamlar var.
Sol partililerin tipik ortak bir kuruntusu da "Türkiye bir tarım ülkesi, Türkler köylü halkı". Yapamazlar, yaptırmayız modundalar her zamanki gibi. Ve herzamanki gibi yine kaybedecekler.
Motosiklet parası toplayabildinmi?
TOGG seni aşar motosiklet bile aşıyor.

Heykel yapsınlar yeter en çok ihtiyaç duyduğumuz şey sanat, sanayi bizim neyimize

Geri