Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Alacak mısınız?Yaptık işte, ne zırvalıyorsunuz. Biz yaparız, siz bakarsınız.
Mutfağında çay demlerken doldurursun. Uzun yola çıkınca eve geri getirecek enerjiyi unutursan yandın desene.Evinde şarj edebiliyorsun. Biraz uzun sürüyormuş. Bana bir tane alsana.
Elektrikli araçlar ile henüz ilgilenmiyorum. Ancak gelecek elektrikli ataçlarda, çünkü Fosil yakıtların tamamen tükenmesi yakın. Bu nedenle tüm üreticiler bir an önce çözüm bulmaya çabalıyor. Şarj süresi bir gün kısalırsa düşünürüm. Bence teknolojinin daha gelişmesi ve oturması gerekiyor. Günümüzün elektrikli araçları Şehir arabası olmaktan öte gidemiyor. Tabi bu da büyük bir gelişme. Şehirlerde hava kirliliğinin azalması için önemli bir önlem.Alacak mısınız?
Kaç yıldır hayalindeki motosikleti alamıyorsun bir gün TOGG alacakmışsın. Hayal gücün bayağı güçlü. Seçim sonrası zaten unutulacak.Elektrikli araçlar ile henüz ilgilenmiyorum. Ancak gelecek elektrikli ataçlarda, çünkü Fosil yakıtların tamamen tükenmesi yakın. Bu nedenle tüm üreticiler bir an önce çözüm bulmaya çabalıyor. Şarj süresi bir gün kısalırsa düşünürüm. Bence teknolojinin daha gelişmesi ve oturması gerekiyor. Günümüzün elektrikli araçları Şehir arabası olmaktan öte gidemiyor. Tabi bu da büyük bir gelişme. Şehirlerde hava kirliliğinin azalması için önemli bir önlem.
Sen iki tane alırsın. Birini bana.Kaç yıldır hayalindeki motosikleti alamıyorsun bir gün TOGG alacakmışsın. Hayal gücün bayağı güçlü. Seçim sonrası zaten unutulacak.
Zengin sensin benden araba istiyorsun.Sen iki tane alırsın. Birini bana.
Sırf kendi egoları ve algı uğruna yapılan hayal ürünü.Hiçbir zaman seri üretime geçilmeyecek.
Sembolik 1000/2000 tane üretir bir iki sermayedar ve kentlere gönderirler.
Seri üretime geçse dahi hiçbir zaman bu fiyattan alamayacaksınız.
Hava civa bir şey işte, yıllar sonra meme olarak kullanacaz TOGG u da.
Tabi tabi bugüne kadar ne yaptılar da farklı bir şey söylediniz ki, İHA siha için de aynı şeyleri söylediniz sizin gözünüzde Türkiye bu yapamaz edemezSırf kendi egoları ve algı uğruna yapılan hayal ürünü.
Çok şekersin İba.Tabi tabi bugüne kadar ne yaptılar da farklı bir şey söylediniz ki, İHA siha için de aynı şeyleri söylediniz sizin gözünüzde Türkiye bu yapamaz edemez
Motosiklet parası toplayabildinmi?Herzaman kaybeden adamı başlarına aday getirdiler ve 15 Mayıs'ta bir şey değişeceğini umuyorlar. Ne komik adamlar var.
Sol partililerin tipik ortak bir kuruntusu da "Türkiye bir tarım ülkesi, Türkler köylü halkı". Yapamazlar, yaptırmayız modundalar her zamanki gibi. Ve herzamanki gibi yine kaybedecekler.
Heykel yapsınlar yeter en çok ihtiyaç duyduğumuz şey sanat, sanayi bizim neyimizeHerzaman kaybeden adamı başlarına aday getirdiler ve 15 Mayıs'ta bir şey değişeceğini umuyorlar. Ne komik adamlar var.
Sol partililerin tipik ortak bir kuruntusu da "Türkiye bir tarım ülkesi, Türkler köylü halkı". Yapamazlar, yaptırmayız modundalar her zamanki gibi. Ve herzamanki gibi yine kaybedecekler.