Tırmık Hanım'a İthafen.

K
  • Kullanıcı KaranLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanmayın benimde hayallerimle oynadı. Tam 3 dakika sevgili olduk hemen aldattı. Gelmeyin oyuna ay vil nevır forget yu

Muhalefet olmak benim doğamda var :p Aman da ne onay cümlesi! "Tabi canım, tabi" de onay cümlesidir. Tabi bakış açıları da yön verir böylesi yorumlara :p Zaman seni yıpratmış biraz :) Ama olgunlaştırmış :) Zamanın daha başka neler yaptığını zamanla göreceğiz :)

Peki adsfdhvnb

işte böyle sitelere girip profil oluşturuyo sonra şımartıyolar sonra senin gibi delikanlıyı istemiyo :D
Sorma Yunus, hele geçenlerde ne dedi, benim aylığım ... arası dedi. Yapılır mı bu benim gibi fakire. :(

Plaketin arasına sıkıştırdık mı seni işlem tamamdır.
Hem bu hediyeyi yine forum adına veriyoruz böyle bir hediyeyi asla geri çevirmez tırmık hanım.
Kendisi çok asil bir hanım efendi çünkü.
Böyle bir duayene ancak senin gibi bir hediye yakışır diye düşünüyorum.
Bu arada 100tl çok hacı şunu 80 yapalım :d

Usta araya sıkıştırmak nedir? Kendimi polise uzatılan ruhsatın arasındaki çorba parası gibi hissettim. :(

Sorma Yunus, hele geçenlerde ne dedi, benim aylığım 5bin-8bin arası dedi. Yapılır mı bu benim gibi fakire. :(

Usta araya sıkıştırmak nedir? Kendimi polise uzatılan ruhsatın arasındaki çorba parası gibi hissettim. :(

Bu arada Yunus demişken benim adım da Yunus :d
Aslında ben seni daha çok pastanın içindeki süpriz olarak düşünmüştüm ama sen ruhsatın içindeki çorba parası olarak gördün.
Neyse biz seni yine de büyük bir kutu içinde tırmık hanima hediye ediyoruz.
Güle güle kullanılmak dileğiyle :d

tırmık nck ve avatar kurtardı seni

İsme özel anket , anket başı 5 tl dir ünide okuyan gençler varsa , ajanslara başvurunuz.Halanıza teyzenize kitleyin sonra alın paranızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri