M
MechuL
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Inanmayın benimde hayallerimle oynadı. Tam 3 dakika sevgili olduk hemen aldattı. Gelmeyin oyuna ay vil nevır forget yu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Muhalefet olmak benim doğamda var :p Aman da ne onay cümlesi! "Tabi canım, tabi" de onay cümlesidir. Tabi bakış açıları da yön verir böylesi yorumlara :p Zaman seni yıpratmış birazAma olgunlaştırmış
Zamanın daha başka neler yaptığını zamanla göreceğiz
![]()
Inanmayın benimde hayallerimle oynadı. Tam 3 dakika sevgili olduk hemen aldattı. Gelmeyin oyuna ay vil nevır forget yu
Peki adsfdhvnb
Sorma Yunus, hele geçenlerde ne dedi, benim aylığım ... arası dedi. Yapılır mı bu benim gibi fakire.işte böyle sitelere girip profil oluşturuyo sonra şımartıyolar sonra senin gibi delikanlıyı istemiyo![]()
Plaketin arasına sıkıştırdık mı seni işlem tamamdır.
Hem bu hediyeyi yine forum adına veriyoruz böyle bir hediyeyi asla geri çevirmez tırmık hanım.
Kendisi çok asil bir hanım efendi çünkü.
Böyle bir duayene ancak senin gibi bir hediye yakışır diye düşünüyorum.
Bu arada 100tl çok hacı şunu 80 yapalım :d
Sorma Yunus, hele geçenlerde ne dedi, benim aylığım 5bin-8bin arası dedi. Yapılır mı bu benim gibi fakire.
Usta araya sıkıştırmak nedir? Kendimi polise uzatılan ruhsatın arasındaki çorba parası gibi hissettim.![]()
cazibene kapıldı herkes tatlım onu diorumneyden kurtardi .p
tırmık kurtarılmaya mı ihtiyacın vardı senin :d
cazibene kapıldı herkes tatlım onu diorum
Tebrik ediyorum fake seda hanım,kıskandım sizi :p
Profaylerimda patlama yaşarız buda sana karşı ayıp olur gözdeliğini elinden almak istemem böyle iyi teşekkür ederim çok naziksin:cici:istersen avatar bulabilirim sana .p