Tırmık Hanım'a İthafen.

K
  • Kullanıcı KaranLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VpB5Rn.png

tırmık Tanışalım Konuşalım bölümünde 2 günde hangi üye bu kadar daha çok tıklanabilir ki.
Seni başarından ve azminden dolayı tebrik ediyorum.
Forumumuz adına sana bir plaket sunmak istiyoruz :icon_wink:

djMzy7.jpg

Şimdilik bununla idare et artık :d

Bi tırmık olamadık .
Çok teesüf ediyorum sizi :hih: :D
tebrikler.

Yani bende çok şaşırdım açıkcası hala şaşkınım :d
Maşallah diyorum kendisine :d

su an cok helecanliyim, galbim hizli carpiyo. bunu hakedecek ne yaptim biliyorum.
burdan seda ablaya tesekkur ediyorum. o ve dişleri olmasaydi bu ödülü alamazdım.
olmasaydin olmazdik seda sayan aplaa xdxd
tabi beni bu odule layık gordugunuz icin size de tesekkurler .p

su an cok helecanliyim, galbim hizli carpiyo. bunu hakedecek ne yaptim biliyorum.
burdan seda ablaya tesekkur ediyorum. o ve dişleri olmasaydi bu ödülü alamazdım.
olmasaydin olmazdik seda sayan aplaa xdxd
tabi beni bu odule layık gordugunuz icin size de tesekkurler .p

Hani sınıfta onca öğrenci olur ve içlerinden sadece birini hoca öve öve bitiremez ya sende şimdi aynı o durumdasın sanki ben o hisler içindeyim :d
Kadırgalı Seda Sayan ablamıza da çok sevgiler saygılar öpüyorum onu da minnak yanaklarından :d

Benimki Hic Bana Böyle Jestlerde.Bulunmadi Bugune Kadar Gelmis Burda Tirmik Hanima Konu Aciyor Vay Be. adfgjhkjh

Benimki Hic Bana Böyle Jestlerde.Bulunmadi Bugune Kadar Gelmis Burda Tirmik Hanima Konu Aciyor Vay Be. adfgjhkjh

Ben artik ikinizi butunlestirdim o yapinca sen de yapiyormussun gibi bi izlenimle geziniyorum .p
Sana da tesekkur ederim Ella .p

Ego dediğimiz şey bi tek tırmık ta yok ki bizimki de sevilmek okşanmak istiyor :'(((((((( ayıp ama çok ayıp! .p

Sadece benim gönlüme taht kurmamışsın tırmık eheh. :p

(Yani herkes gibi benimde gönlüme taht kurdun anlamında ;d)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri