yaklaşık 3 sayfa meme mi konuştunuz? yok daha memeler…… pes doğrusu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
katılıyorum...Bi de g*tünü görmemiz lazım, yeterli veri yok.. ayrıca pozlar düz poz, ben de veriyorum böyle pozlar, bunlar hiç cesur değil.
Herkes meme konuşur, biz tam tersini konuşuruz ama kabahatli biz oluruz.yaklaşık 3 sayfa meme mi konuştunuz? yok daha memeler…… pes doğrusu.
Pardon hanım efendi havuzda verilen ateşli pozlar ilgi çekmek ve daha fazla erkek tarafından ilgi görmek adına değil mi sahiden.? Dekolte değil burda bir meme projesi çalışılmış ve ben çok masum bakamadım. Herkese hakkını vermeli. Şurada birisi yarısına kadar memesini açsa ahlaktan girer bilmem neyden çıkarsınız"Eğer gerçekten bir erkekten tam anlamıyla haz almış olsaydı, o göğüslerini yarı açık şekilde milletin gözüne sokmak istemezdi."
Dar görüşlü ben mi oluyorum bu yorumları yapan sizken? 19 yaşındaki bir kız hakkında o kadar sert yorumlar yapıyorsunuz ki? Ufacık bir dekolte görseniz araniyor yaftasi vuruyorsunuz dar görüşlü ben oluyorum pes beyefendi=)
Minik kız meme gösterisi yapmak istemiş ama daha küçük SjssjOrucu açıp geldim. Olay ne?
Gösterin onu bana
Baktım ama bence konu meme değil.Minik kız meme gösterisi yapmak istemiş ama daha küçük Sjssj
Biriniz okuduğunuzu anlasanız değil dişimi kafamı kıracağım. Al sana hepinize alayınıza meme al.Pardon hanım efendi havuzda verilen ateşli pozlar ilgi çekmek ve daha fazla erkek tarafından ilgi görmek adına değil mi sahiden.? Dekolte değil burda bir meme projesi çalışılmış ve ben çok masum bakamadım. Herkese hakkını vermeli. Şurada birisi yarısına kadar memesini açsa ahlaktan girer bilmem neyden çıkarsınız)

Kudurmayin
İkisi en normal tepkiyi verdiler. Vallahi samimi söylüyorum.Pislikler....
Yarın saçı boyuyo gibiyim.. sarı yaparsam atarım size.Kızın ilk fotoda ki saçlarının rengine bak ölürüm ya
Herkes meme muhabbeti yapıyor.
Nedeyim memeyi be şu saçlara bak![]()
Bence yarısını sarı yarısını mor da yapabilirsin kardeş. Malum ben yakında saçları 5 ayrı renge boyayacağım. Andromeda galaksisinden kaçmış kaçkın galaktik federasyon askeri gibi.Yarın saçı boyuyo gibiyim.. sarı yaparsam atarım size.