Tiktok fenomeni Yaren Alaca göğüs dekoltesiyle mest etti! 'Sanat eseri gibisin'

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Konuda gezinmişsiniz ama cesur olamamışsınız.....

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Hey Allahım ya Sjsjsj

Kızın kendi güzel.. erkek olmadığım için başka yerlerine odaklanamadım prdn..

• Kahkaha
Pardon hanım efendi havuzda verilen ateşli pozlar ilgi çekmek ve daha fazla erkek tarafından ilgi görmek adına değil mi sahiden.? Dekolte değil burda bir meme projesi çalışılmış ve ben çok masum bakamadım. Herkese hakkını vermeli. Şurada birisi yarısına kadar memesini açsa ahlaktan girer bilmem neyden çıkarsınız :))
O kadar garipsiyorum ki yazdığınız şeyleri ben kimseyi kıyafetiyle, verdiği pozlarla yargılanmamasıni savunuyorum ve bu kadar yazdığım şey bunun üzerine ve hiçbir zamanda insanları herhangi bir pozu vs. için yargılamadim kendi yaptığınız şeyi ben yaparmisim gibi aktarmaniz garip insanın fikri neyse zikri de o olurmuş şu da ayrı bir garip sanki kız özel iç çamaşırlariyla poz vermiş, alt tarafı bikisiniyle havuz başında poz vermiş nedir bunun ilgi çekmek isteyen kısmı bu ne saçmalık ya siz kadın olarak yapmayın bari
19 yaşında bir insan neden erkeklerin ona sapıkça yaklaşmasını istesin? Baktığımız açılara göre fotoğraflara yüklediğimiz anlamlar değişiyor ve kadın olarak bu kadar sert eleştirmeniz üzücü

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Bak bakayım şu yorumda kızın göğüslerine dair tek bir yorum var mı? Kızın ne ruh halinde olduğunu mu yorumlamışım yoksa, "aranıyor baahın araniiyiii ehohehey" diyerekten davarca bir yorum mu yapmışım? Kız tabii ki patlamaya hazır mayın. Çünkü ciddi bir ilişki hiç yaşamadığı, hatta aşkı bile tatmadığı çok belli. Daha okuduğunu anlayamıyorsun, gördüğünü hiç yorumlayamıyorsun. Sonra manipülatör ben oluyorum. Sen daha Manipülasyon'un M'sini görmemişsin. Senin gibi gördüğünü yorumlayamayan, okuduğunu hiç anlayamayan yüzbinlerce insan borsada paralarını kaybediyorlar. Çünkü ne detay, ne makro ekonomi, ne de analiz biliyorlar. Sadece gördüklerini senin gibi düz mantık yorumluyorlar. Hatta mantıktan bihaber şekilde yorumluyorlar. Anlatılanı anlayamıyorlar.

Rica ediyorum lütfen benim konularıma sen ve senin gibi düşünenlerin hiçbirisi yorum yapmasın. Mümkün mertebe görmesin beni. Yokmuşum gibi davransın. Çünkü profilimde de bahsettiğim gibi okuduğunu anlamayan ve algılayamayan tiplerden hiç haz etmem. Hatta hiç sevmem.
Beyefendi buradan bile kimin düz mantık olduğu, farklı fikirlere kapalı olduğu senin gibi düşünenler bana yorum yapmasın demenizden belli şaşırtmiyorsunuz =)
Ben aksine lütfen her yaptığım yoruma yorum yapabilirsiniz, farklı fikirlere açığım

Beyefendi buradan bile kimin düz mantık olduğu, farklı fikirlere kapalı olduğu senin gibi düşünenler bana yorum yapmasın demenizden belli şaşırtmiyorsunuz =)
Ben aksine lütfen her yaptığım yoruma yorum yapabilirsiniz, farklı fikirlere açığım
Yaw sen şaşırma ve farklı fikirlere açık olma lütfen :emoji_joy: :emoji_joy: :emoji_joy:
Burada alıntı yaptığım cins-i karşı latif doğanlar bile onlara aşık olduğumu filan düşünüyorlar. Böyle bir fikriyat-ı bülbüliye içinde hiçbiriniz farklı fikirlere açık olmayın. Ama iftar yemeğine açık olabilirsiniz bak bu olabilir. :emoji_joy:

Geri