Tiktok fenomeni Yaren Alaca göğüs dekoltesiyle mest etti! 'Sanat eseri gibisin'

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
"Eğer gerçekten bir erkekten tam anlamıyla haz almış olsaydı, o göğüslerini yarı açık şekilde milletin gözüne sokmak istemezdi."
Dar görüşlü ben mi oluyorum bu yorumları yapan sizken? 19 yaşındaki bir kız hakkında o kadar sert yorumlar yapıyorsunuz ki? Ufacık bir dekolte görseniz araniyor yaftasi vuruyorsunuz dar görüşlü ben oluyorum pes beyefendi=)
Pardon hanım efendi havuzda verilen ateşli pozlar ilgi çekmek ve daha fazla erkek tarafından ilgi görmek adına değil mi sahiden.? Dekolte değil burda bir meme projesi çalışılmış ve ben çok masum bakamadım. Herkese hakkını vermeli. Şurada birisi yarısına kadar memesini açsa ahlaktan girer bilmem neyden çıkarsınız :))

bu sanat eseriyse
ben hande doğandemiri tercih ederim

1680634702137.png

• Üzgün
Tepkiler: ne
Pardon hanım efendi havuzda verilen ateşli pozlar ilgi çekmek ve daha fazla erkek tarafından ilgi görmek adına değil mi sahiden.? Dekolte değil burda bir meme projesi çalışılmış ve ben çok masum bakamadım. Herkese hakkını vermeli. Şurada birisi yarısına kadar memesini açsa ahlaktan girer bilmem neyden çıkarsınız :))
Biriniz okuduğunuzu anlasanız değil dişimi kafamı kıracağım. Al sana hepinize alayınıza meme al.
memeler.jpgmemekanser.jpg

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ben dedim forumun şekeri düşüyor diye...

Kızın ilk fotoda ki saçlarının rengine bak ölürüm ya :)
Herkes meme muhabbeti yapıyor.
Nedeyim memeyi be şu saçlara bak :)

Geri