Tiktok fenomeni Yaren Alaca göğüs dekoltesiyle mest etti! 'Sanat eseri gibisin'

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hiçbir açı konusunda hata yapmam…. dar açı, dik açı, geniş açı, tam açı, doğru açı, bütünler açı…. hepsinde çok iyiyimdir…
Açıyı ekrana garfield gibi vermezseniz, Jerry'nin arkasından bakan bunalıma girmiş Tom gibi kalırsınız.
Çünkü bizim millet meme gördü mü dayanamaz meme,meme,meme,meme,meme diyerekten triger kayışı koparmış şahin gibi çalışmaya başlar.

Çok iyi değil, çok kötü de değil.

Ne memeler gördüm çok kötü bedenlerde, ne bedenler gördüm çok iyi memeler üzerinde.

Tümden varım yaparsak 8,5/10.

Memelere mest olmadım, eyyorlamam bu kadar
Memelerinin çok güzel olduğunu söyleyemem zaten. Ama dediğine katılıyorum. Meme, vücut bağlantısı biraz arıza durumdur.

Bir kadının vücudu üzerinden bu kadar prim yapmanıza bakılırsa sizinde pek farkınız yokmuş
Dekolte giymiş diye patlamaya hazır bomba niyetine koymanız nasıl yakistirmalar
Kusura bakmayın ama ben eğriye eğri, doğruya doğru derim. Ne görürsem de onu söylerim. Kimsenin gül hatırı ya da üzülmesin alınmasın diye de bunu değiştirecek değilim. Bir kız niye bu tip resimler atar bir düşünün sonra beni yargılayın olur mu?
Ve artık açıkça da söylüyorum, mümkünse de görüşleriniz bir ara yol kadar darsa bana yazmayın.

İyi sohbetler.

Kusura bakmayın ama ben eğriye eğri, doğruya doğru derim. Ne görürsem de onu söylerim. Kimsenin gül hatırı ya da üzülmesin alınmasın diye de bunu değiştirecek değilim. Bir kız niye bu tip resimler atar bir düşünün sonra beni yargılayın olur mu?
Ve artık açıkça da söylüyorum, mümkünse de görüşleriniz bir ara yol kadar darsa bana yazmayın.

İyi sohbetler.
"Eğer gerçekten bir erkekten tam anlamıyla haz almış olsaydı, o göğüslerini yarı açık şekilde milletin gözüne sokmak istemezdi."
Dar görüşlü ben mi oluyorum bu yorumları yapan sizken? 19 yaşındaki bir kız hakkında o kadar sert yorumlar yapıyorsunuz ki? Ufacık bir dekolte görseniz araniyor yaftasi vuruyorsunuz dar görüşlü ben oluyorum pes beyefendi=)

ben ortada meme falan göremedim, ayrıca bu mu fenomen ? böyle saçma insanları takip eden, seyreden insanların kendisine saygısı yoktur.

bizim komsunun estetik yapmıs kızına benziyor ya da butun estetikliler kardes sdlfksdgf

"Eğer gerçekten bir erkekten tam anlamıyla haz almış olsaydı, o göğüslerini yarı açık şekilde milletin gözüne sokmak istemezdi."
Dar görüşlü ben mi oluyorum bu yorumları yapan sizken? 19 yaşındaki bir kız hakkında o kadar sert yorumlar yapıyorsunuz ki? Ufacık bir dekolte görseniz araniyor yaftasi vuruyorsunuz dar görüşlü ben oluyorum pes beyefendi=)
Bir kız neden kendini açar ya da birilerine kendini göstermeye uğraşır?
Sen aranıyor olarak algılamış olabilirsin ama ben bu anlamı çıkaracak olsaydım "Kuyruk sallıyor" derdim ki, bu daha ağır ama tam teşbih olurdu. Etrafına bir baksana? Kaç kişi mutlu, kaç kişi istediği hayatı yaşıyor, kaç kişi sevdiği kişiyle veya evlendiği kişiyle mutlu? Mutsuzluk, anormal tepkiler verdiriyor insanlara. Bu kızında durumu bundan ibaret. Ha gerçekten ne düşündün dersen sadece üzüldüm. Çünkü daha 19 yaşında bu mutsuzlukla verdiği bilinçaltı tepkisi kızın burada kişiliğinden çok memelerinin konuşulmasına sebep oluyor.

Sen buna takılmayıp bu duruma üzülmeyip, benim dediklerime mi takıyorsun? O zaman ya sen kendin dahil hemcinslerinin hiçbirini tanımıyorsun ya da laf olsun diye kelam ediyorsun.

Anlatabildim mi?

Bir kız neden kendini açar ya da birilerine kendini göstermeye uğraşır?
Sen aranıyor olarak algılamış olabilirsin ama ben bu anlamı çıkaracak olsaydım "Kuyruk sallıyor" derdim ki, bu daha ağır ama tam teşbih olurdu. Etrafına bir baksana? Kaç kişi mutlu, kaç kişi istediği hayatı yaşıyor, kaç kişi sevdiği kişiyle veya evlendiği kişiyle mutlu? Mutsuzluk, anormal tepkiler verdiriyor insanlara. Bu kızında durumu bundan ibaret. Ha gerçekten ne düşündün dersen sadece üzüldüm. Çünkü daha 19 yaşında bu mutsuzlukla verdiği bilinçaltı tepkisi kızın burada kişiliğinden çok memelerinin konuşulmasına sebep oluyor.

Sen buna takılmayıp bu duruma üzülmeyip, benim dediklerime mi takıyorsun? O zaman ya sen kendin dahil hemcinslerinin hiçbirini tanımıyorsun ya da laf olsun diye kelam ediyorsun.

Anlatabildim mi?
Zaten farklı bir tepki vermenizi gerçekten beklemiyordum manipülasyon yeteneğiniz çok yüksek tebrik ediyorum sizi, kendini açıp millete gösteriyor diyip kuyruk salliyoyu kastedmedim diyorsunuz =)
Bu arada ben fotoğrafta göğüslerden daha ön planda olan gerçekten işini mesleğini yargılamadan baktığımda güzel bir kız görüyorum güzel bakmayı denemelisiniz bir de üzüldüm diyorsunuz ama sizde göğüslerini yorumluyorsunuz bir sayfa kadar bu pek inandırıcı gelmedi, kendini birilerine göstermek için değil istediği için giymiş diyemiyor oluşunuz daha çok uzuyoe

işte aynı bokun laciverti diyoruz biz

Madem biraz ciddiyet istiyorsunuz, bundan çok daha güzelleri yurt dışında iken bizleri taciz etmişlerdi. Ki tacizlerini hiç detaylandırmak istemem. Gelelim göğüsleri meselesine. Eğer gerçekten bir erkekten tam anlamıyla haz almış olsaydı, o göğüslerini yarı açık şekilde milletin gözüne sokmak istemezdi. Bu kız tahminen hayatı boyunca ya istediği ilişkiyi yaşayamadı, ya da ciddi yalnızlık çekti. Bunun da psiko-sosyal dışa vurumu güzel olduğunu kanıtlama çabasında.
Kısacası sevdiği biriyle sağlam bir şekilde fizyolojik etkileşime girseydi patlamaya hazır mayın olmazdı. Şuanda patlamaya hazır mayın. Ama biraz da erkeklere acı çektirmek istiyor gibi.
En azından ben böyle okudum.
Bak bakayım şu yorumda kızın göğüslerine dair tek bir yorum var mı? Kızın ne ruh halinde olduğunu mu yorumlamışım yoksa, "aranıyor baahın araniiyiii ehohehey" diyerekten davarca bir yorum mu yapmışım? Kız tabii ki patlamaya hazır mayın. Çünkü ciddi bir ilişki hiç yaşamadığı, hatta aşkı bile tatmadığı çok belli. Daha okuduğunu anlayamıyorsun, gördüğünü hiç yorumlayamıyorsun. Sonra manipülatör ben oluyorum. Sen daha Manipülasyon'un M'sini görmemişsin. Senin gibi gördüğünü yorumlayamayan, okuduğunu hiç anlayamayan yüzbinlerce insan borsada paralarını kaybediyorlar. Çünkü ne detay, ne makro ekonomi, ne de analiz biliyorlar. Sadece gördüklerini senin gibi düz mantık yorumluyorlar. Hatta mantıktan bihaber şekilde yorumluyorlar. Anlatılanı anlayamıyorlar.
Zaten farklı bir tepki vermenizi gerçekten beklemiyordum manipülasyon yeteneğiniz çok yüksek tebrik ediyorum sizi, kendini açıp millete gösteriyor diyip kuyruk salliyoyu kastedmedim diyorsunuz =)
Bu arada ben fotoğrafta göğüslerden daha ön planda olan gerçekten işini mesleğini yargılamadan baktığımda güzel bir kız görüyorum güzel bakmayı denemelisiniz bir de üzüldüm diyorsunuz ama sizde göğüslerini yorumluyorsunuz bir sayfa kadar bu pek inandırıcı gelmedi, kendini birilerine göstermek için değil istediği için giymiş diyemiyor oluşunuz daha çok uzuyoe
Rica ediyorum lütfen benim konularıma sen ve senin gibi düşünenlerin hiçbirisi yorum yapmasın. Mümkün mertebe görmesin beni. Yokmuşum gibi davransın. Çünkü profilimde de bahsettiğim gibi okuduğunu anlamayan ve algılayamayan tiplerden hiç haz etmem. Hatta hiç sevmem.

Ben bir şey göremiyorum, haber yok sanki. Sadece @Sezen 'in "bunlar da meme mi bee" minvalinde alaycı mesajını görüyorum en üstte.
Ayrıca Gen kabusu gene canlanmış forumda sanki. Freddy'nin kabusu gibi adeta.

Bi de g*tünü görmemiz lazım, yeterli veri yok.. ayrıca pozlar düz poz, ben de veriyorum böyle pozlar, bunlar hiç cesur değil.

Geri