Tiktok fenomeni Yaren Alaca göğüs dekoltesiyle mest etti! 'Sanat eseri gibisin'

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

TikTok, Instagram gibi uygulamalarla fenomen haline gelen Yaren Alaca, sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Inragram'da 1,3 milyon takipçisi olan ünlü fenomenin son olarak paylaştığı göğüs dekolteli pozlarına beğeni yağdı​

1680622476359.png

19 yaşındaki ünlü fenomenin cesur fotoğrafına takipçileri 'Sanat eseri gibisin', 'Güzellik desen var', 'Harika görünüyorsun' gibi yorumlarda bulundular.

1680622516193.png

Aslan Yugoslav göçmeni olan ünlü fenomenin TikTok'ta 5,6 milyon takipçisi var.
1680622560381.png
1680622575513.png

1680622607825.png

Mynet

75 vardır Sjsjsj

Madem biraz ciddiyet istiyorsunuz, bundan çok daha güzelleri yurt dışında iken bizleri taciz etmişlerdi. Ki tacizlerini hiç detaylandırmak istemem. Gelelim göğüsleri meselesine. Eğer gerçekten bir erkekten tam anlamıyla haz almış olsaydı, o göğüslerini yarı açık şekilde milletin gözüne sokmak istemezdi. Bu kız tahminen hayatı boyunca ya istediği ilişkiyi yaşayamadı, ya da ciddi yalnızlık çekti. Bunun da psiko-sosyal dışa vurumu güzel olduğunu kanıtlama çabasında.
Kısacası sevdiği biriyle sağlam bir şekilde fizyolojik etkileşime girseydi patlamaya hazır mayın olmazdı. Şuanda patlamaya hazır mayın. Ama biraz da erkeklere acı çektirmek istiyor gibi.
En azından ben böyle okudum.

• Hımm
Tepkiler: ne
Ayh kahkaha attım ya Sjsjsjs

Ortada birlestirdiginde arasina bir sey skstiramayacak her meme sinavda kalmis demektir.
Kadının memesi yok ama cok yaramaz oldugunu varsayarak kanaat notu kullanilabilir.

Son düzenleme:
Açmayın şöyle konular, forumun şekeri düşüyor.

hangi cesur pozlar?….. buna benzer pozlar benim instagram hesabımda da var ama henüz bir kazanç sağlamadılar bana……

19 yaşındaymış. daha çok büyür onlar ilgi azaldıkça.

• Hımm
Tepkiler: ne
Geri