ters koltukta oturamıyorum

Konu sahibi son olarak 296 gün önce görüldü
30 ve üzeri bunu hep yapıyor. Yer bulmuşsun otur işte. Ha oturmazsan ayakta meyve ver.:mrslkm:

Geçen hafta metrobüste kız bana instagram hesabını göstericem diye gözüme soktu telefonu yaklaşık 5 dakika kendi profilinde açık bıraktı müzik dinler gibi kafayı cama çevirdi telefon önümde bende baktım profil ismine sonrası hep seks burdan anlatmıyım.

yani arkadaşlar her yer seks

sizde seks istiyorsanız bayan yanına oturun hiç olmadı bacakları sürttürü verin.

ters şeyleri sevmiyorum

Ters koltuga oturma kampanyasi yapilsa odul olarak bilet indirimi yahut para verilse. Bunu diyenlerin cogu terse oturur.

ters koltuk deyince...
ben çok yanlış gelmişim pampa :gamer:

bu arada, naybülüğüü sen at arabasıylan gel lan ayı

Bir gün sabahın erken saatlerinde otobüste uyuya kalmışım ve yanımda oturan bayanın omzuna yıkılmışım. Bayan ineceği zaman beni uyandırdı ve kalktı gitti. Bir daha gece uyumadan işe gitmemeye karar verdim. Bir uzun yolculukta bir bayan yolcuya yanlışlıkla yanımda bilet kesmişler. Oldukça modern giyimli kadın beni görünce hiç bir şey demeden indi gitti. Alınmamam gerekirdi ama yine de alındım. Yanıma güzel bir hatun oturduğunda ister istemez ilgi duyuyorum. Yaşlı bayanlar yanıma oturduğunda içimde bir hoşnutsuzluk oluyor. Bunlar benim kişisel görüş yada beklentilerim değil, tamamen bilinç altından yükselen hisler.

Şehirler arası otobislerde de bayan yanı diye bilet vermiyolar ama uçakta serbest. Ben de o yüzden hep uçak tercih ediyorum. Bayan yanı olsun diye de diretiyorum.

Otibis kullanmadığım için olsa greek konuyu anlamadım ya da aykum çok az ondan.

Öyle yan koltuğu boş olup yana kaymayanlara kıl olma ihtimali epey yüksek. Hayır dürtülmek mi istiyorlar anlamadım ki..Kimi de çocuğunu oturtur kendisi oturmaz..:teh:

Körüklü otobüslerde en güzeli ayakta gitmek ya da düz istikamette bir koltuğa oturmak. Sonra mide ifrazatı geçirmek cabası.((

ooo zamanında forumda infial yarattığım konu başlığım güncellenmiş. kaosu kafam kaldırmıyor artık yaşlandım çocuklar.

Geri