ters koltukta oturamıyorum

Konu sahibi son olarak 295 gün önce görüldü
yanına erkek yolcu oturmasın diye cam kenarındaki koltuk boşalınca öteye kaymayan, kadın yolcu binince kolundan tutup "gel otur" diyen kadınlara denk geldiğimde kurduğum cümle. koltuk düzse alternatifi de "birazdan ineceğim xdd" olabilir. o an yakınlarda erkek yolcu varsa "buyrun siz oturun" deyip golü de atıyorum. ters düz fark etmez otururum aslında ama yobazlıkla mücadele genel başkanı olduğum için günlük hayatta böyle küçük fedakarlıklar bizi bozmaz.

malumatfuruş gecen buradada paylasılmıstı bayan yolcu yanındaki bay yolcunun dizleri deydigi icin mahkeme adama 2 yıl hüküm vermişti bence o yazıyı okuyunca hic bir erkek o bayanın yanına oturmaz.Senin bu yobazlık meseleside biter.

NightBlue bu ikisi ne alaka şimdi? bacaklarını açıp yanındaki kadını rahatsız eden erkek ne kadar barzoysa yanına erkek oturmasın diye yana kaymayan kadın da o kadar barzodur. toplu taşımada herhangi bir koltuk kimsenin şahsi malı değil ve hiç kimse diğerinin rahatça oturma hakkını gasp edemez.

Neden sürekli seks düşünüyorsunuz la. Misal ben bı kadinla konuşurken yada yanında otururken onu duvara dayadigimi falan hayal etmiyorum. Olm partneriniz yoksa eskorta falan gidin bu şekilde olmaz. Günah falan değil. Günahsa söyleyin bana yazsınlar. Herbirinizin zina içerikli gunahina yada mastürbasyon gunahina talibim. Manyak misiniz lan

Yanına erkek oturtmak iştemeyen hanımlara kimse yobaz diyemez dinen sakıncalı bu bir ikincisi senin yaptıgın cok yanlıs hem erkegi hem bayanı bir birine düşürüp rahatsız etmeye calısman kendi fikrin neyse ne o kadının fikrini düşüncesini sordun mu hic ? Yada erkegin ? malumatfuruş

Dinen sakıncalı zaten. Kadının ayak sesi bile sakıncalı. Sizin dine bakarsak nefes almak gunah

Yanına erkek oturtmak iştemeyen hanımlara kimse yobaz diyemez dinen sakıncalı bu bir ikincisi senin yaptıgın cok yanlıs hem erkegi hem bayanı bir birine düşürüp rahatsız etmeye calısman kendi fikrin neyse ne o kadının fikrini düşüncesini sordun mu hic ? Yada erkegin ? malumatfuruş

saçmalama olm o zaman minibüse de binmemesi lazım sakıncalıysa

Otobüsteki koltuklar kadınların tapulu malıdır, istediğini oturtur istediğini oturtmaz. Size ne oluyor kardeşim. Naytbulu arkadaşa katılıyorum kadınların yanına erkek oturamaz dinen sakıncalıdır. Bana kalsa otobüse erkekleride almam ya neyse..

Nightblue ne yani toplu taşıma aracına bineceğiz ücretini vereceğiz boş koltuk var ama bayan yanı diye oturmayacak mıyız? Gerikafalılığı bırakın lütfen. Rahatsız olan binmeyecek öyleyse. Kimse o bayanın veya erkeğin yanına oturmaya meraklı değil. Toplu taşımalar herkes için.

Aslında teşekkür ederim bu konu tüm laiklik şeriat tartismalarinda yaşanan sosyal pratiğin laboratuarı olmuş.

Kadınsın ve yanına erkek olurmasindan inanç gereği rahatsızsın
Erkeksin ve sadece amacın boş koltuğa oturmak.

Bunu çözme yolları
1-Kadın sokağa çıkmaz. Yada ikişerli oturup yanının boşalma riskini almaz
2-otobusler ayrılır. Otobüs şoförü erkek olacak ise hadım edilir.
3- gorus ayrılığı olanlar için ortak yaşam imkansızdır. herkes ayrılır kendi toprağında yaşar. Kimse kimseye toprak vermek istemezse enternasyonel ve tarihi yaşanmışlıklar yaşanır.

Allah herşeyin iyisini bilir. O ne derse o olur.

Hani özgürlükler ülkesiydi işinize geldimi ozgürlük oluyor işinize gelmedimi binmesin toplu tasımaya ucarak mı gitsin bu bayanlar eve kapansın mı adabında giderde gelirde senin ozgürlügün onun ozgürlügünde biter leavemealone asıl sen sacmalıyorsun.

özgür bir ülke işe gidecek kadın iştedigini yapacak berki acele bir işi var kossun mu ? yok dısarı cıkmasın yok binmesin münübise ne geri kafalısınız siz siz biliyorsunuz zaten her işi
sıf konusmak icin konusuyorsunuz toplum piskolojisi sizdeki baska birşey degil

O kadar özgür bir ülke ki, kadınlar otobüs koltuğu gasp etme hakkına b!le sahipler. Aman ne güzel. Erkeklere özgürlük yok ama. Gariban boş koltuğa bile oturmakta özgür değil. Neden çünki kadın dinen sakıncalı diye yanına oturtmuyor. Yaşasın kadınlara koltuk gaspı özgürlüğü hahaha

Evet özgür bir ülkeyiz.Her insanın da eşit olduğunu savunuyoruz. Bayan diye ekstra bir ayrıcalık ne alaka?
"Ah bu müslüman bir bayan ve yanı boş fakat dinen günah olduğu için yanına oturmamalıyım" mı diyeceğiz?

Dur abi dur. Yeni tartışma konusu: "alkollü deterjanla cami temizlenebilir mi?" Şu an bu tartışılıyor. Hadi gençler ictihada.

Kadını ve erkeği birbirinden soyutlamayi bırakin. Cins cins fantezilerin celebesini çekiyoruz sonra.
Aynı yerde okumasinlar akılları celiniyor dediniz. Sanki is hayatında aynı yerde bulunmayacaklarmis gibi.
Napalim pembe otobüs mu gelsin yani?

Kimse demiyor o bayana erkekle oturma yanyana diye kendi iştegiyle yapıyor bunu centilmenlikden dem vuran güzel baylar neden bu olayda centilmenlik yapmayı düşünmüyor acaba bası kapalı bası acık mevzusu degil bir cok kadın bunu yapıyor dikkatli incelendiginde erkekle oturmakdan rahatsız oluyorlar.Hic bir bayan deyersiz degildir ayrıca hepsi daha iyisine layıktır sıf sen iştiyorsun diye kimse kimsenin fikrinide degiştiremez.

Din bireysel bir şey değil midir naytbuluğ bey?
Kişisel yönelimlerinizin - ya da adı her neyse - bedelini başkalarına ödetemezsiniz.
Yanına erkeklerin oturmasını istemiyorsa çözümü kendi başına üretmeli.
Kadınların yanına oturur, yanına erkek geleceğinde kalkar, hiç oturmaz, otobüse binmez ya da biner bunların tamamı kendi başına gerçekleştireceği eylemlerdir.
Herhangi bir bireyin erkek kadın çocuk yaşlı hiç fark etmez, o koltuğa oturma hakkını kimse hiçbir koşulda elinden alamaz. Bir erkek de çıkıp kadın yanına oturmasın diye saçma sapan hareketlerde bulunsun o zaman? Hemen "BAYANA YER VERSENE KARDEŞİM" diye tepki gösterirdiniz değil mi?

Geri