ters koltukta oturamıyorum

Konu sahibi son olarak 296 gün önce görüldü
Konu icerisinde fark ettiniz mi bilmiyorum ama var olan eylemden ziyade eylemin tek sebebinin inanç olduğu düşünülüp inanca yönelik bir eleştiri ve saldırı söz konusu. Olay eylemin ötesine geceli çok olmuş, keske biraz da bu konuda hassas olup algilarimizi acsak. Var olan düşüncenin eyleme döküldüğü doğru ancak bu eylemin tek sebebinin dini dusunce olmadığı da muhakkak ama iste herkes anlamak istediği sekilde anlamaya yönelimli.
Düşüncenin olağan, eylemin yanlış olduğundan soz ettim oysa olması gerektiği gibi.

bu eylemi inancindan ötürü yapan bir delikanli bayanda cıkıp demiyor ki lan tirrekler sizene size giren cikan ne ?

üf ağıza bak giren çıkan neymiş, akbil bastığı otobüste boş koltuk olmasına rağmen oturamamak olabilir mi sayın süper zeka? :dddd

beyin popoya hükmedebiliyorsa tabi olabilir. Cokta anormal bir durumdan bahsetmiyoruz :)

Jose surda konusa bilen korkmadan tepki gelmesinden cekinmeden bir Ashriel var diyerleri malisef tepki gelecek diye hep susmus yada hic bulasmıyor cok acı bir olay bu .Toplum piskolojisi ile saldırıya geciyorlar.Tek basımızada bas edebiliriz elhamdülillah o baskada.

Ashriel düşünce-eylem konusunu ilk yorumunuzda zaten belirtmişsiniz bunu okudum. Ama bu konuda çok bariz bir örnek vermek istiyorum sizinle aynı düşünceyi paylaşan Jose fakat yapılan iki farklı yorum. Jose ye verilecek tepki otomatikmen size de (ortak bir düşünceyi savunduğunuzdan ötürü) gelecek, inanca da. Ortadaki sorun tamamen bu.

Leylacım nasılsın hayatım, öpüyorum yanaklarından annengillerr selam

tamam dağılın ben sırtlarım :/

Serkan bundan sonra lafından çıkana Leyla demesinler ahahljkgk Gidiyom ben ya.

Ne insanlar var ya forumda, insan gerçekten hayret ediyor.
Keşke engelleme şansım olsa diyorum. :liv:

Dolmuşta adam mı seçiyorsunuz lskdhfhs
Konuyu dinamitlemişsiniz.d
Şahsen yer yoksa tek bay yanı boş olsa bile benim için fark etmez bay bayan oturuyorum sonuçta derdim ulaşım.
Boş yer olupta sırf erkek diye oturmayan tipler var .
Bu karşı tarafa hakaret gibi kimse kimseyi yemiyor ya.

ya bunlar ne ki? ben otobüse binip kaptan biraz hızlı acelemiz var diyeni gördüm, adam yolcu alıyor diğeri arkadan bağırıyor; ya bırak her durakta niye duruyorsun?

O da bişey mi. Altı kişilik asansöre tek biniyor kadın. Adam almıyor yanina. Sonra binersin diyor.

Sizi anladım ama işte siz beni anlamamışsınız Raven. Ben yapılan eylemi onaylamıyorum ve gördüğüm zaman emin olun ben de yadırgıyorum, hoş karşılamıyorum. Nedense düşüncenin yanlış olmadığını, olabileceğini savunmam bu düşünce sonrası yapılan eylemi de savunuyormuşum gibi anlaşılıyor. :gamer:
Eylemi savunmuyorum çünkü başka birinin hakkına girip, rahatsız etmenin yanlışlığına ve kişinin girdiği ortama ayak uydurması gerektiğine inanıyorum. Ayak uyduramayacak ise o ortamda hiç bulunmaması gerektiğine. Bir erkek de sırf inancından dolayı ben yanına oturdum diye kalkabilir yanımdan ki bu beni rahatsız ederdi sanırım, huzursuz olurdum.
Yani ben josele aynı düşünceye sahip değilim esasen.
Neyse gidiyim ben, dileyen engelleyebilir. :p :kaç:

İki ayrı koltuğa bir buçuk kişilik oturmayin yeterli olur

josenin konusmasindan etkilendim.

LAN TİRREKLER SİZE GİREN ÇIKAN NE?

bakin uzlastirdim opusup baristiniz hadi konu kilit

Geri