koarilseva
Üye
aynen aynen sade elit another love istiyoruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aşiret kesim olunca düğün kaçınılmaz oluyor. Yetiştiğin kültürle alakalı biraz da. Ha çok mu gerekli, değil bence.
Direk nikahtan, sadece aile yemekli, üstüne belki after party li, balayı değil ama sonrası için dünyayı gezmeli, dönüşüne cicim ayı sezon finali garantili evlilik düşünen hanımlar beyaz atlı prensiniz ayağınıza geldi.p
Bi çay için derim ben jklsdf
Onlar bonus süprays yani:dSarmayi da eklesene akillim 🤭
Ona göre de masrafı var ama. Haftaya kardeşim evleniyor, soyup soğana çevrildim. Ne sen sor ne ben söyleyeyim. : ddAşiret kesimin takısı icin çekilir ama 😄
Ona göre de masrafı var ama. Haftaya kardeşim evleniyor, soyup soğana çevrildim. Ne sen sor ne ben söyleyeyim. : dd
Siz de yörüklük var mı ?Bizim burada çalgılı çengili, yemekli düğün olmadan çok evlenmiş gözüyle bakmıyorlar. Mecbur yapılacak. Kardeşimde gözlemleyeceğim durumları. Çok yorucu olursa başlarım düğününüze diyip evlenmem jfjfjfj
Dedelerimde var. Bizde tam yok ama yörük akraba eş dost çok. Yörük kız mı lazım djjfjfSiz de yörüklük var mı ?
OLuyo mu öyle ya..?Dedelerimde var. Bizde tam yok ama yörük akraba eş dost çok. Yörük kız mı lazım djjfjf
Babama soruştururum ciddi alıcıysan… jfjfjfjOLuyo mu öyle ya..?
Temin edebiliyor muyuz jklsdslda