Tercihiniz düğün mü, sade bir nikah mı?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü

Tercihiniz düğün mü, sade bir nikah mı?​

381c4d93-a8bb-4872-a53e-a3154b8fa359.jpg

Dügün olabilirdi Kücük birsey Ama Simdi corona sadece nikaha müsade ettigi Icin bir süre kalsa Nasil olur bu is :D dügün Icim de patlar gibime geliyor dkrkwlfjjr

Tercihim sade bir nikah, ardından arkadaş ve kuzenlerle harika bir eğlence oldu. ^^

Sade nikah düğüne harcanan parayla da tatile gideriz

foto güzelmiş
sade nikah iyi ya

yıldırım nikahı, sonra daaaa biz evlendiiiikk

Sade bir nikah istiyoruz, annem de o zaman şatafatlı bi nişan diyo biz bu aralar iki ara bi deredeyiz.

Sadelikten yanayım ama bu karar bana kalmaz heralde. Milleti eğlendirmek yerine o parayla birlikte dünyayı gezme taraftarıyım.

Kalabalık düğün olsun isterim hep ve öylede oldu. Şimdi tekrar evlensem yine kalabalık yaparım.
Eskiden kalabalık bir düğün isterdim sonra sade olabilir dedim şimdi ise bekar kalmak mantıklı geliyor da bana da belli olmuyor...
Bizim Oraların düğünü ne zaman sade oldu . Sivas Erzincan` Erzurum Kars van diyarbakır muş bitlis siirt den baslayarak o yörelerde yapılan düğünler hep kalabalıkdır. Akşam 19:30 itibari ile tebrıkleri kabul etmek hayırlı olsun diye sarılıp öpmesine müsade etmek resmen linç ama bunun en güzel tarafı takı merasimi başladiğindaki heyecanı yaşamak .
Düğün sonrası 3 gün takı merasimini tekrar tekrar izledim.

• Hehe
Tepkiler: Aze
Kalabalık düğün olsun isterim hep ve öylede oldu. Şimdi tekrar evlensem yine kalabalık yaparım.

Bizim Oraların düğünü ne zaman sade oldu . Sivas Erzincan` Erzurum Kars van diyarbakır muş bitlis siirt den baslayarak o yörelerde yapılan düğünler hep kalabalıkdır. Akşam 19:30 itibari ile tebrıkleri kabul etmek hayırlı olsun diye sarılıp öpmesine müsade etmek resmen linç ama bunun en güzel tarafı takı merasimi başladiğindaki heyecanı yaşamak .
Düğün sonrası 3 gün takı merasimini tekrar tekrar izledim.
Erzincan düğünleri güzel ya düğünün ilerleyen saatlerinde bol promilli halaylar başlıyor sonu gelmiyor...

Ben sade bir şey olması taraftarıyım ama malum aşiret olunca yadırgarlar. İlla halay olacak şemmame oynayacaklar onu bunu çağırıp takı takacaklar. Yoksa neden düğün yapmadı diye elli tane bahane bulup kulp takarlar.

Mecnun olan ben bunun tercihine dahi düşmem gayrı.D

Alsın sade nikahını kıysın.

Geri