Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizim Oraların düğünü ne zaman sade oldu . Sivas Erzincan` Erzurum Kars van diyarbakır muş bitlis siirt den baslayarak o yörelerde yapılan düğünler hep kalabalıkdır. Akşam 19:30 itibari ile tebrıkleri kabul etmek hayırlı olsun diye sarılıp öpmesine müsade etmek resmen linç ama bunun en güzel tarafı takı merasimi başladiğindaki heyecanı yaşamak .Eskiden kalabalık bir düğün isterdim sonra sade olabilir dedim şimdi ise bekar kalmak mantıklı geliyor da bana da belli olmuyor...
Erzincan düğünleri güzel ya düğünün ilerleyen saatlerinde bol promilli halaylar başlıyor sonu gelmiyor...Kalabalık düğün olsun isterim hep ve öylede oldu. Şimdi tekrar evlensem yine kalabalık yaparım.
Bizim Oraların düğünü ne zaman sade oldu . Sivas Erzincan` Erzurum Kars van diyarbakır muş bitlis siirt den baslayarak o yörelerde yapılan düğünler hep kalabalıkdır. Akşam 19:30 itibari ile tebrıkleri kabul etmek hayırlı olsun diye sarılıp öpmesine müsade etmek resmen linç ama bunun en güzel tarafı takı merasimi başladiğindaki heyecanı yaşamak .
Düğün sonrası 3 gün takı merasimini tekrar tekrar izledim.