Tercihiniz düğün mü, sade bir nikah mı?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Aşiret kesim olunca düğün kaçınılmaz oluyor. Yetiştiğin kültürle alakalı biraz da. Ha çok mu gerekli, değil bence.

Çanakkale'de teyzemin kızı evlendiğinde 4 gün 4 gece düğün yapılmıştı, düğünlerden soğumuştum. Bak yine davul sesleri kafamda gümlüyor. :D

Direk nikahtan, sadece aile yemekli, üstüne belki after party li, balayı değil ama sonrası için dünyayı gezmeli, dönüşüne cicim ayı sezon finali garantili evlilik düşünen hanımlar beyaz atlı prensiniz ayağınıza geldi.p
Bi çay için derim ben jklsdf

Direk nikahtan, sadece aile yemekli, üstüne belki after party li, balayı değil ama sonrası için dünyayı gezmeli, dönüşüne cicim ayı sezon finali garantili evlilik düşünen hanımlar beyaz atlı prensiniz ayağınıza geldi.p
Bi çay için derim ben jklsdf

Sarmayi da eklesene akillim 🤭

Ona göre de masrafı var ama. Haftaya kardeşim evleniyor, soyup soğana çevrildim. Ne sen sor ne ben söyleyeyim. : dd

Ya masraf burada da oluyor ama hic bi karsiligi yok. Altinlarla muhtemelen salon ucreti bile ödenmez. Çünkü neden burada artik altin yok. Altinsiz düğün mu olur ya 😄

Bizim burada çalgılı çengili, yemekli düğün olmadan çok evlenmiş gözüyle bakmıyorlar. Mecbur yapılacak. Kardeşimde gözlemleyeceğim durumları. Çok yorucu olursa başlarım düğününüze diyip evlenmem jfjfjfj

Bizim burada çalgılı çengili, yemekli düğün olmadan çok evlenmiş gözüyle bakmıyorlar. Mecbur yapılacak. Kardeşimde gözlemleyeceğim durumları. Çok yorucu olursa başlarım düğününüze diyip evlenmem jfjfjfj
Siz de yörüklük var mı ?

Kokteyl nikah biçiminde yaptık. Ne benim ne de eşimin düğün gibi bir isteği vardı. Üç saatlik, ufak tefek ikramlı, müzikli, açık havada şık ve içime sinen bir organizasyon oldu. Oyun havası ister misiniz dediler, ben hayır dedim kfjf Kendi playlistimizi hazırladık, önceden sunduk; doksanlar pop ve bilin bakalım ne oldu, benim playlist çalınca kimse dans etmek için kalkmadı kfjf Nikahın Ankara’da yapıldığını unutmuştuk, yakın arkadaşlarımdan biri “zeynep ankaranın bağları çalmayacak mı” deyince halkın beklentisinin bu yönde olduğunu anladık ve mekanın organizatörleri gerekeni yaptı kfjf Birden pist ankara’nın bağlarında oynayan ofis arkadaşlarımızla doldu kfjf Ahahah jfjf Eşim hala dalga geçer “karımın doksanlar listesi patladı” diye… Neyse Cevriye Hanım filan çalabildik, onu çok istiyordum…

Son düzenleme:
Geri