Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
teknik oneri ve birazcik sikayet;
''yok say'' butonunu kullandigimiz halde, yok saydigimiz kisiler yazdigimiz yorumlari, actigimiz konulari ve her seyi gorebiliyor galiba. buna sasirdim aslinda. ben yok saydigim kisinin yorumlarini nasil gormuyorsam, onlar da goremesin benim paylasimlarimi. yani boyle bir imkan olursa daha iyi olabilir. yok saydigimiz kisiler hic bir seyimizi goremesin.

teknik oneri ve birazcik sikayet;
''yok say'' butonunu kullandigimiz halde, yok saydigimiz kisiler yazdigimiz yorumlari, actigimiz konulari ve her seyi gorebiliyor galiba. buna sasirdim aslinda. ben yok saydigim kisinin yorumlarini nasil gormuyorsam, onlar da goremesin benim paylasimlarimi. yani boyle bir imkan olursa daha iyi olabilir. yok saydigimiz kisiler hic bir seyimizi goremesin.
Şuanda o sistem üzerine çalışmalarım devam ediyor. Sistem güncellenince bilgilendirme yapılıcaktır.

arka masamdaki türkish abla ecnebi partneriyle laflarken ağdalı ağdalı "o my god" dedi ama konumuz bu değil.

Screenshot_20220910-154001_DuckDuckGo.jpg

@WEBMASTER bana yaşatılan probleme ilişkin bir sonuç elde edebildin mi?

@Sux İlgili kateorilerdeki davranisinizdan dolayi 18.06.2022 tarihinde bazi kategorilere girisiniz tarafimca yasaklanmistir.Bahdedilen ceza kalktigi zaman profilinizden bilgilendirme yapilir

Top istatistikler alanınıdaki en çok mesaj atan sayılarını aylık olarak filitreleme durumunuz varsa güzel olur. Çok eski ve çok büyük sayılar görünüyor bir anlamı kalmıyor en azından o ay kim ne kadar aktif gibi bir durum olur ve listede her ay farklı kişiler olabilir. Daha aktif olmuş olur.

Top istatistikler alanınıdaki en çok mesaj atan sayılarını aylık olarak filitreleme durumunuz varsa güzel olur. Çok eski ve çok büyük sayılar görünüyor bir anlamı kalmıyor en azından o ay kim ne kadar aktif gibi bir durum olur ve listede her ay farklı kişiler olabilir. Daha aktif olmuş olur.
Merhabalar, tüm öneriler dikkate alınacaktır forumda iyileştirmeler olacaktır teşekkür ederim

sanırım düzeldi, daha sonra detaylı kontrol edip dönüş yaparım. teşekkürler.
düzelmiş olması gerekmektedir, dediğiniz gibi siz yinede kontrolleri yapın bana bilgi verirseniz seve seve yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geri