şuanda en idealiyalnız bu sefer de aşağı yöndeki ok çalışmıyor, tamamen gitmiş. yukarıdaki güzel olmuş da, aşağısı bozulmuş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şuanda en idealiyalnız bu sefer de aşağı yöndeki ok çalışmıyor, tamamen gitmiş. yukarıdaki güzel olmuş da, aşağısı bozulmuş
Şuanda o sistem üzerine çalışmalarım devam ediyor. Sistem güncellenince bilgilendirme yapılıcaktır.teknik oneri ve birazcik sikayet;
''yok say'' butonunu kullandigimiz halde, yok saydigimiz kisiler yazdigimiz yorumlari, actigimiz konulari ve her seyi gorebiliyor galiba. buna sasirdim aslinda. ben yok saydigim kisinin yorumlarini nasil gormuyorsam, onlar da goremesin benim paylasimlarimi. yani boyle bir imkan olursa daha iyi olabilir. yok saydigimiz kisiler hic bir seyimizi goremesin.
Sorununuz nedir efendim.arka masamdaki türkish abla ecnebi partneriyle laflarken ağdalı ağdalı "o my god" dedi ama konumuz bu değil.
Ekli dosyayı görüntüle 65935
Belli katagorilerden yasaklanmışsınız. Sebebini malesef ki bilmiyorum@WEBMASTER bana yaşatılan probleme ilişkin bir sonuç elde edebildin mi?
e kaldırınız.Belli katagorilerden yasaklanmışsınız. Sebebini malesef ki bilmiyorum![]()
Bunu @X iletmeniz gerekiyor. Bir sorun veya teknik bir arıza değil öncesinden bir sizinle ilgili bir sorun oluşmuş o yüzden yasaklanmışsınız.e kaldırınız.
Gunaydin dostlar.
Bunu @X iletmeniz gerekiyor. Bir sorun veya teknik bir arıza değil öncesinden bir sizinle ilgili bir sorun oluşmuş o yüzden yasaklanmışsınız.
pekala allah'ın yeryüzündeki gölgesi ibrahim.@Sux İlgili kateorilerdeki davranisinizdan dolayi 18.06.2022 tarihinde bazi kategorilere girisiniz tarafimca yasaklanmistir.Bahdedilen ceza kalktigi zaman profilinizden bilgilendirme yapilir
Merhabalar, tüm öneriler dikkate alınacaktır forumda iyileştirmeler olacaktır teşekkür ederimTop istatistikler alanınıdaki en çok mesaj atan sayılarını aylık olarak filitreleme durumunuz varsa güzel olur. Çok eski ve çok büyük sayılar görünüyor bir anlamı kalmıyor en azından o ay kim ne kadar aktif gibi bir durum olur ve listede her ay farklı kişiler olabilir. Daha aktif olmuş olur.
rica etsem kontrol edermisin ?pekala allah'ın yeryüzündeki gölgesi ibrahim.
sanırım düzeldi, daha sonra detaylı kontrol edip dönüş yaparım. teşekkürler.rica etsem kontrol edermisin ?
düzelmiş olması gerekmektedir, dediğiniz gibi siz yinede kontrolleri yapın bana bilgi verirseniz seve seve yardımcı olurumsanırım düzeldi, daha sonra detaylı kontrol edip dönüş yaparım. teşekkürler.