Merhaba o sorun düzeltildi daha almazsınızswat merhaba, 2 gündür konu geçişlerinde ve sayfa yenileme işlemlerimde ilgili görseldeki uyarıyı alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 67908
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba o sorun düzeltildi daha almazsınızswat merhaba, 2 gündür konu geçişlerinde ve sayfa yenileme işlemlerimde ilgili görseldeki uyarıyı alıyorum.

@Mahlas
konuya bekleniyorsunuz imzanı gördüm bi sende gördüm resim nasıl oldu tarayıcıdan felanmı ya firefox kullanıyorum
@Mahlas
teşekkürler aga bu linktende sadece şu kısmı ayırınca oldu acayipmiş
Ekli dosyayı görüntüle 68013
swat merhaba, 2 gündür konu geçişlerinde ve sayfa yenileme işlemlerimde ilgili görseldeki uyarıyı alıyorum.
La foruma iki mesaj üst üste sayfa yenilemeden mesaj atılmıyo mobilde. Adam kalkmış imzama resim ekleyemiyorum diyo. Lükse bak la
Ranklar ile ilgili çalışma henüz tamamlanmadı. Tamamlandığında yapmak istediklerimiz kısmında detaylı bilgilendirmeyi yapıyor olacağımSizlerden ricam rankların detaylı olarak yetkilerini ve açıklamasını yazmanız. Ben ircten anlamıyorum aşırı derece kafam karıştı. Şef, supervisor, kurucu,admin, board admin vs vs bunlar ne iş yapar kim daha üst yetkili vs
2007 den beri forum hayatındayım hayatımda duymadığım ranklar var kusura bakmayın
Ranklar birleştirip daha sade olsa arka plandaki yetkiyi istediğiniz gibi verseniz süper olur neredeyse her üye de başka rank var.
Çok yoğunsunuz biliyorum bi ara bakarsınız artık acelesi yok![]()
Çerezlerinizi tüm explorer kapalı olduğunda temizleyip sıfırdan açınBende kaç gündür bu uyarıyı alıyorum. Özellikle telefondan girerken. Bilgisayarda bi sıkıntı olmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 67967
Yetmezmiş gibi aha bu de bu çıkıverdi. Ve forum hızı yavaş. Yazan çıksın abicim forum kasıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 67966
Chelt bey. Hala ayni sorun var: forum donuyor. Giris yaptigimda sayfa yari aciliyor. Yada hemen foruma baglanamiyoeum hata mesaji veriyorÇerezlerinizi tüm explorer kapalı olduğunda temizleyip sıfırdan açın