Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Üzerime vazife değil ama dikkatimi çekiyor, yarım saattir kimler online'dan görebildiğim; sanırım Çavla n login olmaya çalışıyor ancak giriş yapamıyor. Import işlemiyle, kullanıcı adında ç veya boşluk bulunmasıyla ilgili sorun olabilir diye düşünüyorum. Kontrol edebilir misiniz? Alper - Lanet

Üzerime vazife değil ama dikkatimi çekiyor, yarım saattir kimler online'dan görebildiğim; sanırım Çavla n login olmaya çalışıyor ancak giriş yapamıyor. Import işlemiyle, kullanıcı adında ç veya boşluk bulunmasıyla ilgili sorun olabilir diye düşünüyorum. Kontrol edebilir misiniz? Alper - Lanet

Merhaba;

‘ ₺₺:& vs gibi nicklerin sorun cikarip cikarmadigini kontrol ediyoruz, donuslere gore haraket edecegiz.

Duyarlılığın için teşekkür ederim Regex.
Her zamanki gibi bir numarasın. :okokok:

@X giriş mümkün olmadı.
'' Fatal User Error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in ..../includes/functions.php on line 1369'' şeklinde bir yazı çıktı.
Yeni üyelik alma durumunda kaldım. Eski üyeliğimi kullanmak isterim.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Duyarlılığın için teşekkür ederim Regex.
Her zamanki gibi bir numarasın. :okokok:

@X giriş mümkün olmadı.
'' Fatal User Error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in ..../includes/functions.php on line 1369'' şeklinde bir yazı çıktı.
Yeni üyelik alma durumunda kaldım. Eski üyeliğimi kullanmak isterim.
Teşekkürler.

Merhaba, ufak tefek aksaklıklar var bunların hepsini gideriyoruz. Tam olarak düzeldiğinde eski nickinizi kullanabileceksiniz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Forumsal'da yüklediğimiz youtube linkleri ne yazık ki işlevini yitirmiş. Onları tekrar aktif edebilme şansınız var mı yoksa yenilememiz mi gerekir?
Özellikle üye günlüğünde derleyip sevdiğimiz şarkılar için üzüldüm, bir de Atatürk videolarımız adına.
Teşekkürler.

Merhaba,
Forumsal'da yüklediğimiz youtube linkleri ne yazık ki işlevini yitirmiş. Onları tekrar aktif edebilme şansınız var mı yoksa yenilememiz mi gerekir?
Özellikle üye günlüğünde derleyip sevdiğimiz şarkılar için üzüldüm, bir de Atatürk videolarımız adına.
Teşekkürler.

Merhaba siLex bu konuyla alakadar olacak, baslik altindan bilgi veririm, kurtarabilecegini umit ediyorum. Tesekkur ederim

merhaba ..
bizim forumsal kullanıcısıyken konuştuğumuz profil mesajları kurtarılacak mı , ilgileniliyormu bu husus hakkında ben dört beş senedir konuşmalarımı sildirmiyor saklıyordum hatırası olan bir sürü anı yaşanmışlıklar vardı benim gibi bir çok arkadaşımda bu durumun akıbetini merak ediyor olduğunu düşünüyorum aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler..

merhaba ..
bizim forumsal kullanıcısıyken konuştuğumuz profil mesajları kurtarılacak mı , ilgilenmiyor mu bu husus hakkında ben dört beş senedir konuşmalarımı sildirmiyor saklıyordum hatırası olan bir sürü anı yaşanmışlıklar vardı benim gibi bir çok arkadaşımda bu durumun akıbetini merak ediyor olduğunu düşünüyorum aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler..

Merhaba

Begeniler ile ugrasiyoruz, bir sekilde kurtacagiz sanirim. Profil mesajlarini kurtarabilirmiyiz, soz vermek istemem ama ona giristik dersem yalan soylemis olurum.

Onceligimiz begeniler, bilgilendirecegim sizi hususi olarak bu hususta.

Merhaba

Begeniler ile ugrasiyoruz, bir sekilde kurtacagiz sanirim. Profil mesajlarini kurtarabilirmiyiz, soz vermek istemem ama ona giristik dersem yalan soylemis olurum.

Onceligimiz begeniler, bilgilendirecegim sizi hususi olarak bu hususta.

kusura kalmasan merak ettiğimden öğrenmek istiyorum öncellik neden beğenileri kurtarmak oldu da mesajlar olmadı yazışmaların geçmişi mazisi yaşanmışlığı var hatırası var kendi bakış açımla yorumlamakla beraber..

ben sözünüzü almak isterim beğenileri kurtarmak için gösterilen hassasiyetin profil mesajlarını kurtarılması içinde gösterilmesi hususunda ..

sizden olumlu güzel haberleri bekliyor olacağım ilginiz için sağolun..

• Beğen
Tepkiler: X
Ben nereye geldim böyle ?
VERA yazıyorum giremedim .
İthaL Vera aldım onaylanmadım .Sonunda böyle girebildim .
Emre bey forumu devrederken yolda düşürmüş sanırım üyeleri :/
Bana kullanıcı adımı geri verin ..

kusura kalmasan merak ettiğimden öğrenmek istiyorum öncellik neden beğenileri kurtarmak oldu da mesajlar olmadı yazışmaların geçmişi mazisi yaşanmışlığı var hatırası var kendi bakış açımla yorumlamakla beraber..

ben sözünüzü almak isterim beğenileri kurtarmak için gösterilen hassasiyetin profil mesajlarını kurtarılması içinde gösterilmesi hususunda ..

sizden olumlu güzel haberleri bekliyor olacağım ilginiz için sağolun..

Hocam simdi soyle anlatayim size.. Mesela kodlama dili olarak tasarimi biz yapsak kurtaririiz diyebilirim kendime guvenirsem eger ama vbulletin tabanli oldugu icin site bilgi birikim emek vs bakmiyor maalesef. Size sundugu imkanlar kadar birseyler yapabiliyorsunuz, zaten artik gelistirilmiyor ragbet gormuyor. Forumun tepki vermeyecegini bilsem xenforo’ya geciririz yazilimi.

Profil mesajlarinin gelmemesinin birkac sebebi var mesela sizin uye idniz ile buradaki hali hazirda ki uyenin idsinin cakismasi, begenilere oncelik vermemizin sebebi 9 yillik bir emek var ama 1.5 yil once komple sifirlanmis sanirim.

Sql uzmani bir arkadas var kendisinin elinde biriken bazi isler var bitsin, onada bakacaktir.

Umarim kurtaririz size sadece ugrasacagimizib sozunu veriyorum.

Ben nereye geldim böyle ?
VERA yazıyorum giremedim .
İthaL Vera aldım onaylanmadım .Sonunda böyle girebildim .
Emre bey forumu devrederken yolda düşürmüş sanırım üyeleri :/
Bana kullanıcı adımı geri verin ..

Kullanici adiniz burada bir uye tarafindan aktif olarak kullaniliyor, ithal vera hesabini onayladim.

Nick degistirmek isterseniz yardimci olayim.

Kullanici adiniz burada bir uye tarafindan aktif olarak kullaniliyor, ithal vera hesabini onayladim.

Nick degistirmek isterseniz yardimci olayim.

Hayır , yıllardır kullandığım kullanıcı adımdır .
Başka bir çözümünüz yok mu ?

Sizin bir fikriniz varsa degerlendirelim.

VERA'yı geri verin bana , bu kadar basit çözüm .
Sonucta sizin arkadaşınız gibi ben de bu kullanıcı adıyla aktiftim burada . Neden ben değiştiritorum ?

VERA'yı geri verin bana , bu kadar basit çözüm .
Sonucta sizin arkadaşınız gibi ben de bu kullanıcı adıyla aktiftim burada . Neden ben değiştiritorum ?

Bu oneri degil emir kipi olmus maalesef. Size sunabilecegim oneriler bu doğrultuda baska birsey yapamam.

Suan sizde diger arkadasta bu forumun kullanicilari, kendisinden rica ederseniz ozel mesaj yoluyla okeylerse verebiliriz.

Geri