Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Duyarlılığın için teşekkür ederim Regex.
Her zamanki gibi bir numarasın. :okokok:
@X giriş mümkün olmadı.
'' Fatal User Error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in ..../includes/functions.php on line 1369'' şeklinde bir yazı çıktı.
Yeni üyelik alma durumunda kaldım. Eski üyeliğimi kullanmak isterim.
Teşekkürler.
Merhaba, ufak tefek aksaklıklar var bunların hepsini gideriyoruz. Tam olarak düzeldiğinde eski nickinizi kullanabileceksiniz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba,
Forumsal'da yüklediğimiz youtube linkleri ne yazık ki işlevini yitirmiş. Onları tekrar aktif edebilme şansınız var mı yoksa yenilememiz mi gerekir?
Özellikle üye günlüğünde derleyip sevdiğimiz şarkılar için üzüldüm, bir de Atatürk videolarımız adına.
Teşekkürler.
merhaba ..
bizim forumsal kullanıcısıyken konuştuğumuz profil mesajları kurtarılacak mı , ilgilenmiyor mu bu husus hakkında ben dört beş senedir konuşmalarımı sildirmiyor saklıyordum hatırası olan bir sürü anı yaşanmışlıklar vardı benim gibi bir çok arkadaşımda bu durumun akıbetini merak ediyor olduğunu düşünüyorum aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler..
Merhaba
Begeniler ile ugrasiyoruz, bir sekilde kurtacagiz sanirim. Profil mesajlarini kurtarabilirmiyiz, soz vermek istemem ama ona giristik dersem yalan soylemis olurum.
Onceligimiz begeniler, bilgilendirecegim sizi hususi olarak bu hususta.
kusura kalmasan merak ettiğimden öğrenmek istiyorum öncellik neden beğenileri kurtarmak oldu da mesajlar olmadı yazışmaların geçmişi mazisi yaşanmışlığı var hatırası var kendi bakış açımla yorumlamakla beraber..
ben sözünüzü almak isterim beğenileri kurtarmak için gösterilen hassasiyetin profil mesajlarını kurtarılması içinde gösterilmesi hususunda ..
sizden olumlu güzel haberleri bekliyor olacağım ilginiz için sağolun..
Ben nereye geldim böyle ?
VERA yazıyorum giremedim .
İthaL Vera aldım onaylanmadım .Sonunda böyle girebildim .
Emre bey forumu devrederken yolda düşürmüş sanırım üyeleri :/
Bana kullanıcı adımı geri verin ..
Kullanici adiniz burada bir uye tarafindan aktif olarak kullaniliyor, ithal vera hesabini onayladim.
Nick degistirmek isterseniz yardimci olayim.
Hayır , yıllardır kullandığım kullanıcı adımdır .
Başka bir çözümünüz yok mu ?
Sizin bir fikriniz varsa degerlendirelim.
VERA'yı geri verin bana , bu kadar basit çözüm .
Sonucta sizin arkadaşınız gibi ben de bu kullanıcı adıyla aktiftim burada . Neden ben değiştiritorum ?