Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Foruma giriyorum, sonra tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bir 50 kere falan. İstemiyorsanız söyleyin gençler!

• Beğen
Tepkiler: X
Juju hanim maalesef foruma saldirilar vardi, giris yapamamanizin sebebi budur :)

Buradan saldırı yapan arkadaşlara ulusa sesleniş yapmak istiyorum @x bey, sevgili saldıranlar rica ediyorum saldırmayın. Şurada 1 saat girip gideceğiz. Bak beni sinirlendirmeyin. Sinirlensen ne olacak derseniz. Haklısınız. Hiçbir şey yapamam. Ama siz yine de yapmayın. Bunlar 2005'lerde kalmadı mı şekerler? Lütfen. Teşekkürler.

Buradan saldırı yapan arkadaşlara ulusa sesleniş yapmak istiyorum @x bey, sevgili saldıranlar rica ediyorum saldırmayın. Şurada 1 saat girip gideceğiz. Bak beni sinirlendirmeyin. Sinirlensen ne olacak derseniz. Haklısınız. Hiçbir şey yapamam. Ama siz yine de yapmayın. Bunlar 2005'lerde kalmadı mı şekerler? Lütfen. Teşekkürler.

Saldiri yapacaklar ki bu platform eksiklerini gorsun, daha iyi bir hale getirsin kendini. Son zamanlarda olanlar malumunuz, sebebi belli maalesef. :)

Evet @X alıştığım için onu kullaniyorum diğer temada güzel ama işte vazgeçemiyoruz diğerleri gözlerimi yoruyor şu aralar, sorun benden kaynakli esasında. Şimdi de değiştireyim dedim, 3. tema (yeşil) olanda kaldi böyle geçiş yapmiyor ne zaman ağzimi açsam böyle oluyor işte. :)
Birkaç şey daha var ancak aklima gelmiyor gelince muhakkak yazacağim.
Ayrica çok kibarısınız Alper bey, teşekkürler.

Evet @X alıştığım için onu kullaniyorum diğer temada güzel ama işte vazgeçemiyoruz diğerleri gözlerimi yoruyor şu aralar, sorun benden kaynakli esasında. Şimdi de değiştireyim dedim, 3. tema (yeşil) olanda kaldi böyle geçiş yapmiyor ne zaman ağzimi açsam böyle oluyor işte. :)
Birkaç şey daha var ancak aklima gelmiyor gelince muhakkak yazacağim.
Ayrica çok kibarısınız Alper bey, teşekkürler.

Ben tekrar sizin temanizi degistireyim azizim panelden

Merhaba,

Foruma birkaç saattir erişemiyordum. Bir karaktersiz DDoS saldırısı mı yaptı acaba? Kimin yaptığını bilmiyorum ancak kimin yaptırdığını az çok tahmin ediyorum eğer öyleyse. Bu argümanı edinme nedenim forumun barındırıldığı hosting firmasıyla ben de çalışıyorum ve ben bir kesinti yaşamadım. Eğer DDoS saldırısı geliyorsa Voxility korumasını önerebilirim ya da en olmadı CloudFlare kesin çözüm olabilir. Aslında kesin çözüm demek doğru olmaz ama bu tür lamerlar CF'i geçebilecek güçte stresser servislerine ve botnet ağlarına sahip değildirler. FUD'lanmış botnet .exe'sini görseler oyun diye tıklarlar.

P.S.: Forumun kapanma nedenini kendi analizlerim çerçevesinde saldırıyla bağdaştırarak yaptım, çünkü hiçbir türlü erişim yoktu ve bakım çalışması olsa bir uyarı sayfası eklenirdi. Whois çekip kontrol ettiğimde de dediğim gibi çalışılan hosting firması ile ben de çalıştığım için kesintiye rastlamadım. Eğer farklı bir durum varsa, yukarıdaki önerilerim geçersizdir.

İyi çalışmalar dilerim.

Site beni sürekli dışarı atıyor, her mesaj yazma öncesi giriş yapmak zorunda kalıyorum, bilginize...

Foruma giriyorum, sonra tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bir 50 kere falan. İstemiyorsanız söyleyin gençler!

Aynı sorunu yaşıyorum en az 50 kez beni de attı site ve dilerim bu mesajım çıkar.

Lefty merhaba. Sitemize dün saldırı oluyordu dolayısıyla sıkıntılar yaşandı. Şimdi sorunun düzelmiş olması gerekli.

Merhaba Lanet,

Maalesef devam ediyor, şu an bu mesaja yorum yazmak isterken iki kez site dışına çıktım ve tekrar giriş yaptım ayrıca radyonun sarı butonunu tıkladığım zaman aşağıdaki mesaj çıkıyor. Tarayıcımı da değiştirdim belki düzelir diye fakat sonuç değişmedi.

Bu siteye ulaşılamıyor
radyo.ircforumlari.com.tr ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı.

Windows Ağ Teşhislerini çalıştırmayı deneyin.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Lefty - Bu sorunu çözmüştük ama CloudFlare korumasından sonra bir şeyler değişmiş olabilir. "Beni Hatırla" derseniz sanırım bu sorunu yaşamazsınız. Giriş yaptıktan sonra herhangi bir konuya tıklamayı deneyin. Ben bakacağım arka tarafta. Radyo için @X ve Alper 'e bi söyleyelim onlar ilgilensin

Lefty - Bu sorunu çözmüştük ama CloudFlare korumasından sonra bir şeyler değişmiş olabilir. "Beni Hatırla" derseniz sanırım bu sorunu yaşamazsınız. Giriş yaptıktan sonra herhangi bir konuya tıklamayı deneyin. Ben bakacağım arka tarafta. Radyo için @X ve Alper 'e bi söyleyelim onlar ilgilensin

"Beni Hatırla" seçeneği ile giriş yaptım ve şimdilik radyonun açılmaması dışında sorun yok galiba, teşekkür ederim.

Merhaba Lanet,

Maalesef devam ediyor, şu an bu mesaja yorum yazmak isterken iki kez site dışına çıktım ve tekrar giriş yaptım ayrıca radyonun sarı butonunu tıkladığım zaman aşağıdaki mesaj çıkıyor. Tarayıcımı da değiştirdim belki düzelir diye fakat sonuç değişmedi.

Bu siteye ulaşılamıyor
radyo.ircforumlari.com.tr ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı.

Windows Ağ Teşhislerini çalıştırmayı deneyin.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Merhaba radyo için ugraşıyoruz anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler

Sevgili Lanet mobilden giriş yapıyorum, sanki forum biraz sola kaymış gibi. Acaba benimle mi ilgili problem var yoksa teknik bir durum mu? Ana sayfada direk giriş yaptığım zaman forum "sol" tarafa kayık "sağ" taraf kısa gibi, bilgilendirme yaparsan sevinirim. Ben de sorun varsa ne yapmam gerekiyor.

Sevgili Lanet mobilden giriş yapıyorum, sanki forum biraz sola kaymış gibi. Acaba benimle mi ilgili problem var yoksa teknik bir durum mu? Ana sayfada direk giriş yaptığım zaman forum "sol" tarafa kayık "sağ" taraf kısa gibi, bilgilendirme yaparsan sevinirim. Ben de sorun varsa ne yapmam gerekiyor.

Merhaba Run şuan bende mobil olarak giriş yaptım herhan gibi bir sorun görmedim, Çerezleri temizleyip tekrar denermisiniz alt yapı çalışmalarımız devam ediyor öyle bir sorun olacağını sanmıyorum kolay gelsin.

Aynı sorun bendede mevcut Xander bilginize. Artı olarak cloudflare sonrası tapatalk girişi iptal oldu. Lanet unuttuysan hatırlatayım istedim.

Absent Şuan mobilim ve herhangibi bir sorun bende yok, Alt yapi çalışmalarımız devam ediyor yarın tapatalk sorununu haledecez kolay gelsin iyi forumlar

Sorun ana sayfa da var sadece arkadaşlar, konu veya mesaj içeriğine girildiği zaman normale dönüyor. Çerezleri temizledim hâlâ ana ekranda değişiklik yok, sola kayma durumu devam ediyor.

Geri