Tecavüze Mahal Verecek Şekilde Giyinmek

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Diyaliz sanki iyi bir şey :(
Babam 1 hafta evvel böbrek nakli oldu kurtulacak inşallah o lanet şeyden.

Ya sürekli diyalize ihtiyacı olmasın tabi. Bazen akut renalde erken diyaliz ile böbrek toparlıyor. Sana da geçmiş olsun

konuyla ilgili uzunca bir yazı yazmıştımda sonra dedim kime neyi anlatmaya çalışıyorsun.

Tecavüze Mahal Verecek Şekilde Giyinmek

zırh olabilir bak

nihat-dogan-2.jpg

Nedensiz aklıma geldi yine :)

Yok
Başlıkta mantık hatası var
Yapılan tecavüzler açık giyimden kaynaklanmaz
Öyle olsa en çok tecavüz vakaları
sahil kıyı şehirlerinde yaşanırdı

Tecavüz eden,bu eylemi düşünen her kişi sapık ve ruh hastasıdir tedavi edilmesi gerekir, neden aranmaz nokta.

He ben donla yüzerkene tecavüze davetiye çıkarıyor muyum diye düşünücem artık.
Metrobüsede donla binersem o zamanda islami kesim döver. Yok olmadı ben denizede şalvarla girim. Ama bu seferde laikler forumlarda beni akp zihniyeti diye lanse eder. Napim şimdi onu diyin? Giyim tarzı mıdır tecavüze mahal veren yoksa tecavüzcüye bir bahane midir?

Efenim isteyen istediği yerde istediğini giyebilir mi? İstersem çıplak gezebilir miyim heryerde? Bu bazılarını rahatsız etmez mi? Eğlenmek herkesin hakkı diye bir çarşaflı bayanın diskoda barda elenmesinden rahatsız olmaz mı laikler? Yine embesilliğim üstümde affedin!

Yine günlerden bir gün kadıköyde 130 beklerken oluşan sırada bir bağırış çağırış koptu. İkinci sıradaki kadının yaklaşık 8. veya 9. sıradaki kadına 'kafası açık olduğu için' sarfettiği cümlelerle üzerimdeki uyku halini sinir almıştı. Kadını sakinleştireyim derken kendimi tartışırken bulmam ayrı bir durum olarak süregeldi. Sonuç mu ?
Özellikle bir kadının böyle ithamlarda bulunması daha çok etkiledi beni. Bu çirkin zihniyete söve söve geldim.
Düştüğümüz hallere bak.

Boyle kislilerin beyinlerinin neresinde attığı merak ediliyor tarafımdan.

Var midir böyle bir şey bir kadın kapalı olsa da.carsaf giyse bile ona bile bakabiliyorlar kendi kabahatlerini kadınlara yüklüyorlar
Ya dokuz aylık bebek o nasıl kiskirtmis acaba

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tecavuzun bahanesi olmaz, hadi kadinin giysisi uzerinden kilif uydurdunuz, peki ya hayvanlara neden tecavuz ediyorsunuz ? bebeklere neden tecavuz ediyorsunuz ? lanet olasi asagilik varliklar.

Beyin degil kalp diyecektin galiba .d

Hayat felsefesi yoktur bu şekilde düşünen kişilerin, bildiğiniz yoktur. Hayatları boyunca cinselliğe aç kalırlar ve bir topuk sesinden, bir bebeğin gülüşünden bile hayasızca etkilenirler. Onların hayattaki tek amacı önündekinin mutluluğudur ve bu ilk sıralarda yer alır. Ve aslında Sevgili Classiic; burada tam da beyinlerin küf tutmuşluğundan dem vurdum, lakin bu tür kişilikler kalplerinde vicdan ve merhamet taşımazlar. Beyinlerinde örümcek ve küf taşırlar. O yüzden beyinlerinden kir ve çamur akar. Ananem şöyle der bazen; kökleri kurusun vicdansızların. Aynen öyle, uzak olsunlar.

Geri