Tecavüze Mahal Verecek Şekilde Giyinmek

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bu adi başlığa uludağ'da rastladım.

Lütfen gerekli sözleri sarf ediniz.​

Simdi acik sacik giyinenlere biz erkekler bakinca abaza oluyoruz ya hani.

Acik giyinenler ne oluyor peki. Cunku onlarinki bizim bskmamizdan daha ote birsey, sergilemek. .

Iste bu konuda buna benziyor.

Yani yilbasinda 1 karis etek ve dekolteyle taksime gidip tacize ugrayinca uzulen kislar gibi .d

kim ne isterse giysin, sırf giydiği için taciz edilir tecavüz edilir diye kılıf uydurulamaz ama şöyle de birşey var ki sonucunu bildiği şeyi yapmamalı insan.

sırf açık giyinmek için açık giyiniyorlarsa ve gittiği yerede bu yüzden tacize, kötü bakışlara maruz kalacağının farkındaysa, boşuna duyar kasmaya gerek yok.

+ alıntılar olabileceği şüphesiyle konuyu Tartışma bölümüne kaydırdım.

Şimdi adam pazarda domateslerini dizmiş adamın biri alıp kaçsa kim suçlu şlasdşlas ne kadar saçma bir örnek dimi

Tecavüze bahane aramak
Aynı kafadan olundugundan suçu aklamak
Insana yapılmayan tecavuzlerde savunmayı gerceklestirme de çaresiz kalmak
Aklı dengesi olmayan bireye tecavüz etmek

Hepsi aynı akıl

Başlığa bakıyorum da bu bilinç gençlerimiz e iyice yerleşmiş ..
Bi yerlerinden kabul etmeye başlamış genç zihinler
Ne vahim ..

art niyetli sapık zihniyetli insanların işidir. sadece bayanların değil erkeklerinde maruz kaldığı bir durumdur.(elle gözle sözle..)

---

sadece teşhircilikte değil tabi ki.. ayak bileğin gözükse tahrik olacak olan milyonlarca ac erkek var..

giyim tercih meselesi tacize uğramak tercih değil. Pedofililer de dekolte giydi diye etkilenmiyor herhalde ..hayvanlarla çiftleşenler? kapı deliği? damacana ? nerdeyse ucu gözükecek!

---

sapığa soruyorlar neden yaptın ?

sürdüğü parfüm kokusu beni cezbetti..(ee git ozaman parfüm şişesine yanaş)

---

niyet ve zihniyet meselesi mitamonik birey yahut sömürü adı altında(destekçileri cok) kılıf bulma çabası..

ve maalesef ki hemcinslerim bile ara sıra bazı bazı:)) coğunlugu acık giyinmiş haketmiş! düşüncesini tasıdığından yaşadığım toplum bu zihniyetteyken istemli olarak maruz kalmamak adına şekil alıyorum..

Bir kadının açık giyiniyor olması , erkeklerin şerefsiz olmasının bahanesi mi olacak yani? Hadi canim oradan.

Gençler akp'ye yüklenelim nasıl olurda en büyük etken akp'yi bu konuda eleştirmezsiniz anlamıyorum. Ah ulan şimdi silistre olacaktı, iç oğlandan girip fullerden çıkıp neticede akp'ye sokcaktı lafı !

İstersem çıplak dolaşırım. Hiç bir kız bana çıplak dolaştığım için tecavüz edemez.

" cinsel arzu " , "cinsel isteği uyandırma" niye biraz bilimsel konuşulmuyor

"Tecavüz" kelime olarak bile mide bulandırıcı bir kavram iken hangi giyinme şekli bu eylemi haklı çıkarabilir ki ? Mini etekli veya göğüs dekolteli giyinen bir kadından tahrik olan insan müsveddeleri yeri geldi çarşaflı kadınlara tecavüz etmedi mi ? hepsini geçtim bebeklere,hayvanlara bile acımadan, sapıkça tecavüz edebiliyorlar...
Onların da tüylerinden tahrik oluyorlar sanırım.

tahrik oldum diyorsan o senin acizliğindir. hiç bir kıyafet yada çıplaklık tecavüzü meşrulaştıramaz.

beni günaha sokuyor bu şekilde giyinip diye kızıp daha da günaha girmek

başını öne eğ, uzaklaş, ya da eğme bak, ama rahatsız etme canıma minnet de geç

cemil ol cemil, evine git peynir ye
334uki1.png

Yorumlari okuduktan sonra forumda saygi duydugum bazi uyelerin ustune koca bir cizik atmam gerektigini fark ettim.
Bir sey soracagim. Ruh hastasi misiniz?

Sapkınlığa, ahlaksızlığa, şerefsizliğe ortak arama ya da bahane bulma çabasından başka bir şey değil bu söylem. Üstüne konuşmak bile, tuhaf geliyor bana. Hiçbir şey tecavüzü meşrulaştırmaz ya da bahanesi olamaz. Tecavüz suçtur.

gencler merhaba. hafizama pek itimat etmedigim icin bir sey soracagim, bana hatirlatma yapin böyle birsey varsa. bu ulkede acik giyindigi icin tecavuze ugramis olan var mi?

gencler merhaba. hafizama pek itimat etmedigim icin bir sey soracagim, bana hatirlatma yapin böyle birsey varsa. bu ulkede acik giyindigi icin tecavuze ugramis olan var mi?

pardon, unutmusuz. Otobusune ya da dolmusuna bindigi icin tecavuze ugrayan var. acik giyinince suratinin ortasina tekme yiyorsun sadece. Gercekten ofkeme hakim olmakta zorlaniyorum. Sizler iyi misiniz? Kendinizde oldugunuzdan emin misiniz?

Geri