Tecavüze Mahal Verecek Şekilde Giyinmek

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
pardon, unutmusuz. Otobusune ya da dolmusuna bindigi icin tecavuze ugrayan var. acik giyinince suratinin ortasina tekme yiyorsun sadece. Gercekten ofkeme hakim olmakta zorlaniyorum. Sizler iyi misiniz? Kendinizde oldugunuzdan emin misiniz?

evet dogru bunlar yasandi. acı seyler bunlar. cok aci seyler.

sen ofkeni bana yansitma da, nasil dagitirsan dagit yegenim.

ofkenin algiladigi sekilde sormadim ben soruyu.

ne diyecegimi de unuttum.

bir kaç mesajda yazılanlar konusunda "beklemezdim, iğrençsiniz" minvalinde şeyler var. hepi topu zaten 4-5 tane yazılmış mesaj hangi yazılanlardan bahsediyorsanız alıntı yapın arkadaşlar.

bir kaç mesajda yazılanlar konusunda "beklemezdim, iğrençsiniz" minvalinde şeyler var. hepi topu zaten 4-5 tane yazılmış mesaj hangi yazılanlardan bahsediyorsanız alıntı yapın arkadaşlar.

Mesela ben bakinca anliyorum, siz de anliyor olmalisiniz cunku oldukca acik her sey. Eger anlamiyorsaniz sorunu bence 3-5 kisiye birden alinti yapmayanda degil de kendinizde aramalisiniz.

Bir insan isterse ciplak dolasir kadın demiyorum bakın insan erkekte olabilir yani.
Bu tecavüz etme hakkını vermez.
Bunu düşünmeye meyilli kafalarin acilen psikolojik tedavi gormesi şart.
Kendi abazaliklarini hayvanı durtulerini başkalarına yüklemesinler.

Mesajları komple okudum uygunsuz bişe görmedim

Mesela ben bakinca anliyorum, siz de anliyor olmalisiniz cunku oldukca acik her sey. Eger anlamiyorsaniz sorunu bence 3-5 kisiye birden alinti yapmayanda degil de kendinizde aramalisiniz.

benim mesajımdan bahsettiğinizi farzederek, şu yazdığım kısma açıklama getirmek istiyorum. şimdi okudum da, yanlış anlaşılabilirliği yüksek olmuş sanki.

sırf açık giyinmek için açık giyiniyorlarsa ve gittiği yerede bu yüzden tacize, kötü bakışlara maruz kalacağının farkındaysa, boşuna duyar kasmaya gerek yok.

benim bu yazdığımdan nihat doğancı olduğum veya herhangi bir başka anlam çıkarmak yersizdir. tacizi tecavüzü meşrulaştırma çabasında değilim. kaldı ki, gece herhangi bir kız ıssız sokaklarda yürürken kaldırım değiştiren veya rahatsız olmasın diye önüne geçip yürüyen çocuklarız biz. bu konuda yanlış anlaşılırsam üzülürüm.

benim bakış açım farklıydı. tabii ki bir bayan oldukça açık bile giyiniyorsa kimsenin tacizine abazanlığına maruz kalmak zorunda değil ama bu genel bir kanıdır. ben ülkemizin durumuna binaen söyledim bunu. farklı bir konu başlığında söylemiş olsa idim, mesela "hayatın gerçekleri" başlığında bunu yazsa idim çok sırıtmazdı sanıyorum.

neyse, talihsiz olmuş diyorum ve geçiyorum. beni zaten tanıyan benim nasıl biri olduğumu biliyordur (:

Biliyor musunuz Jose sizden tam da bu tarz bir cevap bekiyordum. Sasirmadim.
Fernando, kendinizi acikladigini icin tesekkur ederim, gozume batmisti. Ki sadece sizin yorumunuz degil kalan 4-5 yorum da bu kapiya cikiyor, igrenc bulmamiz sizce se normal degil mi? Bu konuda ofkeme hakim olamadigim icin ben de yanlis anlamaya kendimi zorlamis olabilirim yalniz ben sadece sizin yorumunuzdan bahsetmedim. Kendi adima belirtmek isterim.

Almi aynen böyle çirkef yüzünüzün de olduğunu görmek beni şaşırtmadı ötede çemkir.

Tecavuz dedıgımız olay , sizin olmayan bir sey uzerınde zorla bır hak talebınde bulunmak demek.
Askerde ki İzin tecavüzü , Kul hakkı tecavuzu gibi ..
Tecavuzu Bir insanın giyinişine indirgemek , bir insanın çıplaklığı kapalılıgıyla ilişkilendirmek o kirli düşünceye ortak olmakla aynı şey demek.

Kusura bakılmasın ama tecavüze uğrayan kadın da suç aramam ben , çıplakmış , giinikmiş kapalıymış, türbanlıymış, mini etekliymiş , snin olmayana el, dil , göz uzatıyorsan bu senin şerefsizliğindir. Kadının değil

Almi aynen böyle çirkef yüzünüzün de olduğunu görmek beni şaşırtmadı ötede çemkir.

Gayet kibar oldugumu dusunuyorum. Siz birine 'cirkef', 'cemkir' gibi kelimeler kullaniyorsunuz, beni olcup tartmak yerine kendinizi gozden gecirin, rica ederim. Bana cikismayi bekliyormus, ancak firsat bulmus gibisiniz. Neyse, sizinle daha fazla iletisim halinde kalmayacagim. Iyi aksamlar.

Gayet kibar oldugumu dusunuyorum. Siz birine 'cirkef', 'cemkir' gibi kelimeler kullaniyorsunuz, beni olcup tartmak yerine kendinizi gozden gecirin, rica ederim. Bana cikismayi bekliyormus, ancak firsat bulmus gibisiniz. Neyse, sizinle daha fazla iletisim halinde kalmayacagim. Iyi aksamlar.

çemkirip durdu insanları zan altında bıraktı ulan dönüp bir okuyayım hangi mesaj etik değil dedim birşey bulamadım bunu belirttim pençe göstedi ardından posta koydu ve gitti. Keşke ata binip gitseydi, gidip elimi sabunlayayım iletişm stop.

Her iki tarafında sorumluluğunda olan bir durum ..
Ben istersem çırılçıplak dolaşırım ama bu kimseye bana tecavüz etme hakkı vermez diyenleri anlıyorum hak da veriyorum evet ama bunu diyenlerin de milletin nefsine zülmetmeye milleti tahrik etmeye de hakları yoktur ..
Ramazan da oruç tutan adamın karşısında yemek içmek durumu gibi aslında ..
Orucunu tutan adamın yemek yiyene saldırmaya hakkı olmadığı gibi yemek yiyenin de oruç tutan adamı sıkıntıya sokmasına gerek yoktur ..
Mesele ince düşünmede ..

Baskalari nefsine hakim olamiyor diye niçin ben kendimi kisitlayayim?
İnce düşünmek zorunda da değil kimse.
Nasılsa öyle yaşamalı insanlar.
Kimse Kimsenin bakislarindan düşüncelerinden korkmamali.
Kimse de kimseyi kinayacak kadar doğru değil.

Eskiden Hande Ataizi çıplak bir şekilde at üzerinde Şamdan dergisine pozlar verirdi ve biz buna şaşırmazdık. Şimdi türban modasına hakimiz. Hoş geldin yeni Türkiye.

Ya arkadaş bi tane akut konfüzyonel geldi, akut renal çıktı. Onunla uğraşıyodum askom 112 falan. Ne ara bu kadar dedikodu yaptınız bu konuda anlamadım. Yazılanları okuyamadım ama karınıza kızınıza bacınıza sahip çıkın olum. Hiç mi bakmıyonuz ne giyiyolar diye. Yapmaz ama az dengesiz giyinsin önce ben tecavüz ederim benim avrada napıyon sen diye. Aklınızı başığıza alın oğlim. Namahreme de bakmayın. Az efendi olun. Ama tecavüz meselesinde kıyafet çok da belirleyici değil. Damacana s*ken adam var lan ülkede

Şimdi bi tecavüz vakasında
mağduru suça ortak edip, tecavüzcünün cezasına indirimi makul gören başlıkta ki erkek bireyler ..
bir yakınınıza tecavüz edilse diye açılacak bir başlıkta kesilmedik baş bırakmazlar ..
bizim ülkemizde böyle ne yapalım :)

hani başkanlık eleştiriyoruz ya
bizim sorunumuz sistemde değil
bizim sorunumuz 'artık' insanlarımız da
iktidar değil halk kusurlu bu ülkede

Hocam prerenal mi yoksa renal ağırlıklı mı ?

Abi o saçma işte. Hastanın bilinen böbrek hastalığı yok. İlaç kullanımı sadece a-ferin. Üre 100 kreatinin 2.5! Dün çocuklarının dersini yaptıracak kadar iyi bi şuur. Glomerülonefrit galiba. Prerenal değil yani. Tansiyon yükselip duruyo. Diüretik yapamıyom. İdar çıkışı olmazsa? Ben ne anlarım lan ben beyin doktoruyum. Hemen dahililiye kons istedim. Sevk dedi mk. Allah'ım sen koru kadıncağızı :( inşallah diyalize sokarlar bi an önce

Abi o saçma işte. Hastanın bilinen böbrek hastalığı yok. İlaç kullanımı sadece a-ferin. Üre 100 kreatinin 2.5! Dün çocuklarının dersini yaptıracak kadar iyi bi şuur. Glomerülonefrit galiba. Prerenal değil yani. Tansiyon yükselip duruyo. Diüretik yapamıyom. İdar çıkışı olmazsa? Ben ne anlarım lan ben beyin doktoruyum. Hemen dahililiye kons istedim. Sevk dedi mk. Allah'ım sen koru kadıncağızı :( inşallah diyalize sokarlar bi an önce

Diyaliz sanki iyi bir şey :(
Babam 1 hafta evvel böbrek nakli oldu kurtulacak inşallah o lanet şeyden.

Geri