Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çayırovaya geldiğinde sana soylim mi durum.Has dürüm şifa
işte altına imza atacağım bir cümle.ananaslı pizza bence dünyanın en iyi pizzasıdır
Yenimahallede de var biliyorum ordan da az yemedimÇayırovaya geldiğinde sana soylim mi durum.
jsks onlar benim arkadaşım.Yenimahallede de var biliyorum ordan da az yemedim
Adamlar işi biliyorjsks onlar benim arkadaşım.
www.kauai.nl
hayatımda bir tavsiyeye hiç bu kadar uzak olmamıştım... bizim akrabalarda utrecht'te diyeyim de beni de alsınlar personel. ben de çok tatlıyımdır. bizim yerimize de git thalassa hanımcım.Kauai @Utrecht
![]()
Gezond eten | KAUAI Utrecht
KAUAI staat voor gezond eten, bereid waar je bij staat. Met verse en natuurlijke producten. Deze healthy hotspot is dagelijks geopend op de Lange Viestraat 2L in Utrecht.www.kauai.nl
Menu 10 numara. personel cok tatli. kisacasi, cok kaliteli buldugum yer her bakimdan. ben seviyorum ve tavsiye ediyorum :p
aa akrabalariniz yasadigim sehirde yasiyo demek :phayatımda bir tavsiyeye hiç bu kadar uzak olmamıştım... bizim akrabalarda utrecht'te diyeyim de beni de alsınlar personel. ben de çok tatlıyımdır. bizim yerimize de git thalassa hanımcım.![]()
evet doğma büyüme oradalar, hep gitmek istedik de bi fırsat bulamamıştık. bu kurdan sonra herhalde sadece onlar gelince görüşürüzaa akrabalariniz yasadigim sehirde yasiyo demek :p
dogma buyume buradaysalar mutlaka tanidigimiz kisilerdir :p ins bir gun buralara gelmeniz nasip olur. utrecht gezmek icin hos bir yer gercektenevet doğma büyüme oradalar, hep gitmek istedik de bi fırsat bulamamıştık. bu kurdan sonra herhalde sadece onlar gelince görüşürüzalın bizi...