Tavsiye edeceğiniz ürünler,mekanlar / Tavsiye etmeyeceğiniz ürünler,mekanlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir daha yerim veya bir daha yemem dediğiniz ürünleri,bir daha giderim veya bir daha gitmem dediğiniz mekanları paylaşabilirsiniz.

mahalle kavgası dayağı yerim , polis dayağı yemem arada bariz lezzet farkları var. polis dayağı biraz acı ama yavan da

mekan mahalle dayağı için Bağcılar , Yenibosna tarafları.

polis dayağı Kocaeli de cayirova , Gebze civarlarında iyi yapıyorlar

Restoran MADO, Hoog Catharijne Utrecht

personel muthis. mekan olarak da cok guzel. yemeklerine gelirsem.. Turk mutfaginda olan cogu seyi menude bulabilirsiniz. dogrusunu soylemem gerekirse begenmemistim. her yemekte ya fazla malzeme kullanilmis yada cok az.. yemeklerin tadi tuhafti azcik.

Asia Street Cooking, Hoog Catharijne Utrecht

Isteee burayi cok sevmistim. Bizim MADO'nun karsi tarafi :p butun yemekleri damak tadima uygun, basit, hizli, doyurucu. Mekan da cok guzel. Personel de iyi. Tavsiye ediyorum :p

genel tespit: disarda gordugumuz o kucuk satis duraklarinda satilan yiyecekler ve tatlilarin tadi, restoranda yedigim yemeklerden daha guzel gelmisti bana. bir kac kere restorandan cikip balikciya veya donerciye ugradigimiz olmustu ekstradan, malum sebeplerden

Bir daha yemem dedigim Maras dondurmasi sakiz gibi yutsan yutulmuyor erimiyor tadi desen tis

Fethiye Çalış Plajındaki Çin Restuarantı önerim. 10 yıl önce de aynı lezzetteydi bu yıl da.
Çin böreği ve Karides Cipsini şahane yapıyor.:emoji_relaxed:

Ramiz Köfte'yi Akhisar esas ilk doğduğu merkezinde tatmıştım. Enfesti.
Yıllar sonra Antalya merkez Terracity AVM'sinde çiğ olarak sunduklarından itibaren almadım.
Bazı zincirleri hasarlı, bir küçük dükkandaki lezzet kalmıyor.

Ben genel olarak begenmediklerimi yazacagim devam ediyorum Izmirde bomba dediler. Gittim gordum yedim, belki yanilmisimdir diye baska yerden de alip yedim. Ne bombaymis arkadas hicbir seye benzemiyor. Begenmedim tirt....

noodle ve hazır yaprak sarma. hayatımda yediğim en iğrenç yemekler. marka fark etmez. hepsi çok kötü.

Beşitaş'ta öğrenciyken sık gittiğim ve neredeyse tek bir yemeğini yediğim mekan, Tıkıntı. Forumda çoğu kişi biliyordur zaten ama yine de yazmış olayım. Epeydir gitmiyorum ama Portekiz Usulü Tavuk bayağı iyi bir lezzet.

Taksim'de gittiğim nadir mekanlardan birisi olan Corner Irish Pub'ı da ekleyeyim. Ambiyans da kitle de müzikler de kaliteli. Hala var mı bilmiyorum ama Tortilla cipslerini de tavsiye ederim.

Manzarasından ötürü Moda Çay Bahçesini de severim ama son zamanlarda epey bir sinyalci var. Manzaraya karşı oturduğunuzda hop biri elini uzatıyor buna rağmen keyifli. Burada çay içmek yerine Türk kahvesi içmek hem lezzet hem de maliyet açısından daha avantajlı. Kahvesi çayına nazaran çok daha lezzetli.

Son olarak hem Kadıköy hem de Cadde üzerinde şubesi olan Draft Pub'ı tavsiye ederim. Hoş Moda'daki şubesi konum itibarıyla iyi olmasına karşın o konum kitlesin biraz karışık olmasına sebebiyet veriyor.

Son demiştim ama bunları da ekleyip bitireyim. Sirkeci'de aynı sokak üzerinde 2 mekan. İkisi de enfes lezzetlere sahip. Gerçi çok da popüler mekanlar ama İstanbul'un yabancısı için Sirkeci-Eminönü hattı düşünüldüğünde iyi bir yemek tercihi olabilir. Filibe Köftecisi ve Hocapaşa Pidecisinden bahsediyorum. Hocapaşa'nın kavurma-kaşarını bilhassa tavsiye ederim.

Mado cok guzel bir yer. Ozellikle cay sunumu ve Kunefesi ♡♡ birde Ankarada sirf tatli icin Zeugma ... sunumu cok lezzezli cesit cesit meyve ve cerezlerle

Istanbullular benden daha iyi bilir ama Taksimdede guzel yerler var

köfteci yusuf ve köfteci ramizin abartılmış balonlar oluşları dışında tavuk dünyasının barbekü soslu tavuğu gayet gömülür hemi de hergün..

Minikösk berbat
Ucusan sinekleri yemek istiyorsaniz gidin

Geri