Tavsiye edeceğiniz ürünler,mekanlar / Tavsiye etmeyeceğiniz ürünler,mekanlar

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Florya Restoran & Cafe / Amsterdam
Cok tatli, hos bir yer. mekan ciddi anlamda perfecto. yemekleri ve sunumlari da guzeldi. tatlilari daha iyidi ama. calisanlari nazik, guleryuzlu. hizmetleri iyi. tek rahatsiz edici yonu terasin acildigi an sigara kokusunun heryeri sarmasi. bunun disinda evet, kesinlikle tavsiye edilecek yerlerden

P!p! espirisi yapan yoktur heralde demiştim ama 1 tane varmış. Eh günün ödülü sahibini buldu. Ya da ben fesatım.

kadayıf&baklava için kadıköy bilgeoğlu. bi de pizza2go'nun ananaslı pizzası bence dünyanın en iyi pizzasıdır ya ama her zaman denk gelemezsin buna. benim gibi gerçek gurmelerin damağına hitap ediyo...

Kahramanmaraş/ Veresiye ile gidilen yer djdjd

görür görmez aklıma geçen hafta sipariş fiyatına ulaşmak için alıp denediğim noodle geldi. sandık ki dışardaki cillop noodlelar gibi olur ama no. bi süre en iyisi gelse yine yiyemem o kadar kötü. ahanda fotili ekleyem iyice görün ucuz olsun diye almayın... ekstra poşet ekleyin daha iyi.
Screenshot_20220127-132202.jpg

images

Acılı Kore salçası
Muhteşem bir tat

Kauai @Utrecht

Menu 10 numara. personel cok tatli. kisacasi, cok kaliteli buldugum yer her bakimdan. ben seviyorum ve tavsiye ediyorum :p

Kauai @Utrecht

Menu 10 numara. personel cok tatli. kisacasi, cok kaliteli buldugum yer her bakimdan. ben seviyorum ve tavsiye ediyorum :p
hayatımda bir tavsiyeye hiç bu kadar uzak olmamıştım... bizim akrabalarda utrecht'te diyeyim de beni de alsınlar personel. ben de çok tatlıyımdır. bizim yerimize de git thalassa hanımcım. :(

hayatımda bir tavsiyeye hiç bu kadar uzak olmamıştım... bizim akrabalarda utrecht'te diyeyim de beni de alsınlar personel. ben de çok tatlıyımdır. bizim yerimize de git thalassa hanımcım. :(
aa akrabalariniz yasadigim sehirde yasiyo demek :p

evet doğma büyüme oradalar, hep gitmek istedik de bi fırsat bulamamıştık. bu kurdan sonra herhalde sadece onlar gelince görüşürüz :D alın bizi...
dogma buyume buradaysalar mutlaka tanidigimiz kisilerdir :p ins bir gun buralara gelmeniz nasip olur. utrecht gezmek icin hos bir yer gercekten

Geri