Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Konu sahibi son olarak 4827 gün önce görüldü
122468.jpg

Küçük mucizeler dükkanı, Bir yumak mutluluk ve Yeni başlangıçlar mevsimi kitaplarını okudum.
Hepsi Debbie Macomber ın kitapları

kitap_sil_bastan.jpg

E-kitap şeklinde okudum :) güzeldi gayette sürükleyiciydi. 1 haftamı aldı. Eğer sizde hayatınızı tekrar yaşamanın ne demek olduğunu merak ediyorsanız okuyun derim. okuduğum günden beri aklımda tek soru var : tekrar bugünü yaşasaydım ne yapardım :)

172663-Geri-Donus.jpg

Bu yazarın evde bir kitabı daha var okunmadık :) Çok seviyorum ince espirilerini,heyecanı son ana kadar ayakta tutan anlatışını. Acabalar kafamdan son sayfaya kadar silinmiyor. Ama yavaş yavaş tarzını kavradım diyebilirim :p Artık bende az çok tahmin edebiiyorum. Bir kitabı okurken bu kadar güldüğümü hiç hatırlamıyorum. Ne diyebilirim ki Harlan Türk olsan kankam olurmuşsun :p

Not : 4 günümü aldı sadece (: Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok akıcı ve sürükleyici :)

000000037962831.jpg

güzeldi, herkese, hatta en umutsuz insana bile sıradan olmadığını anlatan cinsten bişey (:

25-madde-onkapak.jpg

Azıcık sıktı sanki :T: başta akıcı değildi ama sonu süpriz oldu her zaman ki gibi beğendim aslında gerçekten başları çok sıkıcıydı sırada ki kitabımı okuyabilmek için çabucak bitirdim tabi ki o ayrı :p

yine de tavsiye ederim özellikle tıbba ve abd başkanının hayatına merak salanlar için :)

0000000333623_3_1.jpg

Güzeldi. Baştan beni sarmamıştı ama sonlara doğru beğendim. Kitapta şöyle bir özellik var ki emin olduğunuz her şey den şüphe etmenizi sağlıyor. Son ana kadar merak içinde okuyacağınız harika bir kitap. Tavsiye ederim :)

437-079-9-1329323784.jpg

Asker'de disko'da okumuştum bu kitabı.
Sanırım keyif aldığım ilk ve son kitap idi ..

Böyle bir konu var mı bilmiyorum varsa yönetici arkadaşlar mazur görsün beni :dyg:

Okumaktan zevk aldığınız,çok beğendiğiniz kitapları buradan bizlere de tavsiye ederseniz sevinirim :)

Geri