Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E-kitap şeklinde okudum güzeldi gayette sürükleyiciydi. 1 haftamı aldı. Eğer sizde hayatınızı tekrar yaşamanın ne demek olduğunu merak ediyorsanız okuyun derim. okuduğum günden beri aklımda tek soru var : tekrar bugünü yaşasaydım ne yapardım
Bu yazarın evde bir kitabı daha var okunmadık Çok seviyorum ince espirilerini,heyecanı son ana kadar ayakta tutan anlatışını. Acabalar kafamdan son sayfaya kadar silinmiyor. Ama yavaş yavaş tarzını kavradım diyebilirim :p Artık bende az çok tahmin edebiiyorum. Bir kitabı okurken bu kadar güldüğümü hiç hatırlamıyorum. Ne diyebilirim ki Harlan Türk olsan kankam olurmuşsun :p
Not : 4 günümü aldı sadece (: Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok akıcı ve sürükleyici
Azıcık sıktı sanki :T: başta akıcı değildi ama sonu süpriz oldu her zaman ki gibi beğendim aslında gerçekten başları çok sıkıcıydı sırada ki kitabımı okuyabilmek için çabucak bitirdim tabi ki o ayrı :p
yine de tavsiye ederim özellikle tıbba ve abd başkanının hayatına merak salanlar için
Güzeldi. Baştan beni sarmamıştı ama sonlara doğru beğendim. Kitapta şöyle bir özellik var ki emin olduğunuz her şey den şüphe etmenizi sağlıyor. Son ana kadar merak içinde okuyacağınız harika bir kitap. Tavsiye ederim