Taşıyıcı Nine

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
şunu atıp kaçıyım
allah-in-ipiyle-kuyuya-inilmez--i628954-600.jpg

Ensar vakfı konuyu beğendi. , islam alemi ise sevinç içerisin de.

Ensest'in manasini bi ogrenseniz mi ki acaba once?
Elestirecekseniz, baska nedenlerden elestirin

Ben de konuyu dine kim bağlayacak diyordum.
İki üstteki mesajdan ötürü beyin tutulması yaşıyorum.

Simdi ben sunu anlamadim, embryoyu kimle kim olusturmus?
Tasiyici anne, buyuk anne o kismi anladim da. Embryo sadece iki erkek arasinda mi, yoksa bir kadin daha gosterdiler onun da bir ilgisi var mi :D

Ensestfurullah.
Kim demişti bunu?

Simdi Murat, normal kosullarda embryo icin bir yumurta ve bir sperm gerekli. Bunu da laboratuvar ortaminda embryo haline getiriyorlar. Dogal olarak, bu iki gay arkadasin embryoyu tasima ihtimali yok. Illa ki "tasiyici bir anne" bulacaklar. Tasiyici annenin, embryo ile hic bir alakasi yok.Demeye calistigim, Embryoya DNA transferi yapmiyor normal kosullarda. Placentayi sagliyor sadece ve elbette gerekli tum besinleri, oksijeni vs vs. Bu acidan bakildiginda, ninenin embryoyu tasimasinin neden bu kadar buyutuldugunu ben anlamiyorum

Yalniz, sunu diyebilirsin. Eger ninenin DNA'si embryoya geciyorsa ve embryoda genetik DNA materyalinin degisimine yol acma ihtimali varsa (su an icin data olmadigini gosteriyor ama 100% olmuyor diyemeyiz), bu bir sorun olusturabilir.

Ben hala daha yumurtayi kimden aldilar onu anlamadim.

Cocugun halasindan yumurta.

Haladansa o zaman problem elbette. Bu doktorlar uyarmamis mi?
Resmen, hastaliklari secmek icin bicilmis kaftan.

Simdi Murat, normal kosullarda embryo icin bir yumurta ve bir sperm gerekli. Bunu da laboratuvar ortaminda embryo haline getiriyorlar. Dogal olarak, bu iki gay arkadasin embryoyu tasima ihtimali yok. Illa ki "tasiyici bir anne" bulacaklar. Tasiyici annenin, embryo ile hic bir alakasi yok.Demeye calistigim, Embryoya DNA transferi yapmiyor normal kosullarda. Placentayi sagliyor sadece ve elbette gerekli tum besinleri, oksijeni vs vs. Bu acidan bakildiginda, ninenin embryoyu tasimasinin neden bu kadar buyutuldugunu ben anlamiyorum

Yalniz, sunu diyebilirsin. Eger ninenin DNA'si embryoya geciyorsa ve embryoda genetik DNA materyalinin degisimine yol acma ihtimali varsa (su an icin data olmadigini gosteriyor ama 100% olmuyor diyemeyiz), bu bir sorun olusturabilir.

Ben hala daha yumurtayi kimden aldilar onu anlamadim.

Shini, prosedürün bilincindeyim zaten.
Olayı ahlaki yönden ele alıyorum ben bilimsel değil.
Bilimsel yönden ele alırsak daha neler neler yapılır ona bakarsan.
Hani edep vardır,adap vardir,yol yordam vardir.
Sosyal yaşamı sağlıklı kılan unsurlardır bunlar.
Başka kadın mı yok, niye ninesi? İn vitro fertilizasyon çalışmalarında,embriyo transferlerinde ya da taşıyıcı annelikte kan bağı şartı aranmıyor ki.

Shini, prosedürün bilincindeyim zaten.
Olayı ahlaki yönden ele alıyorum ben bilimsel değil.
Bilimsel yönden ele alırsak daha neler neler yapılır ona bakarsan.
Hani edep vardır,adap vardir,yol yordam vardir.
Sosyal yaşamı sağlıklı kılan unsurlardır bunlar.
Başka kadın mı yok, niye ninesi? İn vitro fertilizasyon çalışmalarında,embriyo transferlerinde ya da taşıyıcı annelikte kan bağı şartı aranmıyor ki.

Ya zaten bundan once, yumurtayi haladan almislar. Bence tasiyici anneyi degil de onun probleminden bahsedelim. Tasiyici anne ikinci planda :p Ben asil sorunu kacirmisim :D

Geri