Jesse James
Altın Üye
Oggy nin adının Ebu Cehil olarak değiştirilmesini taleb ediyorum asfdss
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ensest'in manasini bi ogrenseniz mi ki acaba once?
Elestirecekseniz, baska nedenlerden elestirin
Örneğin?
Simdi Murat, normal kosullarda embryo icin bir yumurta ve bir sperm gerekli. Bunu da laboratuvar ortaminda embryo haline getiriyorlar. Dogal olarak, bu iki gay arkadasin embryoyu tasima ihtimali yok. Illa ki "tasiyici bir anne" bulacaklar. Tasiyici annenin, embryo ile hic bir alakasi yok.Demeye calistigim, Embryoya DNA transferi yapmiyor normal kosullarda. Placentayi sagliyor sadece ve elbette gerekli tum besinleri, oksijeni vs vs. Bu acidan bakildiginda, ninenin embryoyu tasimasinin neden bu kadar buyutuldugunu ben anlamiyorum
Yalniz, sunu diyebilirsin. Eger ninenin DNA'si embryoya geciyorsa ve embryoda genetik DNA materyalinin degisimine yol acma ihtimali varsa (su an icin data olmadigini gosteriyor ama 100% olmuyor diyemeyiz), bu bir sorun olusturabilir.
Ben hala daha yumurtayi kimden aldilar onu anlamadim.
Shini, prosedürün bilincindeyim zaten.
Olayı ahlaki yönden ele alıyorum ben bilimsel değil.
Bilimsel yönden ele alırsak daha neler neler yapılır ona bakarsan.
Hani edep vardır,adap vardir,yol yordam vardir.
Sosyal yaşamı sağlıklı kılan unsurlardır bunlar.
Başka kadın mı yok, niye ninesi? İn vitro fertilizasyon çalışmalarında,embriyo transferlerinde ya da taşıyıcı annelikte kan bağı şartı aranmıyor ki.