Taşıyıcı Nine

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
[YOUTUBE]43hiYS2vLiQ[/YOUTUBE] babaanne gay torunu için Doğum yaptı hem kızı hem torunu bebeğe acıdım sırf onun bunun egosu tatmin olsun diye dünyaya salıverildi

Kafam karıştı mınn ka izahı yanlış oldu

Bu Hollandalılar sapık mı?

Niye sasirioniz ki?
Legal ensest işte.
Zaten hergün birbirlerini düdüklüyor bunlar.
Sonra gel Islami eleştir.
Oldu oldu gözlerim doldu.

ay süreyya hanım birazcık müge anlı, ucundan ucundan esra erol izleseniz de bizdeki gündem hakkında da yorum yapsanız. valla hay day adlı çiftlik oyunundan kocasını aldatıp evden kaçan mı, babannesinin maaşını 19 yaşındaki sevgilisine gönderip kumar oynatan mı, ben mehdiyim diyip millete hz. süleymanın hazinesini aratan mı ne ararsanız var...

Sus ve Müge Anlı izlemeye devam et... demiş.

Sanırım öyle.

yanisini 20 euroya açıklarım, yurtdışında yaşayan üyelerle bedavaya fikir alışverişinde bulunmuyorum..............

20 Euro.
Ucuzsun.
Ok.

basbakan-erdogan_463250.jpg

Oggy de Avrupa hayranı çıktı. Bizimkiler saf, onlar ahlaksız.

abi almanyada kıytırık (onun tabiriyle) ücretle çalışan akrabam burda 5 katlı bina dikti. bu ülkeye 40 yıl hizmet etmiş babamın 2+1 evi bi de 85 model arabası var. babamla aynı kaderi paylaşmak mı nooo yallah holandaya taşıyıcı dede olmaya. :cici:

şimdi jesse gelir bunu yazan adamın adı muhammed diye alıntı yapar. ajdsajfjdfjk

adına yakışır şeyler yapması gerekiyor aslan burcunun özelliklerinde var bu

Bunu yapicama bok yerim daha iyi.

Bu ne midesizlik?
Torunu olmasa da partneri olsa anlayis gösterebilirim belki ama bu ne yav?
Ama insanlar bi garib zaten.

Ahlaksızca.
Bunu heteroseksüel bir çift yapsa daha çok topa tutulurdu fakat mevzu homoseksüelite olunca empati konusunda çok kez yersiz yere zorla beyin yakılıyor.
Sorunlu ya da çaresiz insanlarmış gibi cinsel kimliği ya da cinsiyet kimligi farkli olan kisileri ahlak ve değer yargilari konusundan muaf tutmak bence tam tersi ötekileştirici ve aşağılayıcı bir tutum.
Çocuğu olmayan her çift gibi evlat edinebilirlermiş ya da kan bağı olmayan taşıyıcı bir anne bulabilirlermiş ; bu tarz akrabalar arası taşıyıcılıklar, embriyo transferleri yüksek verimliliği yakalamak adına sığırlarda çok yapılır.
Bir fark olmalı; her şey bilim değil,bilim de tanrı değil

Allahtan Oggy'nin akrabasi degilim. Ne nefretmis arkadas :D sucuklari lopur lopur gotururken iydi :ddd

Geri