Tartışma bölümü amacına uygun mu ?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
herkes şikayetcide buna bişeyler bulmak lazım, elbetteki bu yönetimin görevi, bende dile getiriyorum bunu arkadaşlara sağolsunlar dinliyolar cevap veriyolar da ama çözüm yok, halen top list hep diyorum ama oyunlarla dolu, öğretici bişey yok , şu foruma gelen iki bişey öğrensin bilmem ne yok, tartışmalar bari keyifli olsun diyorum o hiç yok, en azından bu bölümün kalitesi biraz toparlansın bari hülooooğ.

Ya böyle diyorsun da insanlar sadece gırgır şamataya giriyor. Forum oyunlarını mı yasaklayalım? :D Konu olayını geç burdaki insanları bile ciddiye almıyorlar, insan olarak değil sanal gözüyle bakıyorlar ve saygıdan eser yok.

Senin dediğinin olması için biraz daha vizyonu geniş üyeler bulmak lazım. :) Bir de herkes kendi fikrini karşısındakine empoze etmeye endeksli. Tartışamıyorlar. İyi izle 3-5 mesaj sonra olay kişiselliğe dönüşüyor.

Ben burda tartışabilen adabıyla bi No Pasaran'ı bilirim. :) O da fazla yorum yapmıyor bu ara. Senin dediğin zor iş vesselam. :)

Moses, tum yorumlari okumadim, sadece son sayfayi okuyabildim kusura bakma o yuzden lutfen..
Ama, dogru durust arastirmayan, okumayan insanlardan nasil kaliteli bir tartisma bekliyorsun?
Sabit goruslu, inatci, dedigim dedik caldigim duduk mentalitesiyle dolmus bu zihinler..
Varsa yoksa kim kiminle ne yapmisin derdindeler..
Gecen gun yerin dibine gecirdikleri insanlari simdi goklere cikariyorlar.. Garip.
Bir de konular malesef din konusunda kilitlenip kaliyor, bu cok acik..
Herkesin dini gorusune saygim var, yanlis anlasilmasin.. Ama, konulari farkli acilardan da ele alabilmek onemli..

Kardeşim forum iyi reklam alıyor mu ? Aktif üye sayısı yerinde mi ? Üyelerin bir kısmı kendi aralarında cilveleşiyor, şakalaşıyor mu ? Forum Oyunlar bölümü her gün yorum rekorları kırıyor mu ? ÖPÜYOR YA DA TOKATLIYOR MUYUZ ?

Ee işte bunlar yetiyor bizimkilere .. Yani Moses'im isminin sahibi gibi ne diye çıkıntı yapıp Ciddi gerçeklere değiniyorsun ki :)

abi burada herkes önce birbirine saygı göstermesini öğrenecek, dinlemeyi öğrenecek, bu bölümde konuşulan şeyleri şahsi algılamamayı öğrenecek, burada bir konu yazılır onun hakkında yorumlar fikirler yazılır çizilir, insanlara hakaret edip, tehdit edip, aşşalamaya çalışmak gibi şeylerle burada bulunulmayacak.

napayım arkadaş öyle insanları bulup tek tek vurayımmı bu olmamış diye :D , oyunlar olmasın değil illaki geyikte yapılacakta, koca site oyunlar üzerinmi kurulu yahu, sürekli en aktif yer yazık ya :D üsttekini eve alırmısın, kahvaltı yaparmısın subliminal mesajlarmı vermek amaç, saman altı su hizmetlerimi masonlarmı var bu oyunların arkasında amacınız ne ulen :D.

napayım arkadaş öyle insanları bulup tek tek vurayımmı bu olmamış diye :D , oyunlar olmasın değil illaki geyikte yapılacakta, koca site oyunlar üzerinmi kurulu yahu, sürekli en aktif yer yazık ya :D üsttekini eve alırmısın, kahvaltı yaparmısın subliminal mesajlarmı vermek amaç, saman altı su hizmetlerimi masonlarmı var bu oyunların arkasında amacınız ne ulen :D.

:zuha: Kimin sesini duymak istiyorsunuz konusunu es geçme lütfen, en büyük subliminal orası bence. :D

tamam bulursam alayınıza söylerim,

nasıl ya Lethe duydunuz vardıda, duymak istiyorsunuzda mı var :D ialsdişasl id

Yahu forum bayanların elinde :T:
Temizlik,titizlik diyerekten konular güm :/
Olağandır böyle şeyler

hahaha oha lan iaşldialsid , bence forumsal izdivaç diye bölüm açılsın orda şaapsınlar :D.

Öp veya Tokatlayı tek geçerim subniminal de :)

onlar hep oyun ismimi lan ohara ya :D

tartisma konularinin cogusu kim daha iyi laf sokar oldu :T:

Bu forumda soru sormayı bilen kimse yok mu acaba?

Bölümün amacı tartışmak, bölüm zaten bilinçsiz ve sistematiğe hizmet eden bir mekanizma. Amacına uygun olmamak gibi bir şansı yok.

Ama tartışma bölümünde açılan konular tartışmaya uygun yada herhangi bir kriterde konuşmaya uygun konular değil. En güzeli eskiden olduğu gibi "haber bölümünden" tartışmalı konuları oraya taşıyın en iyisi.

Yoksa karavanınız olsa nereye gidersiniz yok erkekler neden kadınım der gibi sığ ve kalitesiz konuların hiçbir manası yok.

Ya böyle diyorsun da insanlar sadece gırgır şamataya giriyor. Forum oyunlarını mı yasaklayalım? :D Konu olayını geç burdaki insanları bile ciddiye almıyorlar, insan olarak değil sanal gözüyle bakıyorlar ve saygıdan eser yok.

Senin dediğinin olması için biraz daha vizyonu geniş üyeler bulmak lazım. :) Bir de herkes kendi fikrini karşısındakine empoze etmeye endeksli. Tartışamıyorlar. İyi izle 3-5 mesaj sonra olay kişiselliğe dönüşüyor.

Ben burda tartışabilen adabıyla bi No Pasaran'ı bilirim. :) O da fazla yorum yapmıyor bu ara. Senin dediğin zor iş vesselam. :)

Vizyonu geniş üye bekleyebilmek için vizyon sahibi bir ortam olması gerekir. Bu çok bilmiş tavırlarla insanlar tartışamıyor, tartışmayı bilmiyor, buradakiler vizyonsuz, sığ üyeler deme hakkını neye göre tayin ettiniz? Tüm gün manken boyu, kilosu konuları açan siz başkalarına vizyon sahibi değil demek için fazla vizyonsuz değil misiniz?

Vizyonu geniş üye bekleyebilmek için vizyon sahibi bir ortam olması gerekir. Bu çok bilmiş tavırlarla insanlar tartışamıyor, tartışmayı bilmiyor, buradakiler vizyonsuz, sığ üyeler deme hakkını neye göre tayin ettiniz? Tüm gün manken boyu, kilosu konuları açan siz başkalarına vizyon sahibi değil demek için fazla vizyonsuz değil misiniz?

Size bu yorumu yaptığımı sanmıyorum. Ayrıca tartışma konulaı ile boy kilo konularının ne alakası var? O konular açılınca tartışamıyor musunuz? Ya da ne gibi dezavantajı var. Belki bir işe yarıyordur da açılıyordur. Ayrıca buradakilere vizyonsuz demedim ki çoğunun vardır.

Benim kastettiğim şey arkadaşın kaliteli tartışma konularının olmamasıydı. Ben kendime vizyon sahibiyim de demedim. O cümlemi bana alıntılar mısınız? O kadar kişi okumuş o mesajı siz neden alınganlık yaptınız?

Size bu yorumu yaptığımı sanmıyorum. Ayrıca tartışma konulaı ile boy kilo konularının ne alakası var? O konular açılınca tartışamıyor musunuz? Ya da ne gibi dezavantajı var. Belki bir işe yarıyordur da açılıyordur. Ayrıca buradakilere vizyonsuz demedim ki çoğunun vardır.

Benim kastettiğim şey arkadaşın kaliteli tartışma konularının olmamasıydı. Ben kendime vizyon sahibiyim de demedim. O cümlemi bana alıntılar mısınız? O kadar kişi okumuş o mesajı siz neden alınganlık yaptınız?

Yahu Tanrı'nın yeryüzündeki gölgesi misiniz? Buraya yazdığınız bir şeyi alıntılayıp adabınca fikir belirtemez miyim? Ben bunu size söylemedim niye bana cevap verdiniz kafasında birilerinin forumda olmaları çok ironik.

Ben burada düzgün tartışan bir No Pasaran ı bilirim demek diğer kimse tartışmayı bilmeyen vizyonsuz kişilerdir demektir. Çünkü bunu bir admin dile getiriyor. Ya konuları okumadığınızı yada Mazlum abi dışında diğer herkesi kastettiğinizi kabullenmek durumunda kalacaksınız.

Konuların alakası sizin vizyon ithamınızda gizli. Biraz daha ararsanız bulabileceğinize inanıyorum.

Yahu Tanrı'nın yeryüzündeki gölgesi misiniz? Buraya yazdığınız bir şeyi alıntılayıp adabınca fikir belirtemez miyim? Ben bunu size söylemedim niye bana cevap verdiniz kafasında birilerinin forumda olmaları çok ironik.

Ben burada düzgün tartışan bir No Pasaran ı bilirim demek diğer kimse tartışmayı bilmeyen vizyonsuz kişilerdir demektir. Çünkü bunu bir admin dile getiriyor. Ya konuları okumadığınızı yada Mazlum abi dışında diğer herkesi kastettiğinizi kabullenmek durumunda kalacaksınız.

Konuların alakası sizin vizyon ithamınızda gizli. Biraz daha ararsanız bulabileceğinize inanıyorum.

Yooo, birkaç kişi vardı; ama sadece No Pasaran geldi aklıma. Vizyon derken belki ifade yanlışlığı olmuş olabilir. Arkadaşın hayıflandığı konuyla alakalı idi o. Yoksa diğer üyelere vizyonsuz üye demedim. Sizinki özelden özele akıl yürütme oluyor. Yanlış bağdaştırma yapmışsınız. O vizyonu yazarken de burdaki üyelerin vizyonu yok diye düşünmedim. Yanlış anlama olduysa özür dilerim yine de. Ayrıca buraya bir admin olarak değil ben olarak yazdım. Adminler fikir belirtemez mi, hatalı cümle kuramaz mı, mükemmel olmak mı zorundayız? Sizin düşündüğünüz gibi bir şey ima etmedim. Yine de af edersiniz o halde forum olarak hepinizden özür dilerim.
Neyse yanlış anlama için af edersiniz.

Geri