Tartışma bölümü amacına uygun mu ?

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Bence bunu biraz tartışalım :) , bölümde açılan konular sizde tartışılası konularmı, bölüm amacına uygun mu ? Şöyle biraz bakınca bile çok alakasız konular görebiliyorum, daha kaliteli seviyeli konular olsa, sürekli konu açmak yerine tek tük açılsa ama düzgün bir konu ve tartışılacak birşey olsa mesela.

Kaliteden önce tartışma konusu açmak da önemli husus. Şu mu şu mu gibi konuların tartışma bölümünde yer almaması gerekiyor. Açık uçlu konular yer almalı, birden fazla düşüncelerin çakışacağı.

Bir de belli bir yerden sonra kişisel tartışma ve küfüre doğru gidiyor.

Kaliteden önce tartışma konusu açmak da önemli husus. Şu mu şu mu gibi konuların tartışma bölümünde yer almaması gerekiyor. Açık uçlu konular yer almalı, birden fazla düşüncelerin çakışacağı.

Bir de belli bir yerden sonra kişisel tartışma ve küfüre doğru gidiyor.

benimde bahsettiğim şey tam olarak o , yada gündemde olan bir şey hakkında karşıt görüşleri değerlendirebileceğimiz şekilde konular filan olabilir, ve herkes konu açamamalı evvela buraya bence.

Bizde Tartışma bölümünü güzel bir platform yapmayı istiyoruz fakat bunu yapabilecek anlayışlı bir kitle gerekli önce sizin dediğiniz gibi yapmış olsak sınırlama getiriyorsunuz konulara müdahale ediyorsunuz diyecekler serbest olunca da sizin gibi düşünenler çıkıyor yani haklı iki taraf var ama her şeyden önce doğru düzgün saygı sınırlarını aşmadan tartışma yapabilecek bir kitle yok maalesef 3. sayfadan sonra karşılıklı atışmalar ve hakaretler başlıyor ne yazıkki

Bizde Tartışma bölümünü güzel bir platform yapmayı istiyoruz fakat bunu yapabilecek anlayışlı bir kitle gerekli önce sizin dediğiniz gibi yapmış olsak sınırlama getiriyorsunuz konulara müdahale ediyorsunuz diyecekler serbest olunca da sizin gibi düşünenler çıkıyor yani haklı iki taraf var ama her şeyden önce doğru düzgün saygı sınırlarını aşmadan tartışma yapabilecek bir kitle yok maalesef 3. sayfadan sonra karşılıklı atışmalar ve hakaretler başlıyor ne yazıkki

herkesi mutlu ederek bişeyleri başarmak zaten imkansız, burası forum sitesi belirli başlı kuralları var, üyelerde bunlara uymakla yükümlü, zamanla alışacaklar ve o kaliteyi yakalayabiliriz, küfür hakaret vb. durumlardada sert yaptırımlar uygulanırsa insanlar birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermeyi öğrenir diye düşünüyorum, bilmeyenler zaten gelmesin, sürekli arıza çıkaran olursa mesela bu bölüme mesaj yazması yasaklansın gibi cezalar uygulanabilir.

Tartışma konuları gayet iyi ve başarılı bence .
Tartışanlarda oluyor genel sıkıntı .
Dedim diye saldırmaz kimse umarım :T:

hangileri iyi mesela :D

Sevgilinizi neye göre seçersiniz? diye konu var şimdi bu tartışma konusumu :D

herkesi mutlu ederek bişeyleri başarmak zaten imkansız, burası forum sitesi belirli başlı kuralları var, üyelerde bunlara uymakla yükümlü, zamanla alışacaklar ve o kaliteyi yakalayabiliriz, küfür hakaret vb. durumlardada sert yaptırımlar uygulanırsa insanlar birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermeyi öğrenir diye düşünüyorum, bilmeyenler zaten gelmesin, sürekli arıza çıkaran olursa mesela bu bölüme mesaj yazması yasaklansın gibi cezalar uygulanabilir.

Senin dediğin gibi yaptırım uyguladığımızda despot,kuralcı ve insanlar üzerinde baskı uygulayan yöneticiler oluyoruz bu dediğinde olmuyor maalesef insanlar rahat olmaya alışmış bir iki kural ve sıkıyı gördüklerinde hemen özgürlüğümüzü kısıtlıyorsunuz diye çıkaşabiliyorlar ben kurallar dahilinde yapıyorum her müdahalemi ama yine de despot ve üyeleri sıkan yönetici olmaktan kurtulamıyorum herkesi mutlu etmek tabi ki imkansız ama bunu insanlar anlamıyor maalesef herkes bizi mutlu edin diyor başkasını düşünen yok.

Foruma geldiğimde ki o ciddiyetle halimden eser yok şimdi çünkü tartışmadan soguttular beni:/

Saygı duymayı bilmediğimiz sürece tartışma konusu hayatımızın hiç bir yerinde kaliteli devam etmeyecektir.
Saygıyı,anlaşabilmeyi ve anlamayı bilmek gerekiyor.Burada bir bakıyorsun annenden babaya doğmamış bebeğe küfürler hakaretler tehditler sıralanıyor.
Fikirleri empoze etmeye çalışmak zıt düşünceleri sığ nitelendirmek bunlar var olduğu sürece malesef.
Daha çok gözünün üstünde kaşın mı var yok bence burnun var deniip saldırı oluyor ve bu şekilde yersiz konular açılır.

Uygun vakitte bu bölümdeki gereksiz ve sonuçlanmış konuları elden geçirebiliriz dimi HeavenLy ?

Senin dediğin gibi yaptırım uyguladığımızda despot,kuralcı ve insanlar üzerinde baskı uygulayan yöneticiler oluyoruz bu dediğinde olmuyor maalesef insanlar rahat olmaya alışmış bir iki kural ve sıkıyı gördüklerinde hemen özgürlüğümüzü kısıtlıyorsunuz diye çıkaşabiliyorlar ben kurallar dahilinde yapıyorum her müdahalemi ama yine de despot ve üyeleri sıkan yönetici olmaktan kurtulamıyorum herkesi mutlu etmek tabi ki imkansız ama bunu insanlar anlamıyor maalesef herkes bizi mutlu edin diyor başkasını düşünen yok.

burası mutlu sonla biten masaj salonumu yahu, insanları öyle şımartarak biyere varılmazki , saçma sapan konular açıp boş muhabbet yapılıyo sürekli, ben foruma her girdiğimde ilk baktığım bölüm burası güzel bi konu yakalarım umuduyla ama, en son aids öldürürmü diye konu gördüm :D nirvanaya ulaştığımızı fark ettim :D , en azından buraya üyeler konu açamasın size gelsin onaylarsanız bölümde yayımlansın böyle hiç olmazsa süzgeçten geçmiş olur.

Konular amacına uygun her zaman fakat tartışan üyelerimiz bende dahil amacına uygun değil. Tartışmayı beceremiyoruz bence .

Kimi kaşı , gözü der
Kimi parası der
Kimi maneviyatı der ve kavga çıkar işte :D

tamam o konuda haklısında bu tartışma konusumu :D ben iri memeli seviyorum diyip kavga çıkartır herif sonra al boş muhabbetin kralı :D

Geri