Tartışma bölümü amacına uygun mu ?

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Şimdi Burası özgür ve bireylerin rahat olduğu bir platform ki burda zaman geçiren insanların çogu aralarındaki husumet yada dostluk yüzünden konulara yaklaşımlarında gösteriyorlar. İnanmadığı şeyi savunan bile gördüm ben sırf haz almadığı insanı alt etmek için. Buna kalite ve seviye şart uzlaşır yada uzlaşmazsınız tartışma sonunda düşman olunuyorsa bu sizde bişeylerin yerine oturmadığını gösterir. çünkü tartışma ile kavga farklıdır bunu karıştıran üyelerin bulunduğu ortamda çokta adalet yada seviye sağlayamazsınız.net

aynen katılıyorum bu kısmıda var, bunuda arıza çıkaran, şahsi münakaşaya çeviren üyeleri bu bölüme yorum yazmaktan men ederek çözüm getirilebilir, 1 hafta başta sonra 1 ay sonra süresiz gibi gibi, açılan konuların direk yayımlanmaması lazım ayrıca , bir süzgeçten geçip uygun görülenler tartışma bölümüne eklenmeli, ve gerçekten tartışma konusu olan şeyler olmalı onlarda, göreceli şeyleri tartışmaya çalışmak saçmalıktan öteye geçmiyor, ve bu saçma şeyler için kavgaya tutuşmakta ayrı bir acizlik tabi, bunlar benim şahsi görüşlerim tabi yönetim ne düşünüyor ve ne yapar bilemem.

Yönetim tarafsız olarak konu başlığı anketi yapmalı ve münazara gibi değil sadece dört kişiden oluşan bir tartışma değilde geniş çaplı yani üyelerin de bulunduğu ciddi bir tartışma ortamı yaratmalı . Amacını aşan üyeler de men edilmeli.

katılıyorum, küfür, tartışma, ortam kalitesini seviyesini düşürenler bu bölüme giremesin mesela, çok zor olmasa gerek, oyunlar bölümü var çokta aktif zaten gidip orda oynasınlar işte.

Önce yönetimden bazı arkadaşların bu konuda eğitilmeleri şart .. SONRA KONULARDA POLEMİĞİ BAŞLATANLARA ÖNLEM ALINMASI ŞART ..
Bu konuda çok şeyler söylerim de çoğunuzun morali bozulur ama kesin bir şeyi belirteyim .. BİZDEN BİR HALT OLMAZ ..

Önce yönetimden bazı arkadaşların bu konuda eğitilmeleri şart .. SONRA KONULARDA POLEMİĞİ BAŞLATANLARA ÖNLEM ALINMASI ŞART ..
Bu konuda çok şeyler söylerim de çoğunuzun morali bozulur ama kesin bir şeyi belirteyim .. BİZDEN BİR HALT OLMAZ ..

tartışmayı bilmeyen gelmiyecek, engellenecek problem zamanla çözülecektir bence, insan gibi tartışmasını fikrini yazmasını bilenlerle zaten herşeyi konuşabilirsin diye düşünmekteyim.

@Serene konuşmuş :T:
İyide yapmış :p

tartışmayı bilmeyen gelmiyecek, engellenecek problem zamanla çözülecektir bence, insan gibi tartışmasını fikrini yazmasını bilenlerle zaten herşeyi konuşabilirsin diye düşünmekteyim.

Bilmediğine kim karar verecek ??

Saygı duymayı bilmediğimiz sürece tartışma konusu hayatımızın hiç bir yerinde kaliteli devam etmeyecektir.
Saygıyı,anlaşabilmeyi ve anlamayı bilmek gerekiyor.Burada bir bakıyorsun annenden babaya doğmamış bebeğe küfürler hakaretler tehditler sıralanıyor.
Fikirleri empoze etmeye çalışmak zıt düşünceleri sığ nitelendirmek bunlar var olduğu sürece malesef.
Daha çok gözünün üstünde kaşın mı var yok bence burnun var deniip saldırı oluyor ve bu şekilde yersiz konular açılır.

Uygun vakitte bu bölümdeki gereksiz ve sonuçlanmış konuları elden geçirebiliriz dimi @HeavenLy ?

Katılıyorum canım Elif ve diğer arkadaşlarla bu konuyu etraflıca düşünüp bir şeyler yapalım

burası mutlu sonla biten masaj salonumu yahu, insanları öyle şımartarak biyere varılmazki , saçma sapan konular açıp boş muhabbet yapılıyo sürekli, ben foruma her girdiğimde ilk baktığım bölüm burası güzel bi konu yakalarım umuduyla ama, en son aids öldürürmü diye konu gördüm :D nirvanaya ulaştığımızı fark ettim :D , en azından buraya üyeler konu açamasın size gelsin onaylarsanız bölümde yayımlansın böyle hiç olmazsa süzgeçten geçmiş olur.

Senin bu fikirlerinin hepsini ben 2 senedir dile getiriyorum ama tam bir fikir bildiğine ulaşılamadı maalesef ama bu Tartışma bölümünü diğer Editörle ve Editör sorumlusu arkadaşımızla konuşup bir şeyler yapabiliriz sanırım

Ah benim iyi niyetli kardeşim bu dediklerin pratikte hiç bir zaman uygulanamayacak .. Burada kaç konu açtım ve hemen hepsinde konuya yorum yapmak yerine bana sataşanlarla karşılaştım .. SATŞMALARA CEVAP VERDİĞİMİZDE DE ÇARPIK BİR ADALET ANLAYIŞININ SONUCU OLARAK BANLANDIK .. Sanki bizim izzeti nefsimiz yok .. Birileri işi polemiğe döküp bize laf çarpıtınca isteniyor ki SUSALIM SESİMİZİ ÇIKARMAYALIM RAPORLAYIP BEKLEYELİM !! Böyle bir anlayış olamaz .. Üzgünüm ama bu konudan da istediğin sonucu almayacaksın arkadaşım .. Yine de iyi niyetini takdir ettim ..

Katılıyorum canım Elif ve diğer arkadaşlarla bu konuyu etraflıca düşünüp bir şeyler yapalım

Senin bu fikirlerinin hepsini ben 2 senedir dile getiriyorum ama tam bir fikir bildiğine ulaşılamadı maalesef ama bu Tartışma bölümünü diğer Editörle ve Editör sorumlusu arkadaşımızla konuşup bir şeyler yapabiliriz sanırım

ya zaten top list oyundan geçilmiyor yok onu eve alırmısın, bunun nesini beğeniyosun, şunla yemek yermisin bilmem ne , bari burası biraz daha seviyeli olsunda arada bişeyler hakkında yorum yapabilelim, görüşlerimizi paylaşabilelim istiyorum, çok mu şey istiyorum acaba .

Ah benim iyi niyetli kardeşim bu dediklerin pratikte hiç bir zaman uygulanamayacak .. Burada kaç konu açtım ve hemen hepsinde konuya yorum yapmak yerine bana sataşanlarla karşılaştım .. SATŞMALARA CEVAP VERDİĞİMİZDE DE ÇARPIK BİR ADALET ANLAYIŞININ SONUCU OLARAK BANLANDIK .. Sanki bizim izzeti nefsimiz yok .. Birileri işi polemiğe döküp bize laf çarpıtınca isteniyor ki SUSALIM SESİMİZİ ÇIKARMAYALIM RAPORLAYIP BEKLEYELİM !! Böyle bir anlayış olamaz .. Üzgünüm ama bu konudan da istediğin sonucu almayacaksın arkadaşım .. Yine de iyi niyetini takdir ettim ..

abi başarabilir belki ya azimli sıçan deler diyolar betonu, bi yerden başlamak lazım en azından, sıkılıyorum şu foruma girince, bi takıldığım burası var , bakıyorum şöyle bi safi boş muhabbet oyun bilmem ne.

Tartışma Bölümü uygun olmasına uygunda burdaki bircok insanin bu konuya uygun mantıkta bireyler olduğunu düşünmüyorum.

Tartışma Bölümü uygun olmasına uygunda burdaki bircok insanin bu konuya uygun mantıkta bireyler olduğunu düşünmüyorum.

insanların uygun olmadıkları açtıkları konulardan ve yaptıkları yorumlardan belli zaten , bunu bi şekilde çözmek lazım bence , çok saçma sapan konularla dolu bölüm.

Evet bence de tartışma değil de serbest kürsü yahut geyik bölümüne taşınması gereken bazı konular çarptı gözüme. Daha ciddi ve kaliteli konular olmalı.

Bunu aşmanın tek yolu var...
Forumun Kalitesini yükseltecek yazarlar yetiştirmek. Sanırım bu konuda yönetim den bişey beklemek imkansız. Adeta yalvarmama rağmen eften püften, sadece kendilerince haklı sebeplerle yetiştirilmiş yazara ihtiyacımız yok minhvalinde redde gittiler...

Ayrıca Kalite li değil nitelikli tartışma ortamı olmalı, bunu sağlamak editörlerin görevi. Adam konudan alakasız sırf laf sokmak için yazıyor. Efendik küfür değilmiş ve müdahale edilmiyor...

Kusura bakmayında burada tartışma ortamı değil, laf sokma ortamı var... Ve bunuda izleyen bir yönetim...

Yönetim önce kendini sonra da üyeleri silkeleese nitelikli bişeyler çıkar ortaya...

Öyle yazar atayayım la olmuyor...
Kendin yetiştireceksin... Emek harcayacaksın, sonra güzel bişeylerin ortaya çıkmasını bekleyeceksin. Öyle yukarda oturayım. Yetki yazayım. Yöneticiler kontrol etsinlenolmuyor...

Bu konuyu bizim değil öncelikle site editörlerinin ve yönetimin oturup konuşup tartışması gerek. Gereksiz konuları silmesi nitelikli konular ortaya koyacak forumda aklı başında üyelerle hareket etmesi lazım...

Sakın yönetimden biri çıkıpta hep yönetime yükleniyosun demesin :) Sitenin kalitesini arttıracak olan önce yönetim sonrada nitelikli üyelerdir. Yönetim üstüne düşeni yapsın inşallah biz üstümüze düşeni yaparız...

Zaten laf sokmalardan ve yönetiminde buna sessiz kalmasından dolayı içimden artık burada yazmak bile gelmiyor oda ayrı mevzu...

Bilgi - İnanç - Eylem

herkes şikayetcide buna bişeyler bulmak lazım, elbetteki bu yönetimin görevi, bende dile getiriyorum bunu arkadaşlara sağolsunlar dinliyolar cevap veriyolar da ama çözüm yok, halen top list hep diyorum ama oyunlarla dolu, öğretici bişey yok , şu foruma gelen iki bişey öğrensin bilmem ne yok, tartışmalar bari keyifli olsun diyorum o hiç yok, en azından bu bölümün kalitesi biraz toparlansın bari hülooooğ.

Bana; "senin fikirlerinin benim için çok önemi yok" diyen sahsi olarak saldirmaya kalkan kotu dusunen kisi girdigi ortamda belli olur diyen(bu da sahsi bir saldirmadir) insanlar saygı dan bahsetmesin lütfen. Tartışma fikirlerin paylasilmasi ve uslubun korunması ile oluşur ki bu konuda da samimi olmayanlar var.

herkes şikayetcide buna bişeyler bulmak lazım, elbetteki bu yönetimin görevi, bende dile getiriyorum bunu arkadaşlara sağolsunlar dinliyolar cevap veriyolar da ama çözüm yok, halen top list hep diyorum ama oyunlarla dolu, öğretici bişey yok , şu foruma gelen iki bişey öğrensin bilmem ne yok, tartışmalar bari keyifli olsun diyorum o hiç yok, en azından bu bölümün kalitesi biraz toparlansın bari hülooooğ.

Kardeşim forum iyi reklam alıyor mu ? Aktif üye sayısı yerinde mi ? Üyelerin bir kısmı kendi aralarında cilveleşiyor, şakalaşıyor mu ? Forum Oyunlar bölümü her gün yorum rekorları kırıyor mu ? ÖPÜYOR YA DA TOKATLIYOR MUYUZ ?

Ee işte bunlar yetiyor bizimkilere .. Yani Moses'im isminin sahibi gibi ne diye çıkıntı yapıp Ciddi gerçeklere değiniyorsun ki :)

Geri