Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tarifini de ver bariiiiiMüthiş derecede yağ yakmanızı sağlar.
Denendi tescillendi bilgi paylaşıldı:=)
Turk kahvesine 1 cay kasigi tarcin ekliyorsun bebis bu kadar ac karnina sabahTarifini de ver bariiiii
Yağlarım yanmamak için el pençe beklemişler
Zayıflama amaçlı değil de kahvenin acılığını azaltması konusunda denedim ve çok beğendim, aromalı kahveleri severim.Turk kahvesine 1 cay kasigi tarcin ekliyorsun bebis bu kadar ac karnina sabah![]()
Şekersiz içtim ve tadı çok hafif geldi.kahveyi şekersiz daha içilebilir kılıyo mudur acaba![]()
Şekersiz olmalıZayıflama amaçlı değil de kahvenin acılığını azaltması konusunda denedim ve çok beğendim, aromalı kahveleri severim.
Şekersiz içtim ve tadı çok hafif geldi.
Keçi b*klusu 1 ayda 20 kilo verdirtiyormuş.
salepe de dökeriz nef hanım üzülmeyin:pbenim tercihim yaz kış buuuzzz gibi kahve .p
karamelli falan
tarçını salepe dökelim .p
salepe de dökeriz nef hanım üzülmeyin:p
canım sahlep istedişöyle boğazımızı yaksın .p
daha önce değişik aromalı kahve içtim de bunlar nedir ayşim?sdklfj accayip merak ettim. hindistancevizli, portakallı, fındıklı, böğürtlenli, dağ çilekli ve güllü lokumlu tecrübe etmiştim. fındıklı ve güllü lokumlu aralarından en iyisiydi. denenebilirBen bugün bir denedim. Arada değişik şeyler deneme perisi geliyor. Yani acılığı kırıyor gibi. Tabii sürekli tüketilmemesi öneriliyor. Bak sana bir kahve önereyim. Bimde sponsor ürün olarak satılıyor. Her zaman da bulunmuyor. Çikolatalı naneli kahve içimi yumuşak ve hafif tatlımsı. Sert değil deneyebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 90178
Bunu bize birisi önermişti. Annem de sevdi. Bulursak alıyoruz. Sen de dene. Hem normal kahveden daha ucuz. En son 16’ya almıştık. Arada memngiç de deniyoruz.daha önce değişik aromalı kahve içtim de bunlar nedir ayşim?sdklfj accayip merak ettim. hindistancevizli, portakallı, fındıklı, böğürtlenli, dağ çilekli ve güllü lokumlu tecrübe etmiştim. fındıklı ve güllü lokumlu aralarından en iyisiydi. denenebilir![]()
bilgilendirme için teşekkür ederiim, güzel miydi pekii hafifliğinin yanında? ben de deneyimleyiyim en iyisi…Zayıflama amaçlı değil de kahvenin acılığını azaltması konusunda denedim ve çok beğendim, aromalı kahveleri severim.
Şekersiz içtim ve tadı çok hafif geldi.
Tarçın kokusunu da tadını da seven birisi olarak çok beğendim. Kahvenin acılığını yanında çikolata ile giderme ihtiyacı hissederdim ki bu kez gerek kalmadı.bilgilendirme için teşekkür ederiim, güzel miydi pekii hafifliğinin yanında? ben de deneyimleyiyim en iyisi…
fındıklı mındıklı denmiş bi de ya çeşit çeşit kahve içesim geldi şu an, neyse ki yok![]()
tadı çoh hoş denedim:=)Peki kahveye limon sıktınız mı hiç ?
Annem bir arkadaşından tavsiye alarak denemeye başlamıştı. Fena değil. denenebilir=)tadı çoh hoş denedim:=)