Tarçınlı Türk Kahvesi

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Tarçınlı hiç denemedim, deneyeceğim
ben tarçın sevmeyen biriydim yıllardır alerjim var sanıyordum 4 5 senedir hayatımda iyi ki hayatımda:=)(manitam gibi bahsettim tarçından resmen:D)

yağ yakma diye bir şey yoktur sadece kalori açığı bırakmalısınız :D

ben içememiştim bunu, tarçını da severim ama nerde severim? havuçlu, elmalı kekin içinde... şu an bunun yeri bu konu değil tabii.
bir şeyin yağ yakması için önce yağ yakımına yönelik beslenip, ona göre de egzersiz yapmanız lazım, sadece içince olmuyor. ben bi dönem çok inanmıştım sadece öyle olduğuna...

Hayatımın hicbir safhasinda yağ yakımi için yeme içme konusunda kendime işkence etmedim. İstediğimi daima yedim.
Ha bi ilçeden bi ilceye giderken bile yürümeyi seçerdim o ayrı. Hareket etmeyi ne kadar benimserseniz, bu tarz şeylere o kadar az ihtiyacınız olur. Istisnai metobolik problemler hariç.

Şuan için egzersiz yapmıyorum , beslenmemi abartmıyorum normal ve 15 gündür bunu içiyorum aşçı ablamızla fark gördük :=)
Nasil bi fark yosun net rakamlarla gel bize .D

Kisin kendimi tatliya yatirip ilkbaharda kahveyle verip yaza fit girebilirmiyim .D

Hayatımın hicbir safhasinda yağ yakımi için yeme içme konusunda kendime işkence etmedim. İstediğimi daima yedim.
Ha bi ilçeden bi ilceye giderken bile yürümeyi seçerdim o ayrı. Hareket etmeyi ne kadar benimserseniz, bu tarz şeylere o kadar az ihtiyacınız olur. Istisnai metobolik problemler hariç.
Yururken ye diyosun..
Mutfaktan salona giderken bi gofret atayim bari..

ben de diyet yaparken denedim bunu. ama beslenmeme de dikkat ediyordum, o yüzden neyden ne kadar randıman aldım bilmiyorum. diyetisyenin önerdiği başka içeceklerim de vardı. o dönem epey kilo verdim tabi.
ben kendi hissettiğim şeyi söyleyeyim: kahvenin yanında tatlı yeme isteğimi kesti tarçınlı kahve aroması sebebiyle. benim için önemli olan bu.

Geri