ne
Elmas Üye
:=) zararsızlardan tüketebilirsin serçe'cim bitter çiko veya hurma veya hurma topları falan filan:=)
Çikolata topları kesme oluyor genelde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
:=) zararsızlardan tüketebilirsin serçe'cim bitter çiko veya hurma veya hurma topları falan filan:=)
neyse gözlerin yeter diyorumÇikolata topları kesme oluyor genelde![]()
Obezim ama kendimle barışığım : Dneyse gözlerin yeter diyorum![]()
kendinle barışık olduğunu biliyorum ve o yüzden salla:=)Obezim ama kendimle barışığım : D
Yururken ye diyosun..
Mutfaktan salona giderken bi gofret atayim bari..
Bana yine @Serçe nin yolu gorundu anlasilan .DÖyle bir şey demedim.
Sağlıklı beslenmek, doğru karbonhidratı doğru proteini almak çok önemli. Sadece saçma sapan tarifler içinde boğulmak yersiz. Diyetisyenin teki bi sütlaç tarifi paylaşmış yulaf ezmeli bilmem ne sütlaçtan soğudum. Bu sütlaç değil ki. Canın sütlaç çektiyse gitcen adam akıllı fırın sütlaç alcan, üstüne de dökcen fındık afiyetle yiycen.
Sporu,hareketi hayatına monte ettiğini düşünerek söylüyorum bunu. Ha dk.basi canin sütlaç çekiyorsa konu duygusal açlığa kayıyor bu noktada diyetisyenden ziyade psikiyatra gözükmek mantıklı olabilir. Diyetisyenler psikiyatri ve psikoloji ile ortak çalışmalı zaten. Bi çok suursuz yemenin sebebi altında psikolojik etmenler var.
Kelin ilaci olsa diyosun .D
Ciddi isen sana çok önemli bir sır verebilirim =)Kelin ilaci olsa diyosun .D
Yarin saat 10 da bol findikli sutlac ayarla bari .D
Degilim .DCiddi isen sana çok önemli bir sır verebilirim =)
bunun için kredi çekip, pilatese yazılmıştım......anladığım kadarıyla forum kızlarımız yağlı (stokolm hariç)
bunun için kredi çekip, pilatese yazılmıştım......