Tanrı Parçacığı!

Konu sahibi son olarak 4256 gün önce görüldü
Hep bir umut bekliyorlar işte gariplerim

@ykselmzrk, Sen bir solukta oku bunu. Hiç bir insan evladi böyle bir yorum yapma hakkina sahip değildir benim nazarimda. Ki Allah'a Tanri diyenlerin ve demeyenlerin arasindaki ikilem hiç bir inançsizi ilgilendirmez. Kusura bakmasin kimse, din konusunda sakin olmadim olamamda.

onun gercek adi
tanri nin belasi parcacik degil miydi ya?

Haklısınız beyler ama uzatmayalım konuyu herkesin inancı kendini ilgilendirir

sakin ol. okumadan önce 10 kere yavaş yavaş nefes al. öfkeni dizginle. kendini yemyeşil bir ovada hisset.

şimdi oku. tanrıyla allahla falan dalga geçmiyoruz olum yanlış anlamışsın sen, allah'a tanrı denmez diyen insanların ne kadar boş işler peşinde olduğunu anlatıyoruz, kapiş?

hacim sen ne anlatiyosun ya?:p

oku..
yaradan yarabbinin adiyla oku...

"tufek,mikrop,celik"

sonra bana dua etmeyi unutma:D

hacim sen ne anlatiyosun ya?:p

oku..
yaradan yarabbinin adiyla oku...

"tufek,mikrop,celik"

sonra bana dua etmeyi unutma:D

lan böyle yazınca dalga geçmiş oluyoruz aman sil bunu.

hani belki anlar dersin ya, küçücük bi ihtimal. uğraşıyoruz işte :D

Tanrı ile Allah farklı kavramlardır biri çokluğu ifade edebilecek şekildedir sana tanrı denilince aşk tanrısı doğa tanrısı gök tanrısı ne düşünürsen artık ya Allah dediğinde ne geliyor ?? Aradaki fark budur bu yüzden ikisi aynı kavramlar değildir

lan böyle yazınca dalga geçmiş oluyoruz aman sil bunu.

hani belki anlar dersin ya, küçücük bi ihtimal. uğraşıyoruz işte :D

adamlar evrenin sirrini kesfetmek icin bilmem kac yildir ugrasiyorlar bu insanlarda gereksiz bos isler diye alay ediyorlar sonra da biz alay ettik oluyoruz once bi bak nwyi arastiriyo sirf adi yuzunden gelmis burda bidi bidi demagoji yapiyosun kesinlikle boyle bi suclamayi kabul dahi etmiyorum valla sen de ki sabir ben de yok. he canlarim alay ediyoruz.

adamlar evrenin sirrini kesfetmek icin bilmem kac yildir ugrasiyorlar bu insanlarda gereksiz bos isler diye alay ediyorlar sonra da biz alay ettik oluyoruz once bi bak nwyi arastiriyo sirf adi yuzunden gelmis burda bidi bidi demagoji yapiyosun kesinlikle boyle bi suclamayi kabul dahi etmiyorum valla sen de ki sabir ben de yok. he canlarim alay ediyoruz.

yazarken elleri kolları titriyo ya ondan keyif alıyorum ben :D

Tanrı ile Allah farklı kavramlardır biri çokluğu ifade edebilecek şekildedir sana tanrı denilince aşk tanrısı doğa tanrısı gök tanrısı ne düşünürsen artık ya Allah dediğinde ne geliyor ?? Aradaki fark budur bu yüzden ikisi aynı kavramlar değildir

mitoloji de ki tanri ile Turkce de ki tanri kavramini nasil bir tutyorsun sen?
herkesin kafasinda ki allah/tanri tasviri ayni mi? la havle

Böyle bir kansiz varsa bu forum başinda bunlarin salyalarini akitip sağa sola saldirmalari gayet normal. Siz birakin evrenin sirrini çözmeyide önce o size gönderilen kitabin sirrini çözmeye çalişin. Hem yürüyüp hem sakiz çiyneyecek beyni olmayanlar gelmişler burdan evrenin sirrindan bahsediyorlar ya. Zavallilar.

Böyle bir kansiz varsa bu forum başinda bunlarin salyalarini akitip sağa sola saldirmalari gayet normal. Siz birakin evrenin sirrini çözmeyide önce o size gönderilen kitabin sirrini çözmeye çalişin. Hem yürüyüp hem sakiz çiyneyecek beyni olmayanlar gelmişler burdan evrenin sirrindan bahsediyorlar ya. Zavallilar.

o halde kibirin en buyuk gunah oldugunu hala kavrayamamissin.

Biz alay ediryoruz diyorsunuz da size bir soru siz bu konuları duymaktan başka ne yaptınız ha ? Her gün araştırıp destek oluyorsunuz değil mi hadi geçin simdi karşıma ve bu konuda senden çok şey biliyorum deyin bende sizden bunu bekliyorum. ?

Biz alay ediryoruz diyorsunuz da size bir soru siz bu konuları duymaktan başka ne yaptınız ha ? Her gün araştırıp destek oluyorsunuz değil mi hadi geçin simdi karşıma ve bu konuda senden çok şey biliyorum deyin bende sizden bunu bekliyorum. ?

cern de calisamayacagima gore yaptiiklarini takip edip anlamak icin ugrasmak okumak ogrenmek zor olmasa gerekti. cok sey bilen bir adam tanri ve allah kavramlari ustunde durmayi tercih eder haklisin. dunya ya gelis amacin da bu zaten .tebrikler.

Kibirle ne alakasi var bunun? Ben kendimi kimden üstün tutmuşum? Hanginizin inanciyla, inandiğiyla alay etmişim? Alakasiz postlar atma.

verdigin cevaplardan ne kadar kibirli oldugunu anlayacak kapasitem var.
insan tavirlaeiyla da kibirli davranir alenen belli etmesine gerek yok.forum da sen varsin diye oturup tanri parcacigini tartisamayacak mi insanlar?
madem konu hakkinda bilgin yok o halde izle alakasiz post atan siz olmazsiniz boylece.

Türklerde tanrı kavramı Allah' belirtmez bence evinin kapısını penceresini aç cahilliğinin buram buram kokusunu nurdan hissediyorum sen Türkleri tanırsın birde değil mi Türklerde Tanrı yani Tengri yada Gök Tengri dir ve sadece göklerde olduğuna inanılır eski Türk kavimleri sadece dinde benzerlik olduğu için Müslümanlığı kabul etmiştir ve kolay da olmamıştır Türklerin Müslüman olması kulaktan dolma bilgilerle gelme buraya oku,araştır bak öyle yaz ;) Marla puder

bu tartışmanın sonucu ne olacak?

hiç. (:

Geri