Tanıştığı kişiye üçüncü sorusu ''burcun ne?'' olan insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
muhim olan dogum saati. bunu da soramiyorum acik acik :') geri kalan bilgileri sormaya bile gerek yok, bulunur kolaylikla

birine dogum saatini sormustum. bilmedigi icin gitmis annesine sormus. annesi de sorular soruyo ne alaka, neden durup dururken bunu soruyorsun diye ( aslinda ben ilerde anne olsam ayni sekilde sorgulardim ve dogum saatini vermesini istemezdim :') ). adam anlatiyo, annesi ise bu kiz buyucu belki demis ve ben tabi bunlari duyunca farkli bir utanmistim. ulen dogum saatinizi annenizden isterken boyle mi istenir. ne rezil ediyosun beni yani :s Allah erkegin de akillisini versin :')

birine dogum saatini sormustum. bilmedigi icin gitmis annesine sormus. annesi de sorular soruyo ne alaka, neden durup dururken bunu soruyorsun diye ( aslinda ben ilerde anne olsam ayni sekilde sorgulardim ve dogum saatini vermesini istemezdim :') ). adam anlatiyo, annesi ise bu kiz buyucu belki demis ve ben tabi bunlari duyunca farkli bir utanmistim. ulen dogum saatinizi annenizden isterken boyle mi istenir. ne rezil ediyosun beni yani :s Allah erkegin de akillisini versin :')
doğum saatini bilen erkek:

oğlak aslan koçsa uzak dururum. ondan yani.... duygusal ilişkilik bişey varsa tabii. bütün kızlara kapım açık tabii onlara burç fark etmez..

Üçüncü soru olmasının sebebi "ilk soruda sormak doğru olmaz" psikolojisinin yarattığı baskıdır. Yoksa tartışmasız ilk soru. :))

“İlk iki sorusu, ne iş yapıyosun, evin araban var mı” değilse sana hangi burç lazım derim.

Evim arabam bu arada boğa burcuyum

İkizler burcuyum dediğim zaman "gercekten cift karakterli misiniz.. ikiyüzlü falan da diyorlar doğru mu bu" gibi sorular işitiyorum.... bir anda yükseliyorum.. "sen benim kim olduğumu biliyon mu"

"yaylar özgürlüğüne düşkünldndbdbd öyle mi?" bıktık sizden, jüpiterin çocukları yılgın... jüpiterin çocukları bıkkın... he canım he çapkınız hovardayız 24 ayardayız

üf işte, yay için de özgürlüğüne düşkün, sorumluluktan uzak ve çapkın diyorlar... bir anda havaya giriyorum, vay efendim ben neymişim filan falan... itlik deseen var, serserilik deseeennn vaaar... bir anda "işler güçler"in o meşhur sahnesi geliyo aklıma kdkdj
"biz de yanar döner olalım teyzemin oğlu. adi olalım, şerefsiz olalım, itin uğursuzun önde gideni olalım... zındık olalım... hayın olalım... güvenilmez olalım..." kdkdj

ya aklıma bişey geldi ama burayada yazamam .s qweqwjree
ben kesin onu sorardım :(

Üçüncü sorum değildi ama doğum gününü sormuştum, terazi burcuyum Ebru demişti .p Leb demeden leblebiyi anlıyor maşallah .p

Şunu anladım, özellikle kadınlar için burç uyumu çok önemli, ilişkilerini direkt etkiliyor burçlar. Kafasında olumsuz bir burç varsa flörtü bitiriyorlar ahah.

Bu benim işte. Yeni tanıştığım birinin ilk evrede en çok burcunu merak ederim. Direkt burcu ile kodlarım kafama öyle ki bir ihtimal ismini unutur fakat burcunu unutmam. :)

Burç önemli tabii, kişilik analizi yapmadan önce burcu öğrenmek mantıklı..
Sonrasında paranoyak hallere girilebilir, öngörü adı altında, şöyle mi böyle mi..
Selam dedin mi, daha cevap vermeden burcun ne diyeceksin..

Geri