Tanıştığı kişiye üçüncü sorusu ''burcun ne?'' olan insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İlginç ve manyak bir insan. (Tanım kasıyorum ehehe)

Çok istedim burçlara inanmayı ancak büyüdüğüm şehrin muhafazarklığından mıdır? Eğitim ve öğretimdeki eksikliklerimden midir? Ya da ne bileyim ailemin beni düzgünce yetiştirememesinden kaynaklı mıdır? İnanın bilmiyorum. Ailem... Evet tabi ki ailem... Beni her zaman güle oynaya yıkayan annemin bir gün aniden yıkamayı yarım bırakıp "herif koş koş" diyerek babamı çağırmasından sonra; hayatımın ekseni tam olarak yirmiüç derece kayma yaşamıştı. Bir süre sadece hortumla su tutarak yıkadı babam. Kendimi evin atı olduğunu sanmıştım. Daha sonra beni temizlemek için banyodaki sert fırçayı da kullandıklarında evin atı olduğumu sanmadım, anladım bu kez. İlk kez tımar edilmiştim.

Epey bir süre tımar edildikten sonra internette gezinirken ismini vermek istemediğim bir foruma denk geldim. Ortam güzel, üyeler de fena değil. Üye oldum ve incelemeye başladım. Sürekli burçlar hakkında konuşan kız gözüme çarptı ve beklemeye başladım. İlk adım için beklediğim bi işaret, efendime söyleyeyim bi selektör bir türlü gelmiyordu. Ben de birkaç burç muhabbetine vakıf olunca; "ehehe benim burcum da yay, gerginliğimiz o yüzden eheheh" minvalinde verdiği rep yorumunda "bu gece emesende seni bekliyorum beybi uuu" mesajını görünce gönderdiği maili ekledim. O gece sabaha kadar konuştuktan sonra önerdiği burç kitaplarını zorlama da olsa okumaya çalıştım. Çünkü hafta sonu buluşacaktık ve rezil olmamalıydım.

Neymiş efendim, Mars ile Jüpiter beyefendilerinin arasındaki meteor kuşağı bugünlerde hareketli olduğundan bizim iş hayatımızda dalgalanmalar olacakmış. Kuyruklu yıldızın bıraktığı iz, aşk hayatımızı bıçak gibi kesecekmiş. Mars çok hızlı döndüğünden tansiyonumuzun yükselecekmiş... (yok canım daha neler)

Buluşma günü gelip çattı. Çok heyecanlıydım ve nedense üzerimde smokin vardı. Ben americano söyledim, o stoövberiğis ve kriim frappuçino söyledi.

-Favela, senin burcun neydi?
-Yay bebeğim, yay canım
-Aaa yaylar çok ş*refsiz, adi ve pislik insanlardır, unutmuşum sana söylemeyiiiiiğğğ

Smokinin cebinden çıkarttığım pide küreğiyle demek yaylar ş*refsizdir (pat), demek adilerdir (pat) demek pisliklerdir (pat) diye diye dövdüm. Aradan yıllar geçti ve geçenlerde bi pizzacıda hamur açtığını gördüm. "İşe yaramış" dedim kendi kendime ve bir sigara yaktım.

Bunlar hep anı. Toruna şeye.

(Smokin cebinde kürek taşıyanlar fav)

sonraki soru sence kim daha guzel ancelina coli mi ben mi aşguumm? o zekaların sohbeti bu civarda.

Dördüncü soru yükselenin ne olacağı için, kısa süre önce yükselenimi öğrenme gereği hissettim.
Balık burcu erkeği olarak yükselenim başak :)
- terazi burcu kadınlarını sevmem..

İkizler ve terazi burcu olma olasılığına karşı, ben artık birinci soru olarak soruyorum..
- burcun ne?
Cevap beklerken o gerginlik harika ya, iç sesim ulan terazi veya ikizler deme diyor..

Sacma bulunabilir elbette.
Keşke saçma bulduklarımız karşısında cahil olmasak tabii

Burçlara inanan biri olmadığım için en son soracağım sorudur.

Ucuncu sorusu bu olan birinden, topuklayarak kacarim .p Dunyada konusacak milyonlarca sohbet konusu varken, boyle bir konu acmaya calistigi icin

Ya ozledik Favela’yi nerede ki? Biri cagirsin da gelsin artk : ))

Burçla yatan kalkan insanları düşünürsek çok normal geliyor bana. Sanki astrolog.

Ya geçtim 3.sorusunu yüzüne bakıp tahmin eden var. Benim geldi başıma.

Baktı baktı yengeç misin sen dedi. Nerden bildin dedim hissettim dedi.

yengeçleri bilirler tabi kardişim, çok duygusallar...
ilk buluşmada gözleri dolunca anlıyorlar hemen ..
Dur ya buluşma falan değil normal bir ortamda. Özel bir şey değil yanlış anlaşılır şimdi : )

Sen de mi yengeçsin ??

Dur ya buluşma falan değil normal bir ortamda. Özel bir şey değil yanlış anlaşılır şimdi : )

Sen de mi yengeçsin ??

pardon eskilerden kalma bir buluşmadan hatıra sandım.
evet yengecim, yani söylenilen tüm özelliklerini iliklerime kadar taşıyorum. öyle de lanet bir şey...

6 veya 7. konuşmada soruyor olabilirim, ama 3. ve 4. değil.:)
Herkese de sorulmaz zaten, samimiyet hissettirenlere ancak.

Son düzenleme:
Geri