Tanıştığı kişiye üçüncü sorusu ''burcun ne?'' olan insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
- Burç uyumuna inanan kişidir.
- 4. Sorusu da yükselenin nedir olur.

Evet arkadaşlar son günlerde yaşadığım bazı ikili ilişkilerde olan aksilikler yüzünden, tanıştığım insanlara burç soracağım!
Az önce bütün kadın burçlarını okudum, astroloji ile ilgili kitap siparişi verdim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah başka dert vermesin.

Sıralama sanırım şöyle;
Adın ne?
Nerelisin?
Burcun ne?

Ben önce burcunu soruyorum, Kova ve Yay derse koşarak uzaklaşıyorum. Ne yorcam kendimi ilk iki soruyla, vakit kaybı.

Yoo ama irite olmaya başladıysam tatlı tatlı 'yoksa aslan burcu musunuz?' diye sorabiliyorum

Astroloji bilgisi sığ kalmış kişi eylemi.

Astroloji dediğimiz kavram, doğduğumuz ayın burcu olan güneş burcundan ve hatta yükselenimizden müteşekkil değil; doğum haritamız bütün olarak bizi temsil ediyor ve onu güneşle yükselen burçlarından ibaret sayamayız, bu bizim hayat yolculuğumuza hakaret olur.

Yolculuğumuzu haritamız eksiksiz biçimde anlatıyor. Tabii ki teferruat gaybtır, gaybı Allah bilir. Ancak harita, yönlendirilmeye ihtiyaç duyanlar için gerçek bir işaret minvalindedir.

Ben direk anliyorum.

Of bu burcu kimse artık çok olmaya başladı ama!

Teraziler benimle konuşmasın artık.. bundan sonra birinci sorum "terazi burcu musun" olacak..

Burçlara göre hareket ediyordur.

Burçlarla işim olmaz kimseye daha ne burcusun diye sormadım

Teraziler benimle konuşmasın artık.. bundan sonra birinci sorum "terazi burcu musun" olacak..

Terazilerin de çok umrundasın....

Konuya gelirsek,yay ve ikizler erkegine karşı hep bir mesafe vardı içten içe. Ama ikizler burcu bir beyefendiye tutuldum. Büyük konuşmamak lazimmis....

Aze hanım ben kadın olsam üçüncü sorum döşün kıllı mı olurdu.. bazıları sanki boğazlı kazak giymiş gibi. Ayrıca kova burcu kadınlarıyla hiç tanışma şansım olmadı, bundan sonra soracağım kova mısın?

Aze hanım ben kadın olsam üçüncü sorum döşün kıllı mı olurdu.. bazıları sanki boğazlı kazak giymiş gibi. Ayrıca kova burcu kadınlarıyla hiç tanışma şansım olmadı, bundan sonra soracağım kova mısın?

Pek sevgili arkadaşım run,benim yükselen kova... Sen onu da beğenmezsin.....

Pek sevgili arkadaşım run,benim yükselen kova... Sen onu da beğenmezsin.....

Bazen ben de sana yükseliyorum.. o zaman yükselen Run mu oluyor? Ah Aze hanım yine bana bir şeyler oluyor.. ayrıca daha önce hiç "yay" burcu insanı tanımadım. Böyle bir burç olmayabilir mi? Benim yükselen ne acaba, bilgilendirme yapar mısın? :5groZj:

Bazen ben de sana yükseliyorum.. o zaman yükselen Run mu oluyor? Ah Aze hanım yine bana bir şeyler oluyor.. ayrıca daha önce hiç "yay" burcu insanı tanımadım. Böyle bir burç olmayabilir mi? Benim yükselen ne acaba, bilgilendirme yapar mısın? :5groZj:

Banane be netten araştır

Geri