Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
Nef benim canım, ablam olsa belki o kadar severim. Kalemi güçlü, tatlı, herkes tarafından sevilen kadın, iyi ki var.

Gamer?

Ugur eglencelidir, ortamina ve konumuna göre davranmasını bilir. Sosyal yönü de hayli kuvvetli sfdfk Uzun zamandir tanisam da bana karsi direkt bir yanlışı olmadi, iyidir.

f5

forumdan sıkılmış,hayattan sıkılmış çok sıkılgan çok.
Eksen

cıvıl cıvıl kendi ve çevresi ile barışık uyumlu biri en kısa zamanda iş bulması dileklerimle :)
Vera

bence forum oyunlarının vazgeçilmezi.eskilerden kim kaldı :p
clairvoyant

Güzel yüzlü Alinn, yüzünü de kendisini de çok beğeniyorum ve iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorummm <3

Tibet?

küskünlüyüm :pppp tibet oyunlarda bana sallıyo ö. mesajda barışak die yalvarıyo :ppp çeşitsin, deişik, tibet :ppp

Augustinius(paytarcığım) ?

sinirli hallerini de gorduk fakat benim gozumde hep minnos biri olarak kalicak, Rabbim bazi insanlara merhamet duygusunu bi tik fazla vermis ki sen o sansli insanlardan birisin, hayvanlara merhamet gosteren insanlar icin aklima hep su hadisi serif geliyor; yerde olanlara merhametli olun ki, gokte olanlar da ( melekler) size merhamet etsin.

Shinigami ?

yazsa da okusam dediğim kişilerden biri kendisi.. sıcak insan yorumları zekice , kültürlü biri..

Ashriel

Hür ve Kabul Edilmiş Fevrişler Locası Bşk. Yrd.
Fena atarlı ama buna rağmen sevimli tarafı da çok. Son zamanlarda dinginlik içerisinde.

DoGu

Çok tatlı biri, tanımanızı tavsiye ediyorum

Julien?

Uzak dur hafız :aga:

Kaiken :D

Geri