Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
Ben anlatayım İç Oğlanı'nı madem. Öncelikle vicdanlı. İnsanların inandıklarına, inanmadıklarına ve tercihlerine saygılı gördüğüm kadarıyla elbette. Eğlenceli. Göründüğü kadar kalender değil, bir anda ciddileştiğini gördüm. Nef' e gelince, soğuk görünüyor ama sohbetinin hoş olduğuna dair bir his taşıyorum. Benim ona karşı bir olumsuz hissim yok, onun da olmasın. Okuyan, yazan, çizen insana saygım sonsuz.

silistre?

Fransız eski futbolcudur. Stoper ve sol bek mevkiilerinde oynayabilmektedir. Şu anda Hindistan ligi ekibi Chennaiyin FC'de forma giymektedir.

Şaka şaka.
Tanıtabilecek kadar tanımıyorum, bahsettiğiniz üyeyi forumda görmedim desem yeridir.
Sizde şaka yapmıyorsunuz değil mi ? :hh:

Morsalkım

Kırmızı hanımefendiyi anımsatıyor bana çok naif hanım hanımcık bir karakter..

Larien

Forumda görmekten mutlu olduğum samimi bir kardeşim.

Lanemoje nasıl biri acaba ? ;d

Hamarat bir anne.

amber

Aşırı sevimli bir kız.
sevilmemesi icin bir neden yok. Ben cok severim tatli tatli dolaniyor.

Myself?

Ben buraya nickni yazarsam o da özel de kendini tanıtacaksa yazayım..p

Myself seviyeli efendi kaptanimiz

Anna

Geçen konu okurken adının Burçin olduğunu öğrendim. Bizim bölüm sekreterinin adı da Burçin, çok tatlişko biri, bence Anna hnm da öyle. Ekürisi Larisu ile (kendsi bnm de ekürim çünkü neden olmasın?) diyaloglarını okumak keyifli, Anna hnmı sevin, bb.

Gri?

Rengi arafta, kendi uçlarda.Kardeş güzelliğinde.Sözüne güvenilen.

DoGu

Hicbirimizle isi olmaz. Aman seni benimi cekecek.
Adamin işi gücü var.s
Karma bir, Dogu bey iki
bunlar kendi halinde insanlar.
Ama dogu beyefendinin kendine cicek yollamasi, sarki armagan etmesi, yoklugunu fark etmesi felan bunlar ona mahsus bir durum.

Kedilerin babası?

kayıplarda olan ihtiyara pek bi benzettim :nopsrn:
özlem?

maşallah yakışıklı bir oğlu var ve bence çocuguyla ilgilenen aktivite yapan bir anne.
Nef

Esmer ve naif bir bayan.

Lari

Larien çok samimi tarzı var.. bence forumda saygın bir kimliği olan biri.. avatar tercihlerini çok başarılı , şık buluyorum..yansıtığı karakteriyle hep gülen , güzel insanları anımsatıyor bana gülen , güldüren yüzü hiç solmasın..

ZiFiR

Cok fazla dikkat etmesem de duruş sahibi oldugunu görüyorum.

Kül?

Kül beycim, ilk bakista cok kolay gorunur ama hem yengec hem oglak ozelikleri tasidigindan zordur, kendi kendisiyle gecinmeside zordur. Kararsizliklari da bence bundandir.
Dusunceli, vefali, guvenilir vs guzel davranislar butunudur kendisi. Sesiyle de tanistik, cok guzeldir. Ayrica nedendir bilmem sokak ortasinda tango da yapar kendileri :aeg:
Iyi ki tanimisim'lardan biridir :)

Noura?

Begendigim uyeler arasinda. Biraz agresif vaziyette görüyoruz ama sohbet edilesi tanisilmasi gerekilen bir hanimefendi.
Her kafaya da ayak uyduracak potansiyeli var.

amber?

Geri