Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
Lelis duygusal tatlı bir kızımız. Kırılsa bile kimseyi kıramayacak gibi hissediyorum.

Leavemealone?

Anna Karenina

varlığı ile güldüren güzel değerlerden biri bence.. kendine özgü farklı bir içten şekilde tarzı var.. anlık ruh hali değişimlerin fazla olduğunu düşünüyorum yanılmak biz insanlar için yanılıyorsam kusura bakılmasın.. tanımadığım halde yansıtığı karakterinin samimiyetine inandığım nadir insanlardan..

His

Ayşe, Fenerbahçeli. Sınavlara hazırlanıyor bildiğim kadarıyla. Ayrıca C. Ronalo hayranı.

yolcu?

2 güzel evladi olan, çocuklarına düşkün bir baba. Forumda saygi duyulan bir abi.
Ha bi de oyunlarda hic beni secmiyo sjxsk cani sağ olsun ya napalim skxm :msm:
Aegisjalhmur oldu mu bilmiyorum

Bundan sonra senden başkası yalan. :d

Serkandı galiba, en çok haber ve oyun bölümünde aktif bir arkadaş.

Vav ?

Panda kılıklı sempatik hatun. Beraber panda olucaz biz,elimizde bambularla sefimlilik yapıcaz. Lari zeka kokan esprileriyle forumu en çok neşelendiren isimlerin başında gelir bemce. Ben çok sevdim eminim ki sevmeyende yoktur çünkü neden sevmeyesiniz?:aeg:

His?

Forumun komik simalarından ayrıca tüm iletileri zekâ kokuyor, severiz forumca.

Başak ?

onu iki üç kelimeyle anlatamam anlatımım çok eksik yavan kalır.. şu sosyalmedyanın bana kazandırdığı en güzel varlıklardan biri kendisi , üzerimde çok hakkı vardır sanal bana insanlara güvenilmeyeceği hususunda cok imtihan yaptı psikolojik bakımdan hasarlıyım kendisinede bi kere yeri geldi fikir ayrılığı denilir artık düşüncemi bilmiyorum ama bir durumdan ötürü güvensizlik hissi oldu bu süreci atlatık cok şükür ama yinede bi güvenirsem bi ona güvenirim bana yalnış gelmezse bi ondan gelmez gelmedi de.. velhasıl yeri çok ayrıdır benim için.. edit His icindi..

Başak yeni yeni gördüğüm forumun evli bayanlarından yorum yapacak kadar bilgi sahibi değilim..

lanemoje

İzninizle ben azıcık bahsedeyim. Bir sürü zıtlık var gibi onda. Mutlu ama azıcık hüzünlü gibi. Hem güçlü hem çok kırılgan gibi. Yani hani bir esprimi yanlış anlar diye korkarım mesela. Ben yanlış anlaşılmaktan büsbütün korkarım da lanemle yaşasam bir tık üzüleceklerimden mesela. lanemojenin güzel bir kalbi var bence. Ve güler bir yüzü :) :T: -> böyle sanıyor kendini, belki biraz öyle :T: tieheh üzmesinler bu kızı ya :liv:

Hımmm kimi diyelim malumatfuruş?

kısaca bayat çay :pppppp

alaturkacımı yorumlayın onu kötü yorumlayan top olsun :ppp

İlk başta küskün.
Forumda olması gereken aklı selim.uyelerden.
Lima..

limayı bilemedim deniz başka sor

Kızım sen de sorsana ne oyun bozanlık yapıyorsun ? :hıı:

Ateşböceği ?

hep hüzünlü gibi. adını bilmiyorum ama paylaşımları güzel. şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar (:

Abaris

Dünya tatlısı. Kimse ile işi olmaz. Seviyor ve seviliyor daha maşallah : )
Başak

Aktif Eglenceli Arkadaş:)

Sirius?

Geri