Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
Sanırım yeni otuzuna girmiş hatun idi.

Exodus ?

Nami diger Asrevya.
Burada sesi çıkmıyor ama,
Başka yerlerde önüne geleni banlamıştı. Lsmsjs

James Harden?

kalemi saglam yazdigi vakit yaziyor eskisi kadar pek online gormuyorum..

Larien

Kalben sürekli konu açar... Tekrar açar... Hep açar. Yazı fontu göz kanatır fekat asla vazgeçmez... Açar da açar... :mks:

Baggins​

1.65 boyunda koskoca Larien'i tanımıyor müsünüz? Arka arkaya tanımörüm yazmışlar. Eh tanımak isteyenler tanıtasınız diye yazmışlar, madem tanımıyorsün neden yazörsün öfh çok sinirim bozuğk şu an. Anna olsaydı Müslüm Gürses dinlememi tavsiye ederdi.

Baggins, sağduyulu bir profil çiziyor. Bilgi birikimi de iyi sanırım ve bunu göstermekten de hoşlanıyor. Bunu olumsuz bir şey olarak söylemiyorum. Velhasıl benim için olumlu bir profili var.

Hepinizcahilsiniz?

ssadsfsfsg
#DayanLarien
Hepinizcahilsiniz nicki çohoş keşke nicki benim olsa

Rain

Bukız nereye kayboldu ya? Kambersiz düyün ambersiz forum olmaz derler. Peki madem niçin böyle oldu? Yoo dostum bilemiyorum. amber sıcak kanlı ve nüktedan bir tavra sahip idi gözlemlediğim kadarıyla. Yeniden aktif olması şeyiyle sonlandırıyorum mesajı.

Anna Karavana?​

Anna Karenina

hayat dolu birine benziyor.. samimi ve mantıklı.. espiritüel yorumları olan hanımefendi..o devamlı gülen , güldüren yüzünün asılmamasını dilerim..

Larien

kim bu lari lori diye konusu vardı

bi sürü kız niki geldi aklıma
teke inmedi
tanıdıklarından birini yaz işte

Forumun renkli kişilerindendir, aynı zamanda hanımefendidir. Severim uzaktan uzağa.

Elandiel?

Deniz kadar dalgalı 1 ruh haline sahiptir hemşehrim. Karamsar ve mutsuz olmayı da sever. Seviyelidir, vıcık vıcık olmaz.

Heisenberg

Kendisi zaman zaman sohbet ettiğim selam verip selam aldığım arkadaşımdır , görmüyordum bir süredir değişmiş sanırım. Olur öyle.

Plesk?

Galatasaray hastası, ayrıca çok iyi bir yorumcu, bugün doğum günüymüş mutlu yıllar dilerim kendisine.

Havayı kıtlama potansiyeli olan adam ? :D

avatarları müthiş ama kendisini çok tanıdığım söylenemez. eski bir üye galiba ama denk geldiğimi hiç hatırlamıyorum. kullanıcı adı mı farklıydı acaba beni bilgilendirir misiniz? :d

Larien diyorum ama tanımıyorum yazacak olan hiç yorum yapmasın lütfen bu arada. siz öyle yapınca bi anlamı kalmıyo oyunun.

Larien akilli bir deli diye nitelendirebilecegimiz insanlardan, guzel sacmaliyor sacmalarken ince ince espri serpistiriyor ki bu muthis bir yetenektir ve herkese nasip olmaz.

Leavemealone ?

Kaliteli bir adam. kış gününde kurabiye çay ikram eder muhabbet eder cebine para koyar gönderir bence :D

Waterlelie

Geri